- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.961
Kuzum cenazemiz var yengem vefat etti giremedim ondan kusura bkmayin lutfen dun aksam yemekte aldim haberi yiyemedim bi sey hicBencedebah yeni geldi aklima bugun aksam yemeginde hafif yemissindir inşallah
Neler var. Niye birsey yemiyorsunMisafirlikteyim yaaa
Canım başınız sagolsunKuzum cenazemiz var yengem vefat etti giremedim ondan kusura bkmayin lutfen dun aksam yemekte aldim haberi yiyemedim bi sey hic
Başınız sağolsun canımKuzum cenazemiz var yengem vefat etti giremedim ondan kusura bkmayin lutfen dun aksam yemekte aldim haberi yiyemedim bi sey hic
Canım sporu listeye ekledimkızlar dün yarım saat yürüyüş yapabildim sadece. arabayla gitmem gereken yere yürüyerek gidip geldim spor ayakakbımı giydim tempulu yürüyerek gidip geldim.
lilipit
dünkü menüm
sabah 1 açma
öğlen yarım adana parça ekmek çokkkcaaaaaa kızarmış biber domates soğan ve salata
akşam 4 kaşık haşlanmış kanrıbahar,
Cnm senin menulerinde kacamak cok sik oluyorkızlar dün yarım saat yürüyüş yapabildim sadece. arabayla gitmem gereken yere yürüyerek gidip geldim spor ayakakbımı giydim tempulu yürüyerek gidip geldim.
lilipit
dünkü menüm
sabah 1 açma
öğlen yarım adana parça ekmek çokkkcaaaaaa kızarmış biber domates soğan ve salata
akşam 4 kaşık haşlanmış kanrıbahar,
Oleyyy yürüyünn kızlarSpor Etabı Başladi
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
(20+30)SekerPancarii
(40)BitmeyenUmidim
( ) denetim
(25) Buki_89
(50 )Favelayn
Skor: 165
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
( )kaptinn
(25) Blacksee55
(30)mihracee
(65) M Melekemal
(80)Luluuu94
Skor: 200
Sonuc:
Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak
Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak
SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim
lilipit
Fatler onde gidiyor kizlarr
Canım sabah 1 dilim ekmek desene. Neden yemiyorsun. Öğlende yememissin. Neden yemedin mesela. Ben yiyemiyorum bazen mesela ise gidiyorum geç geliyorum ama sen evdeysen bence üşenme güzel birsey yap ye. Ama yoksa menun guzelbugun
sabah 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalıkk
öğlen yok
akşam 4 köfte 1 kase cacık 5-6 dilim fırında patates
ara 1 mandalina
ve sğor yapacağım yapınca yazagımm
Allah rahmet eylesin gençmiydi kuzu yaKuzum cenazemiz var yengem vefat etti giremedim ondan kusura bkmayin lutfen dun aksam yemekte aldim haberi yiyemedim bi sey hic
Güzel menun canim. Giyiniyorum yürüyüşe cikicam 100 dakikaMenu
7 zeytin bir incir yarim lt su
Kahvaltı
Haşlanmış patates bir tabak dolusu domates cay
Ara iki küçük elma
Aksam yumurtali ispanak kavurma, haslanmis patitiz yogurt ,ev yapimi aci sos sekersiz cay bol
2,5 lt su tamamlanacak 70 dk yürüyüş
Çoh güzelMenu
7 zeytin bir incir yarim lt su
Kahvaltı
Haşlanmış patates bir tabak dolusu domates cay
Ara iki küçük elma
Aksam yumurtali ispanak kavurma, haslanmis patitiz yogurt ,ev yapimi aci sos sekersiz cay bol
2,5 lt su tamamlanacak 70 dk yürüyüş
Hayır hem kendin hem takımın için yürüGüzel menun canim. Giyiniyorum yürüyüşe cikicam 100 dakikaahahah 20 dk sonra eve koşarım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?