- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.061
45 yaşındaydı kuzumAllah rahmet eylesin gençmiydi kuzu ya(
hoşbuldum :) yarın ben diyetime başlıcam yazacağım inş buradanTabi canım hoşgeldin takım kaptanı şuan yok ama gelmende bi sakınca yoktur
Hosgeldin cnmBeni de alır mısınız kilom 85
Hoşgeldin canımhoşbuldum :) yarın ben diyetime başlıcam yazacağım inş buradan
Ayy genç mis rabbim.mekanin cennet etsin..45 yaşındaydı kuzum
Vay arkadas sen nasil bir kadinsin ya masallahSlm kizlar napiyonuz ben bugun cok yoruldum ya 1,5 torba elmayi kati meyve sikcaginda sıktim 4 bidon elma sirkesi yapcam yarin mayaliyacagim ins tam üç saat surdukeskem spor sayilsa :)))
Sonra elticigim gil geldi yemek hazirla pert oldum migrenim tuttu boynum cok sirtim ağrıyor birazdan menum yazim
Bu kadinin bahcesi olunca herseyi organik yapmaya çalışıyorum yosa totom dara gelmiyor :) ben bile sasiyorum valla bu sene kendime.Vay arkadas sen nasil bir kadinsin ya masallah
Yoğurt ve dereotu tok tutuyor dereotu seviyorsan tabiAma acimm ben doymadum aksamki menu karbonhidrat oldugundan off
Ha kuru fasulye diye yazacaktim
Acimmmm napim salatami yesem
Waaawww helal olsun :)Slm kizlar napiyonuz ben bugun cok yoruldum ya 1,5 torba elmayi kati meyve sikcaginda sıktim 4 bidon elma sirkesi yapcam yarin mayaliyacagim ins tam üç saat surdukeskem spor sayilsa :)))
Sonra elticigim gil geldi yemek hazirla pert oldum migrenim tuttu boynum cok sirtim ağrıyor birazdan menum yazim
Bu kadar azla bende doyabilsem keşkeMenum bugun pek iyu degil
Sabah
Ispak kavurma az, 1 dilim ekmek bi yk bal
Öğle bi bardaga yakin elma suyu
Aksam 3yk fasulye, uc yk zerdecalli princ pilav icine salata katti yedim iki yk yogurt..
2lt su olcak
Bi küçük cay bardak sutlu turk kahve
Sade soda
Yürüyüş te güzelde bence kilo verirken sarkmamak için spor da şart Hamilelikten kalan sarkık karnım çok sinir ediyor mesela neyseki çok az kaldıYa gecen arkadas geldi spora yazilak die ben hic dinlenemedim napiyim yürüyüş mu yapsam cok Bunaldimn açık havayi özledim sonra diyom toton dara gelmiyor bi regl.oluyumda 4 gun var ozamana kadar dusunum.yoksa direk yuruyus yapim kg veriyim sikilasmak icinmi spora yazilsam kararsızım @ParteMoralll napim sence napim kizlar..
Aksamki karbonhidrat olmazsa idi bide pirinc pilav yerine baska bişey yapsbilsemdi kendime ozaman degme keyfime doyardim bol bolWaaawww helal olsun :)
Bu kadar azla bende doyabilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?