- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.001
HIM kolay gelsin canım ay ben halıları verdim di yıkamaya bir hafta sonra geldi ay ev hiç temiz durmuyor halı olmayinca inş seninki erken gelir çok zor temizlikBugün temizlik vardı yeni bitti sayılır halılar da gelmedi sorun çıktı eşim kavga etti halıcılar ile ... yarın yine iş var eğer ki halılar gelirseyardımcı vardı ama yine de çok yoruldummmmm
O top çok iyimis canımSekerPancarii SchonerDuft Buki_89 nerdesiniz yetişin bacilarim
Kız bakiyim bende tam gaza geldim azcik diziye bakım sonra spor yapabilirim :)) pilates topu var onla nasıl spor yapılır bı bakıcım netten..
Tobe dizi kizz ayy maşallah iyi cesaret ee kaç dk oldu :))O top çok iyimis canımSekerPancarii sıkılaşmış onla baya yani ben öyle hatırlıyorum ben baya yürüdüm yeterli havada karardı zaten delidivane gibi dolaniyorum sokakta bi Allahinkulu yok. Benden ses gelmezse polisi arayın ahahah
Toplam 50 dakika olmuştur canim. Halamlara uğradım 1 bardak cay ictim 2 dedikodu yaptık çıktımTobe dizi kizz ayy maşallah iyi cesaret ee kaç dk oldu :))
Ayy benim böbreğim ağrıyor tüm gün temizlik yaptım yarın artık yaparım sen iyi yapmışsın sporSekerPancarii SchonerDuft Buki_89 nerdesiniz yetişin bacilarim
Kız bakiyim bende tam gaza geldim azcik diziye bakım sonra spor yapabilirim :)) pilates topu var onla nasıl spor yapılır bı bakıcım netten..
Inşallah hava soğudu bayağı erken gelse iyi olurHIM kolay gelsin canım ay ben halıları verdim di yıkamaya bir hafta sonra geldi ay ev hiç temiz durmuyor halı olmayinca inş seninki erken gelir çok zor temizlik
Insallah çıkarmazlar ev çok soğuk erken gelse iyi olurTeşekkür ederim canim
Iyı yapmış canım normal değil yani. InsAllah yarında birsey cikarmazlar
Spor Etabı Başladi
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
(20+30)SekerPancarii
(40+70)BitmeyenUmidim
( )SchonerDuft
(25) Buki_89
(50 )Favelayn
Skor: 235
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
( )kaptinn
(75) Blacksee55
(30)mihracee
(65) M Melekemal
(80+15)Luluuu94
Skor: 265
Sonuc:
Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak
Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak
SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim
lilipit
Tabi canım hoşgeldin takım kaptanı şuan yok ama gelmende bi sakınca yokturBeni de alır mısınız kilom 85
Bugun menun guzel nasil doydun icee dimi sen boyle yiyince ben đoymus gibi oldum senin arada meyve yok sevmiymisin.ben meyveye dayanamimmAyy ben menüyü unutmusum kizlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta 2 bardak cay
Öğle
1 parca Tavuk göğsü
2 dilim patates
2 yk pilav
Ayran
Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
Ara
2 bardak çay
Sabah evdeydim gec kahvalti yaptim sonra ise kosturdum firsat olmadi aksam.guzel.doydumCanım sabah 1 dilim ekmek desene. Neden yemiyorsun. Öğlende yememissin. Neden yemedin mesela. Ben yiyemiyorum bazen mesela ise gidiyorum geç geliyorum ama sen evdeysen bence üşenme güzel birsey yap ye. Ama yoksa menun guzel
Canım teşekkür ederim ne güzel yazmissin. Evet bugün sukur doydum. Is yoktuya çok güzel gecti. Ben sabahları yiyemiyorum meyve geç uyandığım icin sonra aksamlari mandalina falan canim cekio ya yemege unutuyorum yada geç oldu şekerli diye yemiyorum. Birde ben geç saatte meyve veya domates yediğimde bana dokunuo migdem yanıo çokBugun menun guzel nasil doydun icee dimi sen boyle yiyince ben đoymus gibi oldum senin arada meyve yok sevmiymisin.ben meyveye dayanamimm
Ahhh bu is yuzunden kilo aliyoruz zaten hep duzensiz yemekten. Başkaları koşturunca kilo verir ben kosturdugumda streste kilo alirimSabah evdeydim gec kahvalti yaptim sonra ise kosturdum firsat olmadi aksam.guzel.doydum
Tabikide alirizz gel beraberce zayiflayalimda kurtulalim su kilolardanBeni de alır mısınız kilom 85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?