- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.901
hangi kısmı anlamadın canım mağzemeleri haşlayıp ayranın içine koyuyosun bu kadar..........
gülçinim ben harfiyen uyguladım 5 günde 5 kiloyu dediği gibi nerdeyse günde 1 kilo verdimm...ama bi anda yapmamak lazım vücut şaşırıyoo bide sen akşama kadar çocuklarla uğraşıyosun boğaz patlatıyosun en iyisini yaptın boşverr.. varsın 500 gr gitsin hem malum reglde olmadın suda tutuyosun suan...bide bu açıdan bak olaya...
slm kızlar nasılsınız benim sağ kol felç oldu ya ama çok az kaldı ponpon bitti sayılır allaha şükür. sağolsun komşular olmasaydı biter miydi 36 tane ponpon hem sar hem bıçakla tek tek çek. bir bobinden bir ponpon yaptım güzel olsun diye oda beni öldürdü. komşu yeşil elma bulmuş 6 kilo almış bana
yarın başlıyorum elma diyetine bu hafta kilo vermeme belki ama gelecek hafta görün beni söz veriyorum bak
slm kızlar nasılsınız benim sağ kol felç oldu ya ama çok az kaldı ponpon bitti sayılır allaha şükür. sağolsun komşular olmasaydı biter miydi 36 tane ponpon hem sar hem bıçakla tek tek çek. bir bobinden bir ponpon yaptım güzel olsun diye oda beni öldürdü. komşu yeşil elma bulmuş 6 kilo almış bana
yarın başlıyorum elma diyetine bu hafta kilo vermeme belki ama gelecek hafta görün beni söz veriyorum bak
canım dün aldım ve ilkkez denedim müsliyi. tadı ne çok iyi ne çok kötü. kuru üzüm keten tohumu yulaf arpa bugday fındık hepsinin harmanlanmış hali.. yenmeyecek gibi değil ama.. ben doymam diyordum çok doudum ve hiç acıkmadım. hep tahıl olduğu için tok tutuyor. valla yarın tartıda nasıl olcam bilmem ama 2 haftadır karnımda varolan şişliğin gittiğini gördüm sabah. bi de söylemesi ayıp tuvalete çok güzel çıkarıyor. yani bağırsakları acayip çalıştırıyor. kesinlikle deneyin derim. zaten ender saraç hem söyler günde bir ana öğün olarak müsli yeyin diye. kendi tarifini bile verir.Canım müsli nasıl tüketiliyor,tadı nasıl,birşeyle karıştırılıyor mu,biraz bilgi verebilir misin bana?
Canım ben de kilo vermem durana kadar bir daha detoks yapmayı düşünmüyorum.Çünkü o gün sürekli neyi yediysem,ondan tiksindim.Bakalım attıracak mı?Bu arada 17. haftanda aldığın kilolar ikiz bebeğe göre harika bence.Sen zaten çok bilinçli bir anne adayısın,sorun yaşayacağını sanmıyorum canım.
Hanımlar bugün şok diyetimin 3. günüydü.Bugün tokluk açısından çok daha iyiydim.Süt ve süt ürünleri gayet tok tuttu.500 ml süt içtim,2 kase yoğurt yedim,2 haşlanmış yumurta yedim,bir de ikindide sebzeli omlet.Ekmek hiç yemedim.Yarın da et günü yapıp sonlandırıcam Gülçin'cim,meyve gününe bünyem dayanmaz,bir de ben meyve üzerine sigara içemem bulanırım,hiç gerek yok.Cuma tartıldıktan sonra sağlıklı ve uzun listelerime geri dönücem.Sen bugün et tükettin sanırım,en iyi gün bu diyette et günü
kızlar ben yapmadım ama gördüğüm kadarı ile 5 günde 5 kilo diyetinden istediğinizi alamadınız. uygulaması da zor bence. ama inşallah 2 kilo verirsiniz. aman boşverin bi daha böyle şeyleri.. az az kalıcı gitsin.hem de yiterek beslenerek gitsinKesinlikle eski diyet listelerimiz çok daha sağlıklı ve doyurucu canım.Canım tartılma gününden sonra bende bir gevşeme oluyor her hafta.Bir de haftasonu evde olunca ister istemez kaçamak yapılıyor ondandır fazla çıkışın.Canım cuma sabahı bildirim yapmadan önce mutlaka çıplak tartıl ama sabah olsun.Bir de perşembe akşamı maydonoz suyunu limonla kaynatıp iç.Göreceksin o zaman 200 gr değil,en az 800 gr eksik çıkacaksın en az diyorum bak
aklına kötü şeyler getirmee pozitif düşünce pozitif hayaaatt....
cahilliğmi mazur gör canım hahimato bi rahatsızlık falan mıı
ben çorbanın net tarifini ve nasıluyguladığını anlayamadımm ayrıntılı anlatabilirmisin canımm...
olabilüüü erkeklere güven olmaz canımm ben de istemiyodum ammmmaaa evliliğimin 1. ayında hamile kalmışımm benimkii kaza yapmışşşşş:92:hakkında hayırlısı neyse o olsun bacımm..
eevvet benim et günümdü bugün. sabah tavuk yedim.200 gram kadar.öğlen karnıbaharlı tavuk yemeği ve salata yedim. öğleden sonra 3 kaşık mantı yedim. akşamda şu an aç değilim belki salata yerim.
sabah dayanamadım yine tartıldım. 200 gram gitmiş sadece. ama şöle bişey var. haftasonu ne kadar dikkat etsemde 700 gram fazla çıkıyıyorum pazartesi günü. azala azala cumaya kadar ancak bir önceki haftaya yaklaşıyorum. neden böle oluyo acaba?
fdm senin müslinin markası ne acaba, sen bi kaç harfini yaz ben anlarım
hee tamam anladım yapılışını nasıl tüketiyosun mesela her öğün mü içiyosun çorbayı...kahvaltı akşam yemeği falan nasıl??sadece kahvaltı yapıp günün devamında çorbayı mı tüketiyosun yoksaa...
biz marka vermeden konuşuyoruz he hecanım 3 harfi adı.. harfleri veriyorum karışık sıra ile.. TİE
biz marka vermeden konuşuyoruz he he
öğle yemeğim:
3 yk pırasa
2 yk kereviz
1 yk rus salatası
2 yk pirinç salatası
1 orta boy biber dolması
1 yk z. yağlı mantar
2 yk yoğurt
ve 1 dilim kepekli 1 dilim normal ekmek
akustik terapiye gittim geldiim. basenlerime pata pata pat dayak atıyo gibi geldi ya bir alet var lazer cihazına benzer.bir jel sürüyor aleeti gezdirip pataklıyor. bilmiyorum faydası oldu mu? ama tamamen ticari amaç güden bir yerdi. nette 1 seansta etki diyor gidince 4 seans lazım diyor.20 dk lık sürede yüzünden gözünden tırnağına tüm kusurlarını sayıp farklı uygulamaları tavsiye ediyor. kendinde olmayanı kötülüyor. kavitasyon için iç organlara zararlı dedi. ama pek destekli atmıyordu.lazer yaptırdığım hastane öyle değil ya burasını sevmedim. neyse.. kadın bacağıma dokundu ne kadar kaslısın dedi. demek sporun faydası oluyor. gitsin yağlar gelsin kaslar....Esracım eşine bu kavitasyon işini sordun mu bir zararı olabilir mi? o daha iyi bilir.arkadaş için soruyorum dede objektif cevap versin. kendin için sorarsan ameliyat olduğun için istemezse zararlı diyebilir.olar mı bacım?
Çok haklısın canım.Bizim için gerçek hayır ve şerri,ancak onu yazan Yüce Allah bilir.Gülçin de elbette şu konuda haklı ki;ne kadar az kiloda hamile kalırsa o kadar az zorlanır hamilelikte,ve hamilelik sonrası kiloları vermede.Ben de mesela,kendimce 65 kiloya düşmeden evlenmek istemem.Tabi ki Yüce Allah ne zaman ''OL''derse o zaman olur ama,bizimki acizane tedbir,takdir RABB'in...gülçin eşim hiçbirini onaylamaz,sormadım gerçi onun kilo verme tavsiyesi spor ve diyettir kendiside manken gibidir
gülçin canım sana tavsiyem önce bir test yaptır sonra gir aldığın zayıflama seanslarına hamileysen zararlı olur,birde şimdi istemiyorum deme eğer rabbim şimdi münasip gördüyse vardır bildiği,bende 2006 dan 2007 kemerde tatilde girmiştik yeni yılın ilk saatleri eşime 2007 den ne bekliyorsun diye o da senin gibi güzel bir kız çocuğu istiyorm demişti bende yoook yoook ben istemiyorum demiştim ve 1 hafta sonra istanbula geldiğimde adet olmam geren gün içimden bişey hamile olabileceğimi söyledi gittim test aldım ve hamileydim çook ağladım eşim bana çok güzel kuzu derisnden kırmızı bir ceket almıştı kilo alıcam onu giyemiycem diye ne salakmışımmutlu olmamıştım hamileyim diye ve o bebeğim karnımda öldü 3 aylıkken onun için hayırlısı neyse o olsun gülçinim...
madoya uğramışsın yine. marka verebilirim bende maraşlı olduğum için ille de mado mado madoooo.biz marka vermeden konuşuyoruz he he
öğle yemeğim:
3 yk pırasa
2 yk kereviz
1 yk rus salatası
2 yk pirinç salatası
1 orta boy biber dolması
1 yk z. yağlı mantar
2 yk yoğurt
ve 1 dilim kepekli 1 dilim normal ekmek
slm kızlar ayran detoksunun ilk günü 500 gr gitmiş ama ben devam edmiycem sabaha kadar karnım ağrıdı midem bulandı bu günde yapabilseydim müthiş olacaktı.................bu gün elma dışında bişe istemiyo canım....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?