- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.981
Çok güzel canım ♡ dolu doluKalkınca
Ceviz suyu
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
9:00 kahvaltı
Patatesli omlet (1yumurta dan yapılmış)
Çok az peynir
Domates Salatalık
7 zeytin
Rezene çayı
11:00
Tarçınlı süt
13:00
Tel şehriye çorbası
Salata
Karpuz
Yoğurt
16:00
1elma
7-8 altın çilek
18:30
Tarhana çorbası
Yarım tabak beşamel soslu karnabahar brokoli
Yoğurtlu köy eriştesi (3-4yemek kaşığı)
Salata
Ayran
21:00
Dereotlu yoğurt
Çok değil demiÇok güzel canım ♡ dolu dolu
Erişte 1 2 kaşık yeseydin keske. Yada öğle yemeği ile aksam yemeği yer değiştirse tabi daha güzel olurdu canım. Ama bol çeşitli güzel yemissinÇok değil demi
Akşam eşim de olduğundan çeşitli yapmak zorundayım öğlende oğlum durmadı sadece çorba yapabildim aslında karnabaharı öğlen yiyecektim :) yavaş yavaş öğrenecem inşallahErişte 1 2 kaşık yeseydin keske. Yada öğle yemeği ile aksam yemeği yer değiştirse tabi daha güzel olurdu canım. Ama bol çeşitli güzel yemissin
Allah rahmet eylesinKuzum cenazemiz var yengem vefat etti giremedim ondan kusura bkmayin lutfen dun aksam yemekte aldim haberi yiyemedim bi sey hic
InsAllah canımAkşam eşim de olduğundan çeşitli yapmak zorundayım öğlende oğlum durmadı sadece çorba yapabildim aslında karnabaharı öğlen yiyecektim :) yavaş yavaş öğrenecem inşallah
Bugunmu gelicekti canim halilar. Ben olsam bende kavga ederdimBugün temizlik vardı yeni bitti sayılır halılar da gelmedi sorun çıktı eşim kavga etti halıcılar ile ... yarın yine iş var eğer ki halılar gelirseyardımcı vardı ama yine de çok yoruldummmmm
Evet ve perşembeden beri arıyorum bugün 12de aradım 16ya ertelediler enson 4te eşime arattırdım o zaman diyorlar ki biz sizin 2 halıyı yıkamayı unutmuşuz iş sahibi oğluna emanet etmiş rezil ettiler beni bugün 4 kişi açacaktık yarın 2 kişi acacazInsAllah canım
Bugunmu gelicekti canim halilar. Ben olsam bende kavga ederdim
Oha yaa manyaklara bak. Arayıp haber versinler bari. Insanlarda kendini ona gore ayarlarEvet ve perşembeden beri arıyorum bugün 12de aradım 16ya ertelediler enson 4te eşime arattırdım o zaman diyorlar ki biz sizin 2 halıyı yıkamayı unutmuşuz iş sahibi oğluna emanet etmiş rezil ettiler beni bugün 4 kişi açacaktık yarın 2 kişi acacaz
Iste sabah aradığımda saati erteledi baştan dese insanlık hali dersin ama 3 gündür arıyorum bayağı saydı eşim yarın yine yorulacam ona üzülüyorum...yemek tarfine baktım bu arada lezzetli görünüyorOha yaa manyaklara bak. Arayıp haber versinler bari. Insanlarda kendini ona gore ayarlar
Valla ben dün bozdum kardeşim babamdan tatlı dondurma istemiş düğüne gitmişlerdi annemle görünce dayanamadıkiçiyorum valla kuzu dün içtim midem bulanmadı hiç daha öncede içmişliğim vardıama bugün unutmusum yapmayı misafir gelcekti kek kurabiye bişeyler yaptım derken o kaldı anneme dedim yap diye eve gidince içcem
hiç yaptıklarımın tadına bile bakmadımannem dedi bi dilim kek koyim savolun efendim yemicem dedim
Allahım inşallah gün icinde de yemembenim yiceğim hiç bişey yok ne yicem ben ya
Teşekkür ederim canimIste sabah aradığımda saati erteledi baştan dese insanlık hali dersin ama 3 gündür arıyorum bayağı saydı eşim yarın yine yorulacam ona üzülüyorum...yemek tarifine baktım bu arada lezzetli görünüyor
Aynen tatlim bendeilk günler çok zorladı şimdi kuru kayısı bile şekerli geliyor bana çayı şekersiz içiyorum
Oo harikaaaa... evet sade patates cok güzellllBende firin tepsisini cok hafif yaglarim kofeyi ayni seninki gibi kisnis yerine.(kofte bahari) bu baharati kofte baharati ile karistiriyorlar ismi kofte bahari cig koftede et koftede şahane.bi yk salca da koyarim yoğururum sekil verip tepsiye dizerim firnda pisiririm ayni mangalda pismis gibi oluyor. Koften yanina bir tepside sade yaglanmis tuzlanmis dilimlenmis patates pisiririm bi kenarına biber dilimlerim oda piser istege gore domateste dilimlerim patateslerin uzerine halka seklindede koyarim yani iki cesit olabilir sade ve domatesli biberli..
kaptinn
Güzel menun canim. Giyiniyorum yürüyüşe cikicam 100 dakikaahahah 20 dk sonra eve koşarım kesin
Sen yeterince yapmışsın canım yeter kir dizini otur evinde
Beni gaza getirme spor yaparim
Bence güzel emziren annesi menüsü yazsana başa hep ona göre yorum yapalım begendimKalkınca
Ceviz suyu
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
9:00 kahvaltı
Patatesli omlet (1yumurta dan yapılmış)
Çok az peynir
Domates Salatalık
7 zeytin
Rezene çayı
11:00
Tarçınlı süt
13:00
Tel şehriye çorbası
Salata
Karpuz
Yoğurt
16:00
1elma
7-8 altın çilek
18:30
Tarhana çorbası
Yarım tabak beşamel soslu karnabahar brokoli
Yoğurtlu köy eriştesi (3-4yemek kaşığı)
Salata
Ayran
21:00
Dereotlu yoğurt
Çok sağol canım iki üç kere emzirmeden sonra bişeyler yemezsem midem bulanıyor açlıktanBence güzel emziren annesi menüsü yazsana başa hep ona göre yorum yapalım begendim
Sen yeterince yapmışsın canım yeter kir dizini otur evinde
Kadınlar kulübünde bakınarak yürümek pek eğlenceli kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?