Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeme yeme canim beyninde bitirirsen hic bise canin cekmez sen kendine ne bilim salata ve yogurda yulaf gibi biseyler yapsan olmazmi azcik bulgur islasan kendine bol yesillikli kisirda yapabilirsin

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
( 40) BitmeyenUmidim
( ) denetim
( 25) Buki_89
(50 ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
(65 ) M Melekemal
(80) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim

salata yeşillik kısır yulaf hiçbirini yemiyorum işte sorunluyum ben
Patates dilimi yap pisir uzerine pul biber karabiber serp.ne yicen hic olmasa tavuk hasla ye :)) misafirin yaninda meyve salatası da yemen ellam ne yicen kiz tam bugday unun varsa krep yap tatli istiyorsa arasina bitter çikolata kiy tuzlu istiyosan zeytin peynirle senledirebilin sen bunlari yemesen birak sen diyet yapma :))) saka şaka :)) aslinda altarnetif cok da sen ne seviyon bilmiyom ki

sımdı ben zeytin zaten yemem tavuklu pilav var tavuğundan yicem patates salatası var patateslerinden yerim çay içerim canm tatlı istemiyo istesede bitter yemem cinkilim sevmem cok cınsım biliyorum

Sana tam yardimci olacak bayani buldum :)) SekerPancarii

söyledim yiceklerimi bak inşlalh dışına cıkmam allahımmmmmmmmm

Hmmm gizilll sakin dışına çıkma bunlarin siskolasiyoh eyucene

Allahimm yarebbimm :))))
Hadi bakalim kazasiz belasiz atlat
Bende sana patetes didim hasladim kahvalti da onu yicem caynann himmmmn bak sindi aciktim

Selam kizlar. Sabah nasil uyandim bilin bakalim. Kardeşim geldi. Abla ben aksam kuzenle burger yemege gidicem. Sende gel. Oldu canım biz surda 2 3 kalorinin hesabını yapalim neyse diyeceğim şu ki. Sabahtir gozumun onunden hamburgerler gitmio ahahaha

Ahhh ahhh benim de gözümün önünde bisküviler kurabiyeler dolaşıyor zor tutuyorum kendimi

Ahhh ahhh benim de gözümün önünde bisküviler kurabiyeler dolaşıyor zor tutuyorum kendimi
Canım ben hemen kesmeden yana degilim. En azindan canin çekince 1 parca ısır yada ufacık bi parca ye. Geçen kardeşim kek yiyordu agzima kadar getirdi birkez ısırdım ama başlayınca bırakamam diyorsan başlama hic

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
( 40) BitmeyenUmidim
( ) denetim
( 25) Buki_89
(50 ) Favelayn

( ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
(65 ) M Melekemal
(80) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim [/QUOTE]
lilipit

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40) BitmeyenUmidim
( ) denetim
(25) Buki_89
(50 ) Favelayn

( ) kaptinn
(25) Blacksee55
( ) mihracee
(65) M Melekemal
(80) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim
lilipit

Lilimm bu liste güncel değil Bende yazmıştım neyse düzeltiyim

Kizlar ben bugn spor yapamicam mieafirlige gittik bide benim canim acayip boyle tatli cekiyor kendimi cok zor tutuyorum cokta acimmm
Öncelikle sakın ol canım yemek yemediysen yemek ye. Tarçınlı süt icebilirsin. Tatlı krizine iyi geliyor. Bitter çikolatan varsa at bi kare agzina

Kizlar ben bugn spor yapamicam mieafirlige gittik bide benim canim acayip boyle tatli cekiyor kendimi cok zor tutuyorum cokta acimmm
Kuru kayısı Kuru incir falan ye ve o zararsız şeyleri yedikten sonra hiç yememiş gibi olacaksın iki dk sonra onu düşün :) Ahh tatlı ahhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…