- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.921
Süpersin gııııBenim varrrrbesamel soslu karnabahar brokoli karisik var bi küçük borcama karnabahar ve brokoliyi haslayip yassı şekilde diziyorum üstüne de 2 bardak süt biraz karabiber tuz 2 kasik tambugday unu ve az yağla besamelini hazirlayip döküyorum ustune cok az kasar serpip fırınlıyorum nefis oluyo yanina kofte veya tavukla
Bide daha hafifi var onu da anlatiyimyine karnabaharı haşlayıp yassi sekilde keserek tepsiye diziyorum sonra sosu icin göz karari yani bi küçük borcama 2 yumurta 4 kasik yogurt iyi olur onu iyce çırpıp karnabaharlarin uzerine gezdiriyorum üstüne corekotu serpip firinda kizarana kadar pisiriyorum cok hafif ve guzel oluyo sonra dilimliyorum sarımsaklı yogurt döküp ustune yiyorum
Aynen nedenMenuler niye yohhhh
Benim vardıAdaylar listesi kayboldu dimi adaylardaki fistiklar listede kilonuz olmazsa ben yazmamdemedi demeyin
Lahmacunlardan benceNeden oyle oldu canim
BencedeLahmacunlardan bence
Bende kanıtlanmış bişey bundan 10 ay önce ev tasinirken bi hafta annem surekli lahmacun yapmisti yemistim surekli hareket içindeyim kg aldirmamisti ama 6 saat arayla yemistim77kg dan 74 kg ďusmustum yani karatay doğru demus :))Lahmacunlardan bence
Canım nasıl aticam dur bi bakım@Blacksee55 sen yarışmaya mı katıldın link at oy verelim sana
Canım oy istemek ve link atmak yasakmış@Blacksee55 sen yarışmaya mı katıldın link at oy verelim sana
Amin inşallah stres yapma oda önemli bakGünaydın kizlar evet bugun tartildim
Dunku kg 81,4
Bugünkü kg 80,6
Iki gun yedigim dolma vucutta su topladiydi pazartesiye ins 79 görmek istiyorum cunku belli bingil bingilim offf rabbin bidaha 80li gostermesin.
Gunaydin canimGünaydın kizlar evet bugun tartildim
Dunku kg 81,4
Bugünkü kg 80,6
Iki gun yedigim dolma vucutta su topladiydi pazartesiye ins 79 görmek istiyorum cunku belli bingil bingilim offf rabbin bidaha 80li gostermesin.
misafirlerin çok ğır birer çeşit yemek yapsalar bari boş gelmesinlerboş gelmemeye alıştır hepsini
evet kalsiyum kaynağı .... onu nasıl içiyorsun poncik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?