Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@Blacksee55 alıntı bozulmş sen spor yapta önemli değil gelir yazarsn listeye yarın fln yeterki spor yap

yaglı kagıt koysakta olur mu acaba kuzu hiç yagsız olur hem ben fırına soganda atıyorum kalın kalın kesip cok güzel oluyo

misafirlerin çok ğır birer çeşit yemek yapsalar bari boş gelmesinler boş gelmemeye alıştır hepsini

evet kalsiyum kaynağı .... onu nasıl içiyorsun poncik
kv ye tatlı dicem anneme bişey diyemem bu ara aramız az limoni iyice bozulmasn

Kizlar bende bugn 50 dakka yuruyus 4040 adim ediyor kaliriside 240 falan aksamda eliotik bisiklet yaparim mekikte cekerim
spor listesine ekle kuzuuu maşallah başladı sporlar dökülmeye arapa tı gibi sonradan açıldı bizim takım

Kızlar denediğiniz hafif karnabahar yemeği tarifi var mı
fırında var canıım beşamel soslu cok güzel oluyo

Crosstrainer eliptikmi epileptikmi ne öyle birsey unutuom adini. Bisiklet gibi ama oturmuyorsun

Hee iyi bağalım

Teşekkürler [/QUOTE]
Eliptik pisiklet oturakli olanida var pedal ceviriyorsun bide ayni yuruyus gibi ceviriyorsun pedal degil ayak koyma yeri var ayakta yuruyirsun parklardada vardir

Var canim karni bahar icine bir patarestte koyabilirsn istegine bagli birlikte hasla borcama yada firin tepsisine diz ustune besamel sos yap dok birazda kasar ama istersen az yagli kiymali sosta yapabilirsin
Teşekkür ederim canım

Yağlı kagit koysan koftenin alt tarafi kizarmaz senin ustedigin gibi yumusak olur ben yaptim hic sevmedimdi diyet olarakdi ama sen midafire yaoacagin icin yağlı kağıt kiyma kezzetli olsun sen kendine yap izel olarak.mesale misafirlerin gelmesine bi saat kala pismis olursa agzi kapali tencereye koydugundada senin sevdigin gibi yumusak olur.ama patates pisir firinda ,herkesin servis tabagina koy patatesi uzerine ve yanlarina kofteleri yanina fistikli pirinc pilav olcak yanina firinda pismis domates , biber ve sogan dilimleri bu tmm.sicak bi çorba salata yogurt yada ayran, ortaya bi dolma olsa yeter, bide içecek ,icecek olmaz ise sari uzum hosaf da olur bide tatli .bu kadar kendini ne yorcan yabanci degil misafirlerin :))) bide etli mantin olsaydi tmm di

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( ) BitmeyenUmidim
( ) SchonerDuft
( 25) Buki_89
(35 ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
(65 ) M Melekemal
(45) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim

Valla yapmalıyım zaten keşke zorunda olmasam ama zorundayım

Menü

Kalkınca
Ceviz suyu
1kuru kayısı
21 kuru üzüm

8:45 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
7 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Rezene çayı

11:00
Tarçınlı süt

13:30
Brokoli çorbası
Taze fasulye yemeği
Yoğurt

16:00
1porsiyon meyve

18:45 akşam yemeği
Bezelye (3yemek kaşığı)
8 tane Yaprak sarması ( karabugdayli)
Salata
Karpuz

Dereotlu yoğurt

Kız dün bir bugün iki ne ara limoni oldunuz

Hayran kaldık harıka cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…