Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

e malzemeler aynı kuzumm
ben köfteyi hafif az pişmiş sevdiğimden cok bekletmem yagda annemdeykende aynıydm ben pişiriyosam erkenden alıyodum tavadan yumusak oluyo o zaman
Bende kizgin izgara tavada az yagda arkali onlu mühürleyip aliyorum kuru sevmimm

Ayy yok yeter kiz et turu yapma bence ama barbunya pilaki yapabilirsin istersen veya minik biber dolmalari gayet guzel menunanne ve kv misafirr
buzlukta barbunya varsa yapcam bakaym yoksa dolmaya dönüş hee annem dedi size gelelim kv dedi bize gelin bi haftadr aradı sıkıştımdı en son kv deyi ikna ettm bize gelmeye
cok sevdiğim

Bende kizgin izgara tavada az yagda arkali onlu mühürleyip aliyorum kuru sevmimm
pek güzel oluyo öle ısırıyon yumusacıkkkk acıktııımm sabahtn beri yemek tarifi bakıyom

salataya koyulandan mı
yok kuzu tursu olarak sirkeli fln otelde yemiştim cok güzeldi

sade soda en güzeli
ondan bunaltı geldi onu içmekten arada içiyorum

ikiside süper oluyor yemeğe kim geliyor kv mi ?

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( ) BitmeyenUmidim
( ) SchonerDuft
( 25) Buki_89
(35 ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) M Melekemal
(45) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim

evet aynen canim... anladim ben öyle sevmiyorum yani icide tam pismis olmasi gerekio yoksa yiyemiyorum
Bende firin tepsisini cok hafif yaglarim kofeyi ayni seninki gibi kisnis yerine.(kofte bahari) bu baharati kofte baharati ile karistiriyorlar ismi kofte bahari cig koftede et koftede şahane.bi yk salca da koyarim yoğururum sekil verip tepsiye dizerim firnda pisiririm ayni mangalda pismis gibi oluyor. Koften yanina bir tepside sade yaglanmis tuzlanmis dilimlenmis patates pisiririm bi kenarına biber dilimlerim oda piser istege gore domateste dilimlerim patateslerin uzerine halka seklindede koyarim yani iki cesit olabilir sade ve domatesli biberli..
kaptinn

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( 40) BitmeyenUmidim
( ) SchonerDuft
( 25) Buki_89
(35 ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) M Melekemal
(45) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…