Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( ) @selcanmehmetcan
( ) denetim
( 25) Buki_89
(35 ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) M Melekemal
(20 ) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan[/QUOTE]

[/QUOTE]
Vay be çok gerideyiz
kaptinn
mihracee
M Melekemal
@Blacksee55

bnce insanlarda kuşlar gibi olmalı ayrı yuva kuruldugu zaman bütün ilişkiler kesilmeli ki böyle dertler kalmasın

tm kuzum cok sağolll salatayıda bol yapayımda bari köfteyle salata yerim
evetttt, kiz köften tutuomu bari ben bisenedir ugrasiodum ilk defa buhafta güzel bi köfte yapabilidim ondan öncekiler hic biseye benzemedi vallah

evetttt, kiz köften tutuomu bari ben bisenedir ugrasiodum ilk defa buhafta güzel bi köfte yapabilidim ondan öncekiler hic biseye benzemedi vallah
bende bi kere yaptım güzel oldu kuzum ama bu sefer eşime yogurtturcam akşamdan ben içini hazırlarım o yogurur
sen ne koyuyosun içine malzeme olarak

bende bi kere yaptım güzel oldu kuzum ama bu sefer eşime yogurtturcam akşamdan ben içini hazırlarım o yogurur
sen ne koyuyosun içine malzeme olarak
sogan, sarimsak, bir yumurta, ekmek kirintisi, kirmizi toz Biber, kisnis, kimyon pul Biber, kara Biber ve tuz bazeende nana atiyorum bukadar canim

sogan, sarimsak, bir yumurta, ekmek kirintisi, kirmizi toz Biber, kisnis, kimyon pul Biber, kara Biber ve tuz bazeende nana atiyorum bukadar canim
e malzemeler aynı kuzumm
ben köfteyi hafif az pişmiş sevdiğimden cok bekletmem yagda annemdeykende aynıydm ben pişiriyosam erkenden alıyodum tavadan yumusak oluyo o zaman

e malzemeler aynı kuzumm
ben köfteyi hafif az pişmiş sevdiğimden cok bekletmem yagda annemdeykende aynıydm ben pişiriyosam erkenden alıyodum tavadan yumusak oluyo o zaman
evet aynen canim... anladim ben öyle sevmiyorum yani icide tam pismis olmasi gerekio yoksa yiyemiyorum

Ayy yok yeter kiz et turu yapma bence ama barbunya pilaki yapabilirsin istersen veya minik biber dolmalari gayet guzel menunanne ve kv misafirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…