- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.861
Tek sevdiğimEn sevdiğim
Bende kizgin izgara tavada az yagda arkali onlu mühürleyip aliyorum kuru sevmimme malzemeler aynı kuzumm
ben köfteyi hafif az pişmiş sevdiğimden cok bekletmem yagda annemdeykende aynıydm ben pişiriyosam erkenden alıyodum tavadan yumusak oluyo o zaman
ilk günler çok zorladı şimdi kuru kayısı bile şekerli geliyor bana çayı şekersiz içiyorumSchonerDuft bende bende yemiyorum:) galiba en son pazar Sabah sekerli gida tükettim onun haricinde pazartesiden beri agizima sürmedimmmm
tahin mi
kırmızı lahana var evde ama ben onunla tursu yapmayı denicem bu akşam
ben özellikle şekerden arındırıyorum vücudu dün avmye gittim soğuk brşey içyim dedim mesela her ne geldi ise aklıma şekerli yada tatlandırıcılı bende su içtimben dikkat etmiş olmak icin yemiyorum öyle özel bi seker diyeti değil
ben özellikle şekerden arındırıyorum vücudu dün avmye gittim soğuk brşey içyim dedim mesela her ne geldi ise aklıma şekerli yada tatlandırıcılı bende su içtim
buzlukta barbunya varsa yapcam bakaym yoksa dolmaya dönüşAyy yok yeter kiz et turu yapma bence ama barbunya pilaki yapabilirsin istersen veya minik biber dolmalari gayet guzel menunanne ve kv misafirr
cok sevdiğimTek sevdiğim
pek güzel oluyo öle ısırıyon yumusacıkkkk acıktııımmBende kizgin izgara tavada az yagda arkali onlu mühürleyip aliyorum kuru sevmimm
yok kuzu tursu olarak sirkeli fln otelde yemiştim cok güzeldisalataya koyulandan mı
ondan bunaltı geldi onu içmekten arada içiyorumsade soda en güzeli
ikiside süper oluyor yemeğe kim geliyor kv mi ?buzlukta barbunya varsa yapcam bakaym yoksa dolmaya dönüşhee annem dedi size gelelim kv dedi bize gelin bi haftadr aradı sıkıştımdı en son kv deyi ikna ettm bize gelmeye
cok sevdiğim
pek güzel oluyo öle ısırıyon yumusacıkkkk acıktııımmsabahtn beri yemek tarifi bakıyom
yok kuzu tursu olarak sirkeli fln otelde yemiştim cok güzeldi
Oy toplamak yasak cnm@Blacksee55 sen yarışmaya mı katıldın link at oy verelim sana
evet kv ve annem aileleri cagırdık kuzumondan bunaltı geldi onu içmekten arada içiyorum
ikiside süper oluyor yemeğe kim geliyor kv mi ?
çok iyiymiş ama onu içmek ben bugün dukan birasına başladımondan bunaltı geldi onu içmekten arada içiyorum
ikiside süper oluyor yemeğe kim geliyor kv mi ?
Bende firin tepsisini cok hafif yaglarim kofeyi ayni seninki gibi kisnis yerine.(kofte bahari) bu baharati kofte baharati ile karistiriyorlar ismi kofte bahari cig koftede et koftede şahane.bi yk salca da koyarim yoğururum sekil verip tepsiye dizerim firnda pisiririm ayni mangalda pismis gibi oluyor. Koften yanina bir tepside sade yaglanmis tuzlanmis dilimlenmis patates pisiririm bi kenarına biber dilimlerim oda piser istege gore domateste dilimlerim patateslerin uzerine halka seklindede koyarim yani iki cesit olabilir sade ve domatesli biberli..evet aynen canim... anladim ben öyle sevmiyorum yani icide tam pismis olmasi gerekio yoksa yiyemiyorum
misafirlerin çok ğır birer çeşit yemek yapsalar bari boş gelmesinlerevet kv ve annem aileleri cagırdık kuzum
evet kalsiyum kaynağı .... onu nasıl içiyorsun poncikçok iyiymiş ama onu içmek ben bugün dukan birasına başladım
Ben eve 23 de geliorum
Ben eve 23 de geliorum
Yürüyün kızlar :)Kizlar bende bugn 50 dakka yuruyus 4040 adim ediyor kaliriside 240 falan aksamda eliotik bisiklet yaparim mekikte cekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?