Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kalkınca
Ceviz suyu
1kuru kayısı
21 kuru üzüm

9:00 kahvaltı
Patatesli omlet (1yumurta dan yapılmış)
Çok az peynir
Domates Salatalık
7 zeytin
Rezene çayı

11:00
Tarçınlı süt

13:00
Tel şehriye çorbası
Salata
Karpuz
Yoğurt

16:00
1elma
7-8 altın çilek

18:30
Tarhana çorbası
Yarım tabak beşamel soslu karnabahar brokoli
Yoğurtlu köy eriştesi (3-4yemek kaşığı)
Salata
Ayran

21:00
Dereotlu yoğurt

Çok güzel canım ♡ dolu dolu

Erişte 1 2 kaşık yeseydin keske. Yada öğle yemeği ile aksam yemeği yer değiştirse tabi daha güzel olurdu canım. Ama bol çeşitli güzel yemissin
Akşam eşim de olduğundan çeşitli yapmak zorundayım öğlende oğlum durmadı sadece çorba yapabildim aslında karnabaharı öğlen yiyecektim :) yavaş yavaş öğrenecem inşallah

Akşam eşim de olduğundan çeşitli yapmak zorundayım öğlende oğlum durmadı sadece çorba yapabildim aslında karnabaharı öğlen yiyecektim :) yavaş yavaş öğrenecem inşallah
InsAllah canım
Bugün temizlik vardı yeni bitti sayılır halılar da gelmedi sorun çıktı eşim kavga etti halıcılar ile ... yarın yine iş var eğer ki halılar gelirse yardımcı vardı ama yine de çok yoruldummmmm
Bugunmu gelicekti canim halilar. Ben olsam bende kavga ederdim

InsAllah canım

Bugunmu gelicekti canim halilar. Ben olsam bende kavga ederdim
Evet ve perşembeden beri arıyorum bugün 12de aradım 16ya ertelediler enson 4te eşime arattırdım o zaman diyorlar ki biz sizin 2 halıyı yıkamayı unutmuşuz iş sahibi oğluna emanet etmiş rezil ettiler beni bugün 4 kişi açacaktık yarın 2 kişi acacaz

Oha yaa manyaklara bak. Arayıp haber versinler bari. Insanlarda kendini ona gore ayarlar

Oha yaa manyaklara bak. Arayıp haber versinler bari. Insanlarda kendini ona gore ayarlar
Iste sabah aradığımda saati erteledi baştan dese insanlık hali dersin ama 3 gündür arıyorum bayağı saydı eşim yarın yine yorulacam ona üzülüyorum...yemek tarfine baktım bu arada lezzetli görünüyor

Valla ben dün bozdum kardeşim babamdan tatlı dondurma istemiş düğüne gitmişlerdi annemle görünce dayanamadık

Teşekkür ederim canim
Iyı yapmış canım normal değil yani. InsAllah yarında birsey cikarmazlar

Oo harikaaaa... evet sade patates cok güzellll

Bence güzel emziren annesi menüsü yazsana başa hep ona göre yorum yapalım begendim

Sen yeterince yapmışsın canım yeter kir dizini otur evinde
Kadınlar kulübünde bakınarak yürümek pek eğlenceli kizlar
SekerPancarii SchonerDuft Buki_89 nerdesiniz yetişin bacilarim
Kız bakiyim bende tam gaza geldim azcik diziye bakım sonra spor yapabilirim :)) pilates topu var onla nasıl spor yapılır bı bakıcım netten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…