- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.941
Yeme yeme canim beyninde bitirirsen hic bise canin cekmez sen kendine ne bilim salata ve yogurda yulaf gibi biseyler yapsan olmazmi azcik bulgur islasan kendine bol yesillikli kisirda yapabilirsiniçiyorum valla kuzu dün içtim midem bulanmadı hiç daha öncede içmişliğim vardıama bugün unutmusum yapmayı misafir gelcekti kek kurabiye bişeyler yaptım derken o kaldı anneme dedim yap diye eve gidince içcem
hiç yaptıklarımın tadına bile bakmadımannem dedi bi dilim kek koyim savolun efendim yemicem dedim
Allahım inşallah gün icinde de yemembenim yiceğim hiç bişey yok ne yicem ben ya
Yeme yeme canim beyninde bitirirsen hic bise canin cekmez sen kendine ne bilim salata ve yogurda yulaf gibi biseyler yapsan olmazmi azcik bulgur islasan kendine bol yesillikli kisirda yapabilirsin
Patates dilimi yap pisir uzerine pul biber karabiber serp.ne yicen hic olmasa tavuk hasla ye :)) misafirin yaninda meyve salatası da yemen ellam ne yicen kiz tam bugday unun varsa krep yap tatli istiyorsa arasina bitter çikolata kiy tuzlu istiyosan zeytin peynirle senledirebilin sen bunlari yemesen birak sen diyet yapma :))) saka şaka :)) aslinda altarnetif cok da sen ne seviyon bilmiyom kisalata yeşillik kısır yulaf hiçbirini yemiyorum işte sorunluyum ben
Sana tam yardimci olacak bayani buldum :))salata yeşillik kısır yulaf hiçbirini yemiyorum işte sorunluyum ben
Ne yirsin pihisalata yeşillik kısır yulaf hiçbirini yemiyorum işte sorunluyum ben
sımdı ben zeytin zaten yememPatates dilimi yap pisir uzerine pul biber karabiber serp.ne yicen hic olmasa tavuk hasla ye :)) misafirin yaninda meyve salatası da yemen ellam ne yicen kiz tam bugday unun varsa krep yap tatli istiyorsa arasina bitter çikolata kiy tuzlu istiyosan zeytin peynirle senledirebilin sen bunlari yemesen birak sen diyet yapma :))) saka şaka :)) aslinda altarnetif cok da sen ne seviyon bilmiyom ki
Sana tam yardimci olacak bayani buldum :))SekerPancarii
söyledim yiceklerimi bakNe yirsin pihi
Hmmmsımdı ben zeytin zaten yememtavuklu pilav var tavuğundan yicem patates salatası var patateslerinden yerim çay içerim canm tatlı istemiyo istesede bitter yemem cinkilim sevmem cok cınsım biliyorum
söyledim yiceklerimi bakinşlalh dışına cıkmam allahımmmmmmmmm
Allahimm yarebbimm :))))sımdı ben zeytin zaten yememtavuklu pilav var tavuğundan yicem patates salatası var patateslerinden yerim çay içerim canm tatlı istemiyo istesede bitter yemem cinkilim sevmem cok cınsım biliyorum
söyledim yiceklerimi bakinşlalh dışına cıkmam allahımmmmmmmmm
sen kaç kilosun pancarHmmmgizilll sakin dışına çıkma bunlarin siskolasiyoh eyucene
ohh afiyet olsun canımAllahimm yarebbimm :))))
Hadi bakalim kazasiz belasiz atlat
Bende sana patetes didim hasladim kahvalti da onu yicem caynann himmmmn bak sindi aciktim
Ahhh ahhh benim de gözümün önünde bisküviler kurabiyeler dolaşıyor zor tutuyorum kendimiSelam kizlar. Sabah nasil uyandim bilin bakalim. Kardeşim geldi. Abla ben aksam kuzenle burger yemege gidicem. Sende gel. Oldu canımbiz surda 2 3 kalorinin hesabını yapalim neyse diyeceğim şu ki. Sabahtir gozumun onunden hamburgerler gitmio ahahaha
Canım ben hemen kesmeden yana degilim. En azindan canin çekince 1 parca ısır yada ufacık bi parca ye. Geçen kardeşim kek yiyordu agzima kadar getirdi birkez ısırdımAhhh ahhh benim de gözümün önünde bisküviler kurabiyeler dolaşıyor zor tutuyorum kendimi
Yok bırakırım ama ne bilim :)Canım ben hemen kesmeden yana degilim. En azindan canin çekince 1 parca ısır yada ufacık bi parca ye. Geçen kardeşim kek yiyordu agzima kadar getirdi birkez ısırdımama başlayınca bırakamam diyorsan başlama hic
Öncelikle sakın ol canımKizlar ben bugn spor yapamicam mieafirlige gittik bide benim canim acayip boyle tatli cekiyor kendimi cok zor tutuyorum cokta acimmm
Kuru kayısı Kuru incir falan ye ve o zararsız şeyleri yedikten sonra hiç yememiş gibi olacaksın iki dk sonra onu düşün :) Ahh tatlı ahhh:)Kizlar ben bugn spor yapamicam mieafirlige gittik bide benim canim acayip boyle tatli cekiyor kendimi cok zor tutuyorum cokta acimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?