- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.041
Kiz kalori yakiyordur oo sayilirmi :)) ona kalırsa ben 3, 5 saat temizlik yaptim bene beneCok tatlisini :) neyse lilipite sorayim yarin spor spordur sonucta kalori yakiyorsun :)
Temuzlik en buyuknspor bence sayilsinnnKiz kalori yakiyordur oo sayilirmi :)) ona kalırsa ben 3, 5 saat temizlik yaptim bene benelilipit
Artik evliler heo bu sporu yaparmis :)))
Telin klavye dondu yazmiy
Belki dakika tutarsa kalorisini hesaplariz ahahahhaa ayy safdirikmiyim neyimAhahahahahhahahahabababgiz sen beni üldürecen ahahahajahahjajajjajah
Hayırlı bayramlar canımIyi gecelrrr cumhuriyet ozgurluk demek 29 ekim cymhuriyet bayramimiz kutlu olsun
Bak yaa dil cikarip gidiyor simarma simarma senle ilgilenecegim ♡♥♡Ozleyince mesaj atabilirsin selcanim :) etiket yapmasan goremiyorm takip etmiyorm sayfayi ozellerde bulusalm
Hahahahahaha ilgilen bebegmm bekliyorm muckkkkBak yaa dil cikarip gidiyor simarma simarma senle ilgilenecegim ♡♥♡
Iyigeceler canım yarınada kolay gele. Ne sporu yapıcaksın dicektim ama sormicam ahahahahaNeyse yarın bahceye gidecim sarimsak ekecegim spor yapicum ins bi aksilik cikmazsa..aksama elticimgil gelcek misafirim agir görüşuruz opuldunuz mucukk..
Kiz o ne:) sende dikkat et canimm.gece.sporundan kastimi anladin dimi :) yaramazlik hehe
Kuzum bdv de hamile kadın için sipariş veririm falan demişsin ya ondan dedimNiye oyle dedin canimo senin tatliligin
Ayy geçmiş olsun canım allah korumuşKizlar yogunn zor bir gndu araba carpiyordu karsida karsiya gecerken hala kendime gelemwdim
lilipit canimmm gece sporu spordan sayiliyormu :)
Ay gidemedim kahvaltıyi bile hazirladim yedik aksama kadar kalcakmisiz tarlada yarinda kizimin sinav var bide aksama misafir bende gitmiyim dedim anam kustu sabah sabah beni anlayan yokIyigeceler canım yarınada kolay gele. Ne sporu yapıcaksın dicektim ama sormicam ahahahaha
Merhaba kirkin ciktimi bebisin kac aylık canim kiz hep aklimdan geciyodun özledim ara sira haber et minnostan kg dân naber strese gir die şormuyorum hamilelikte ñe kadr aldin merak ettim..kendinede bebisinede iyi bak canim munterr♡♥♡Merhaba fit hatunlar. Oncelikle cumhuriyet bayramimizi kutluyorummm.
Nasilsiniz ben cok yogun yorgun depresif bir o kadar da mutluyum evlat nasil guzel bir seymis Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Aklim hep sizde ama gelemiyorum malum yoğununum
Siz ne yapiyorsunuz bakimmm
Günaydın :)Günaydın kizlar
Haftasonu ne çabuk bitti ya
AmeleyimGünaydın :)
Kıyamam ya ne iş yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?