- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.821
bende yemiyorum kuzu 3 gün oldu galibaiyiyim kuzum çay içiyorum şekersiz hemide
sanırım 4.cü gün yada 5.ci gün şeker tüketmiyorum kuru meyveden ve meyve şeker alıyorum tavsiye ederim abur cuburu aramıyor insan böyle olunca
tebrik ederim seni ben şeker diyeti için yemiyorum bakalım ne kdar dayanacambende yemiyorum kuzu 3 gün oldu galibaohh afiyet olsunnnn
Oldu herhalde
Yalnışmı hesaplamışım yüzdeyi 3.39mu çıkıyorBir garib(56 / 54.1/ 1.9/%3,39)
dogrusu bu sekilde canım iki kilon arasındaki farkı yazmayı unutmussun :)
tahin minasıl bilmezsin
pembe sultn kırmızı lahana ile yapılıyor yoğur ve sarımsak sanırım mayonozde konuyor
teratür tahin limon sarımsak ve maydonoz ile yapılıyor
yeterli olur diye düsünüyorum yemekleri bol bol yaptinmi bence gayetde güzel tek patatesleri istersen püreyi yapacagin zaman hasla daha iyi olur, yani ben öyle yapiyorumevet kuzumaklımdaki menüüüüü;
tavuk suyu corbası
güveçte köfte
garnitürlü patates püresi
ortaya börek
salata-turşu
tatlı yeterli olur mu ki yoksa bide tavuklu sulu yemek yapaym mı
yarın temizlik yapcam yaalncı su böreği yapcam onu dolapta bekletcm bi gece tatlıyı yaparım köfteyi yogururum o da bekler bi gece daha güzel oluyo patates haşlarım o da beklese sorun olmaz pazar günüde corba yemek patates püresi fln onları hallederm
ya sen ya ben birimiz yanlış yaptık ama emin değilimYalnışmı hesaplamışım yüzdeyi 3.39mu çıkıyor
ya aslında püreyle kızarmış patates salatası arasında kaldım salatayla hangisi daha iyi olur kiyeterli olur diye düsünüyorum yemekleri bol bol yaptinmi bence gayetde güzel tek patatesleri istersen püreyi yapacagin zaman hasla daha iyi olur, yani ben öyle yapiyorum
bende yemiyorum kuzu 3 gün oldu galibaohh afiyet olsunnnn
Benimkiya sen ya ben birimiz yanlış yaptık ama emin değilim
olsunnnBenimki
Öğreniyorum :)olsunnnbn kendimden şüphe etmiştim bayadır yapmıyorm diye
SchonerDuft bende bende yemiyorum:) galiba en son pazar Sabah sekerli gida tükettim onun haricinde pazartesiden beri agizima sürmedimmmm
ben dikkat etmiş olmak icin yemiyorum öyle özel bi seker diyeti değiltebrik ederim seni ben şeker diyeti için yemiyorum bakalım ne kdar dayanacam
püre daha iyi olur sanirimya aslında püreyle kızarmış patates salatası arasında kaldım salatayla hangisi daha iyi olur ki
bence öğrendin bileÖğreniyorum :)
diyosuunnn o zaman garnitürlü püre yapaym en son a bırakırım onu dediğin gibi patatesler sıcak olur fırında boş olurpüre daha iyi olur sanirim
Vay harıka***ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee(68,50/ 68,30/0,20 /0,291%)yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
Favelayn(66.3 / / /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
Melekemal( 71/ / /%) yeni uye baslangic tarihi 22 ekim 2017, başlangıç kilo:71, hedef kilo:60
Bir garib(56 / 54.1/ 1.9 /3.39%) Yeni uye baslangic tarihi 24 ekim 2017, baslangic kilo 56 , hedef kilo 50
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerininhesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
Cnm zeytınyaglı yap ortayaevet kuzumaklımdaki menüüüüü;
tavuk suyu corbası
güveçte köfte
garnitürlü patates püresi
ortaya börek
salata-turşu
tatlı yeterli olur mu ki yoksa bide tavuklu sulu yemek yapaym mı
yarın temizlik yapcam yaalncı su böreği yapcam onu dolapta bekletcm bi gece tatlıyı yaparım köfteyi yogururum o da bekler bi gece daha güzel oluyo patates haşlarım o da beklese sorun olmaz pazar günüde corba yemek patates püresi fln onları hallederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?