Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Himm gecmis oļsun ben meyve delisiyimkavun karpuz bahcemizde ne olduysa organik onu yedim ve bu yuzdemde ķg veremmim.bos ver seninki tam karatay gibi meyve yok hemde guzel kg verdin maşallah. .

Kizlar yogunn zor bir gndu araba carpiyordu karsida karsiya gecerken hala kendime gelemwdim
@lilipit canimmm gece sporu spordan sayiliyormu :)
Oha neettin kiz aman dikkatli ol. Benide yaya geçidinde trafik polisi ezecekti
Sayılır canım sen dakikanı şöyle yada yaz. Ben liliye sormaya unuttum. Kendimizi yazıcaz yoksa onamı bildiricez

Oha neettin kiz aman dikkatli ol. Benide yaya geçidinde trafik polisi ezecekti
Sayılır canım sen dakikanı şöyle yada yaz. Ben liliye sormaya unuttum. Kendimizi yazıcaz yoksa onamı bildiricez
:) sende dikkat et canimm. gece.sporundan kastimi anladin dimi :) yaramazlik hehe

Al bendende okadar masabasi hareketsiz is ev ile is arasi kisturmaxa sacma bir duzen
Bendede aynısı ama birde 3 vardiyalı
Himm gecmis oļsun ben meyve delisiyimkavun karpuz bahcemizde ne olduysa organik onu yedim ve bu yuzdemde ķg veremmim.bos ver seninki tam karatay gibi meyve yok hemde guzel kg verdin maşallah. .
Sagol canim. Ben hayatta veremem diordum. Ama burda kizlar cok kızdı degisik ye sebze ye falan dediler öyle öyle alistim. Kendi başıma olsam alışkanlıklarıma devam ederdim. Grubumuz sağolsun ♡ birde hasta oldum oda yaradı kilo vermeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…