Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün temizlik vardı yeni bitti sayılır halılar da gelmedi sorun çıktı eşim kavga etti halıcılar ile ... yarın yine iş var eğer ki halılar gelirse yardımcı vardı ama yine de çok yoruldummmmm
HIM kolay gelsin canım ay ben halıları verdim di yıkamaya bir hafta sonra geldi ay ev hiç temiz durmuyor halı olmayinca inş seninki erken gelir çok zor temizlik

O top çok iyimis canım SekerPancarii sıkılaşmış onla baya yani ben öyle hatırlıyorum ben baya yürüdüm yeterli havada karardı zaten delidivane gibi dolaniyorum sokakta bi Allahinkulu yok. Benden ses gelmezse polisi arayın ahahah

Tobe dizi kizz ayy maşallah iyi cesaret ee kaç dk oldu :))

Ayy benim böbreğim ağrıyor tüm gün temizlik yaptım yarın artık yaparım sen iyi yapmışsın spor
HIM kolay gelsin canım ay ben halıları verdim di yıkamaya bir hafta sonra geldi ay ev hiç temiz durmuyor halı olmayinca inş seninki erken gelir çok zor temizlik
Inşallah hava soğudu bayağı erken gelse iyi olur

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) BitmeyenUmidim
( ) SchonerDuft
(25) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 235

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
(25) Blacksee55
(30) mihracee
(65) M Melekemal
(80+15) Luluuu94

Skor: 215

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim
lilipit

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) BitmeyenUmidim
( ) SchonerDuft
(25) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 235

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
(75) Blacksee55
(30) mihracee
(65) M Melekemal
(80+15) Luluuu94

Skor: 265

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim
lilipit

Hadi yine iyisiniz bugun fatt hatunlar kazandı :))

Ayy ben menüyü unutmusum kizlar

Sabah
2 haşlanmış yumurta 2 bardak cay

Öğle
1 parca Tavuk göğsü
2 dilim patates
2 yk pilav
Ayran

Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

Ara
2 bardak çay

Ayy ben menüyü unutmusum kizlar

Sabah
2 haşlanmış yumurta 2 bardak cay

Öğle
1 parca Tavuk göğsü
2 dilim patates
2 yk pilav
Ayran

Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

Ara
2 bardak çay
Bugun menun guzel nasil doydun icee dimi sen boyle yiyince ben đoymus gibi oldum senin arada meyve yok sevmiymisin.ben meyveye dayanamimm

Canım sabah 1 dilim ekmek desene. Neden yemiyorsun. Öğlende yememissin. Neden yemedin mesela. Ben yiyemiyorum bazen mesela ise gidiyorum geç geliyorum ama sen evdeysen bence üşenme güzel birsey yap ye. Ama yoksa menun guzel
Sabah evdeydim gec kahvalti yaptim sonra ise kosturdum firsat olmadi aksam.guzel.doydum

Bugun menun guzel nasil doydun icee dimi sen boyle yiyince ben đoymus gibi oldum senin arada meyve yok sevmiymisin.ben meyveye dayanamimm
Canım teşekkür ederim ne güzel yazmissin. Evet bugün sukur doydum. Is yoktuya çok güzel gecti. Ben sabahları yiyemiyorum meyve geç uyandığım icin sonra aksamlari mandalina falan canim cekio ya yemege unutuyorum yada geç oldu şekerli diye yemiyorum. Birde ben geç saatte meyve veya domates yediğimde bana dokunuo migdem yanıo çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…