- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.021
Al bendende okadarAhhh bu is yuzunden kilo aliyoruz zaten hep duzensiz yemekten. Başkaları koşturunca kilo verir ben kosturdugumda streste kilo alirim
Himm gecmis oļsun ben meyve delisiyimkavun karpuz bahcemizde ne olduysa organik onu yedim ve bu yuzdemde ķg veremmim.bos ver seninki tam karatay gibi meyve yok hemde guzel kg verdin maşallah. .Canım teşekkür ederim ne güzel yazmissin. Evet bugün sukur doydum. Is yoktuya çok güzel gecti. Ben sabahları yiyemiyorum meyve geç uyandığım icin sonra aksamlari mandalina falan canim cekio ya yemege unutuyorum yada geç oldu şekerli diye yemiyorum. Birde ben geç saatte meyve veya domates yediğimde bana dokunuo migdem yanıo çok
Oha neettin kiz aman dikkatli ol. Benide yaya geçidinde trafik polisi ezecektiKizlar yogunn zor bir gndu araba carpiyordu karsida karsiya gecerken hala kendime gelemwdim
@lilipit canimmm gece sporu spordan sayiliyormu :)
Allah korumus verilmis sadakan varmis..Kizlar yogunn zor bir gndu araba carpiyordu karsida karsiya gecerken hala kendime gelemwdim
Bendede aynısı ama birde 3 vardiyalıAl bendende okadarmasabasi hareketsiz is ev ile is arasi kisturmaxa sacma bir duzen
:) sende dikkat et canimm.Oha neettin kiz aman dikkatli ol. Benide yaya geçidinde trafik polisi ezecekti
Sayılır canım sen dakikanı şöyle yada yaz. Ben liliye sormaya unuttum. Kendimizi yazıcaz yoksa onamı bildiricez
Ahaha :) pikiiAllah korumus verilmis sadakan varmis..
Tube tube kiz sen gunduz yap sporu)) :))))
Oha neettin kiz aman dikkatli ol. Benide yaya geçidinde trafik polisi ezecekti
Sayılır canım sen dakikanı şöyle yada yaz. Ben liliye sormaya unuttum. Kendimizi yazıcaz yoksa onamı bildiricez
Bendede aynısı ama birde 3 vardiyalıAl bendende okadarmasabasi hareketsiz is ev ile is arasi kisturmaxa sacma bir duzen
Sagol canim. Ben hayatta veremem diordum. Ama burda kizlar cok kızdı degisik ye sebze ye falan dediler öyle öyle alistim. Kendi başıma olsam alışkanlıklarıma devam ederdim. Grubumuz sağolsun ♡ birde hasta oldum oda yaradı kilo vermemeHimm gecmis oļsun ben meyve delisiyimkavun karpuz bahcemizde ne olduysa organik onu yedim ve bu yuzdemde ķg veremmim.bos ver seninki tam karatay gibi meyve yok hemde guzel kg verdin maşallah. .
Amanin sapka cikarmaali onundeBendede aynısı ama birde 3 vardiyalı
Yok kiz anlamadıydım ahahahahahaha ben bekarım bacım ne anlarim:) sende dikkat et canimm.gece.sporundan kastimi anladin dimi :) yaramazlik hehe
Yok sen doğru anlamisin. Yanlis anlayan benim ahahahahKiz benmi yanlis anladim gece sporu :))) ay allahim tobe töbe :))
AhahahahahhahahahabababSayılır canım sen dakikanı şöyle yada yaz. Ben liliye sormaya unuttum. Kendimizi yazıcaz yoksa onamı bildiricez
İkili sporlar spora dahil digil ahahahahahahKizlar yogunn zor bir gndu araba carpiyordu karsida karsiya gecerken hala kendime gelemwdim
Allah korusun kuzum dikkatli olKizlar yogunn zor bir gndu araba carpiyordu karsida karsiya gecerken hala kendime gelemwdim
Kiz benmi yanlis anladim gece sporu :))) ay allahim tobe töbe :))
Bence araclarin onemi yokkİkili sporlar spora dahil digil ahahahahahah
Ozleyince mesaj atabilirsin selcanim :) etiket yapmasan goremiyorm takip etmiyorm sayfayi ozellerde bulusalmYaa @ParteMoralll ozledimm gell gece kusumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?