Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( ) BitmeyenUmidim
( ) denetim
( 25) Buki_89
(35 ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) keptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
(65 ) M Melekemal
(80) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim @keptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( 40) BitmeyenUmidim
( ) denetim
( 25) Buki_89
(35 ) Favelayn

( ) keptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
(65 ) M Melekemal
(45) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

SekerPancarii @denetim @keptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim

Kizlar bu liste uzerinden takip edin

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( 40) BitmeyenUmidim
( ) denetim
( 25) Buki_89
(35 ) Favelayn

( ) keptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
(65 ) M Melekemal
(80) Luluuu94

Sonuc:

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( 40) BitmeyenUmidim
( ) denetim
( 25) Buki_89
(50 ) Favelayn

( ) keptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
(65 ) M Melekemal
(80) Luluuu94

Sonuc:

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
2 yemek kasigi menemen
2 bardak cay
5 zeytin

Ara
1mandalin

Oylen
1 haslanmis pateset
2 sarma
1 kepce yogurtlu sehriye
2bardak cay

Ara
Az uzum 1mandalin

Aksam
1 kepce corba
Az ekmek
Balik
Salata

Ara
1 avuc kuru yemis
3 bardak cay

Tuz seker kullanmam caylarimi sekersiz iciyorum

Güzel canım :)

Kızlar denediğiniz hafif karnabahar yemeği tarifi var mı
Benim varrrr besamel soslu karnabahar brokoli karisik var bi küçük borcama karnabahar ve brokoliyi haslayip yassı şekilde diziyorum üstüne de 2 bardak süt biraz karabiber tuz 2 kasik tambugday unu ve az yağla besamelini hazirlayip döküyorum ustune cok az kasar serpip fırınlıyorum nefis oluyo yanina kofte veya tavukla
Bide daha hafifi var onu da anlatiyim yine karnabaharı haşlayıp yassi sekilde keserek tepsiye diziyorum sonra sosu icin göz karari yani bi küçük borcama 2 yumurta 4 kasik yogurt iyi olur onu iyce çırpıp karnabaharlarin uzerine gezdiriyorum üstüne corekotu serpip firinda kizarana kadar pisiriyorum cok hafif ve guzel oluyo sonra dilimliyorum sarımsaklı yogurt döküp ustune yiyorum

Cok iyi canim afiyet olsun

Adaylar listesi kayboldu dimi adaylardaki fistiklar listede kilonuz olmazsa ben yazmamdemedi demeyin

Afiyet olsun canim guzell aksam ekmek yemeyebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…