- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.841
dolma yapayımCnm zeytınyaglı yap ortaya
Mesela sarma ya da dolma
Ya da yogurtlu kızartma
Barbunya vs
Cok yakısırdolma yapayımhem pilav yapmak zorunda kalmambeceremiyrmda
[/QUOTE]Spor Etabı Başlıyor
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
(20 )SekerPancarii
( ) @selcanmehmetcan
( ) denetim
( 25) Buki_89
(35 )Favelayn
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
( )kaptinn
( ) Blacksee55
( )mihracee
( ) M Melekemal
(20 )Luluuu94
Sonuc:
Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.
Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak
SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan
keşke hep ben yemege gitsem bana kimse gelmeseCok yakısır
Havuc taratorda yapabılırsın ılave :)
En sevdiğimkeşke hep ben yemege gitsem bana kimse gelmeseD:
aynen canim öyle yap:)bence öğrendin bilehaftaya sıfır hatayla inşallah
diyosuunnn o zaman garnitürlü püre yapaym en son a bırakırım onu dediğin gibi patatesler sıcak olur fırında boş olur
bnce insanlarda kuşlar gibi olmalı ayrı yuva kuruldugu zaman bütün ilişkiler kesilmeli ki böyle dertler kalmasınEn sevdiğim
tm kuzum cok sağolllaynen canim öyle yap:)
evetttt, kiz köften tutuomu bari ben bisenedir ugrasiodum ilk defa buhafta güzel bi köfte yapabilidim ondan öncekiler hic biseye benzemedi vallahbnce insanlarda kuşlar gibi olmalı ayrı yuva kuruldugu zaman bütün ilişkiler kesilmeli ki böyle dertler kalmasın
tm kuzum cok sağolllsalatayıda bol yapayımda bari köfteyle salata yerim
evetttt, kiz köften tutuomu bari ben bisenedir ugrasiodum ilk defa buhafta güzel bi köfte yapabilidim ondan öncekiler hic biseye benzemedi vallah
Evet yaevetttt, kiz köften tutuomu bari ben bisenedir ugrasiodum ilk defa buhafta güzel bi köfte yapabilidim ondan öncekiler hic biseye benzemedi vallah
valla kuzuş klasik köfte yapıyorum ekmek içi sogan baharat sarımsak yumurta yoguruyorum tutuyo sen nasıl yapıyosun
sogan, sarimsak, bir yumurta, ekmek kirintisi, kirmizi toz Biber, kisnis, kimyon pul Biber, kara Biber ve tuz bazeende nana atiyorum bukadar canimbende bi kere yaptım güzel oldu kuzum ama bu sefer eşime yogurtturcam akşamdan ben içini hazırlarım o yogurur
sen ne koyuyosun içine malzeme olarak
köfteleri kizartirken catallami ceviriosun canim?
e malzemeler aynı kuzummsogan, sarimsak, bir yumurta, ekmek kirintisi, kirmizi toz Biber, kisnis, kimyon pul Biber, kara Biber ve tuz bazeende nana atiyorum bukadar canim
evet aynen canim... anladim ben öyle sevmiyorum yani icide tam pismis olmasi gerekio yoksa yiyemiyorume malzemeler aynı kuzumm
ben köfteyi hafif az pişmiş sevdiğimden cok bekletmem yagda annemdeykende aynıydm ben pişiriyosam erkenden alıyodum tavadan yumusak oluyo o zaman
fırında yap kuzuum domates sosu dökersin içine cok yumusak oluyo annem yapıyodu öleevet aynen canim... anladim ben öyle sevmiyorum yani icide tam pismis olmasi gerekio yoksa yiyemiyorum
Ayy yok yeter kiz et turu yapma bence ama barbunya pilaki yapabilirsin istersen veya minik biber dolmalari gayet guzel menunevet kuzumaklımdaki menüüüüü;
tavuk suyu corbası
güveçte köfte
garnitürlü patates püresi
ortaya börek
salata-turşu
tatlı yeterli olur mu ki yoksa bide tavuklu sulu yemek yapaym mı
yarın temizlik yapcam yaalncı su böreği yapcam onu dolapta bekletcm bi gece tatlıyı yaparım köfteyi yogururum o da bekler bi gece daha güzel oluyo patates haşlarım o da beklese sorun olmaz pazar günüde corba yemek patates püresi fln onları hallederm
KatılıyorumCnm zeytınyaglı yap ortaya
Mesela sarma ya da dolma
Ya da yogurtlu kızartma
Barbunya vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?