Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süpersin gıııı

Lahmacunlardan bence
Bende kanıtlanmış bişey bundan 10 ay önce ev tasinirken bi hafta annem surekli lahmacun yapmisti yemistim surekli hareket içindeyim kg aldirmamisti ama 6 saat arayla yemistim77kg dan 74 kg ďusmustum yani karatay doğru demus :))
Şimdi yesem alırım heral :))

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( 40) BitmeyenUmidim
( ) denetim
( 25) Buki_89
(50 ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
(25 ) Blacksee55
( ) mihracee
(65 ) M Melekemal
(80) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim

Kızlar ben anca bukadar yapabildim yarin evdeyim daha çok yapmaya calisicam insAllah

Kizlar menüm

Sabah
2 bardak çay
2 haşlanmış yumurta

Öğle
3 kadınbudu köfte
2 yk pilav
2 yk patates salatası

Akşam
2 kadınbudu köfte
1 kase yoğurt
1 kase corba

Günaydın kizlar evet bugun tartildim
Dunku kg 81,4
Bugünkü kg 80,6
Iki gun yedigim dolma vucutta su topladiydi pazartesiye ins 79 görmek istiyorum cunku belli bingil bingilim offf rabbin bidaha 80li gostermesin.
Gunaydin canim hadi kurtul 8lerden

misafirlerin çok ğır birer çeşit yemek yapsalar bari boş gelmesinler boş gelmemeye alıştır hepsini

evet kalsiyum kaynağı .... onu nasıl içiyorsun poncik

içiyorum valla kuzu dün içtim midem bulanmadı hiç daha öncede içmişliğim vardı ama bugün unutmusum yapmayı misafir gelcekti kek kurabiye bişeyler yaptım derken o kaldı anneme dedim yap diye eve gidince içcem
hiç yaptıklarımın tadına bile bakmadım annem dedi bi dilim kek koyim savolun efendim yemicem dedim
Allahım inşallah gün icinde de yemem benim yiceğim hiç bişey yok ne yicem ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…