- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.881
Listeye yazarsın canımKizlar bende bugn 50 dakka yuruyus 4040 adim ediyor kaliriside 240 falan aksamda eliotik bisiklet yaparim mekikte cekerim
O ne ola ki[/QUOTE]Ben eve 23 de geliorumyarim saat crisstrainer anca yapabilirim kizlar haberiniz olsun
Ben haşlayıp rondodan geçirip yumurtayla karıştırıp omlet gibi yapiorum. @ParteMoralll kiz senin tarif neydi oda güzeldi aklima gelmiyo suanKızlar denediğiniz hafif karnabahar yemeği tarifi var mı
CrosstrainerO ne ola ki
TeşekkürlerBen haşlayıp rondodan geçirip yumurtayla karıştırıp omlet gibi yapiorum. @ParteMoralll kiz senin tarif neydi oda güzeldi aklima gelmiyo suan
Crosstrainereliptikmi epileptikmi ne öyle birsey unutuom adini. Bisiklet gibi ama oturmuyorsun
yaglı kagıt koysakta olur mu acaba kuzu hiç yagsız olur hem ben fırına soganda atıyorum kalın kalın kesip cok güzel oluyoBende firin tepsisini cok hafif yaglarim kofeyi ayni seninki gibi kisnis yerine.(kofte bahari) bu baharati kofte baharati ile karistiriyorlar ismi kofte bahari cig koftede et koftede şahane.bi yk salca da koyarim yoğururum sekil verip tepsiye dizerim firnda pisiririm ayni mangalda pismis gibi oluyor. Koften yanina bir tepside sade yaglanmis tuzlanmis dilimlenmis patates pisiririm bi kenarına biber dilimlerim oda piser istege gore domateste dilimlerim patateslerin uzerine halka seklindede koyarim yani iki cesit olabilir sade ve domatesli biberli..
kaptinn
kv ye tatlı dicem anneme bişey diyemem bu ara aramız az limoni iyice bozulmasnmisafirlerin çok ğır birer çeşit yemek yapsalar bari boş gelmesinlerboş gelmemeye alıştır hepsini
evet kalsiyum kaynağı .... onu nasıl içiyorsun poncik
spor listesine ekle kuzuuu maşallah başladı sporlar dökülmeye arapa tı gibi sonradan açıldı bizim takımKizlar bende bugn 50 dakka yuruyus 4040 adim ediyor kaliriside 240 falan aksamda eliotik bisiklet yaparim mekikte cekerim
fırında var canıım beşamel soslu cok güzel oluyoKızlar denediğiniz hafif karnabahar yemeği tarifi var mı
Var canim karni bahar icine bir patarestte koyabilirsn istegine bagli birlikte hasla borcama yada firin tepsisine diz ustune besamel sos yap dok birazda kasar ama istersen az yagli kiymali sosta yapabilirsinKızlar denediğiniz hafif karnabahar yemeği tarifi var mı
Crosstrainereliptikmi epileptikmi ne öyle birsey unutuom adini. Bisiklet gibi ama oturmuyorsun
Teşekkür ederim canımVar canim karni bahar icine bir patarestte koyabilirsn istegine bagli birlikte hasla borcama yada firin tepsisine diz ustune besamel sos yap dok birazda kasar ama istersen az yagli kiymali sosta yapabilirsin
Yağlı kagit koysan koftenin alt tarafi kizarmaz senin ustedigin gibi yumusak olur ben yaptim hic sevmedimdi diyet olarakdi ama sen midafire yaoacagin icin yağlı kağıt kiyma kezzetli olsun sen kendine yap izel olarak.mesale misafirlerin gelmesine bi saat kala pismis olursa agzi kapali tencereye koydugundada senin sevdigin gibi yumusak olur.ama patates pisir firinda ,herkesin servis tabagina koy patatesi uzerine ve yanlarina kofteleri yanina fistikli pirinc pilav olcak yanina firinda pismis domates , biber ve sogan dilimleri bu tmm.sicak bi çorba salata yogurt yada ayran, ortaya bi dolma olsa yeter, bide içecek ,icecek olmaz ise sari uzum hosaf da olur bide tatli .bu kadar kendini ne yorcan yabanci degil misafirlerin :))) bide etli mantin olsaydi tmm di@Blacksee55 alıntı bozulmşsen spor yapta önemli değil gelir yazarsn listeye yarın fln yeterki spor yap
yaglı kagıt koysakta olur mu acaba kuzu hiç yagsız olur hem ben fırına soganda atıyorum kalın kalın kesip cok güzel oluyo
kv ye tatlı dicem anneme bişey diyemem bu ara aramız az limoni iyice bozulmasn
spor listesine ekle kuzuuu maşallah başladı sporlar dökülmeye arapa tı gibi sonradan açıldı bizim takım
fırında var canıım beşamel soslu cok güzel oluyo
65 mi yaptıKizlar 15 dakikaada eliptik bisiklet lutden untmayin bunuda bizim guruba yazin
Valla yapmalıyım zaten@Blacksee55 alıntı bozulmşsen spor yapta önemli değil gelir yazarsn listeye yarın fln yeterki spor yap
yaglı kagıt koysakta olur mu acaba kuzu hiç yagsız olur hem ben fırına soganda atıyorum kalın kalın kesip cok güzel oluyo
spor listesine ekle kuzuuu maşallah başladı sporlar dökülmeye arapa tı gibi sonradan açıldı bizim takım
Kız dün bir bugün iki ne ara limoni oldunuz@Blacksee55 alıntı bozulmşsen spor yapta önemli değil gelir yazarsn listeye yarın fln yeterki spor yap
Hayran kaldık harıka cnmMenü
Kalkınca
Ceviz suyu
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
8:45 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
7 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Rezene çayı
11:00
Tarçınlı süt
13:30
Brokoli çorbası
Taze fasulye yemeği
Yoğurt
16:00
1porsiyon meyve
18:45 akşam yemeği
Bezelye (3yemek kaşığı)
8 tane Yaprak sarması ( karabugdayli)
Salata
Karpuz
Dereotlu yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?