Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugnku menum evde misafir var diye gec kalkiyorlar gec kahvalti yapiyorum
11 de kahvalti
3 yemek kasigi yumurtali biber kavurmasi
1 dilim ekmek
5 zeytin
Az peynir
Sekersiz cay

1.30
Ara
2 kucuk mandalin

16
Oylen yemegi
Firinda karni bahar kucuk tabak
1 yemek kasigi haslanmis patates
5 sarma
Cay

Ara
18
Yarim armut az uzum

Aksam
8 30
1 kepce cirba
2 yemek kasigi haslanmis tavuk
Salata

Arada

Artik cay icerim

Kaynanamla oturuyprum gorumcemler persembeden beri bizde oda kizi uyusun diye oylene kadar kahvalti yaptirmiyor

Kaynanamla oturuyprum gorumcemler persembeden beri bizde oda kizi uyusun diye oylene kadar kahvalti yaptirmiyor
Bende genelde saat10-11 de kahvalti yapiyorum ama sabahları zeytin incir yediğim için..sen emziroyordun ya kendine ayrıcalık tani elim ayağım titriyor de iki bişeyler ye yine onlarla hafif yiyebilirsin yoksa dayanabiliyorsan iyi problem yok. .

Hos geldin kendini tanitirmisin boy kac kg kac vs canim :))
Hoşbuldum. 68 ile hamile kaldım.Hamilelikte 20 kilo aldım,1.5 yılda 25 kilo verdim ama son üç ayda malesef tekrar aldık şuan kızım 2 yaşında ve ben 71 kiloyum (
1.63 boyum. 55 olmak istiyorum yani yolum uzun..
Tatlıya çok düşkünüm,abur cubura da ( çok zorlanacağımdan eminm ama zayıflamam şart

Ay uzulme kg cok degil burda arkadaslar nice kglar verdi ustelik sende süper vermisin almisin ama olsun en azindan tecrübelisin :)) ve boyunda da cok.iyi burda zamanla sağlık li beslenmeyi aliskanlik edersin.burda birbirimize destek.olaeak burda asariz her sorunu ins rabbim asilmayacak dert vermesin..peki calisiyormusun kac yasindasin..
Bende.kglu bayanım :)) 34 yasindayim amacim hedefim cok buyuk :))

Ay uzulme kg cok degil burda arkadaslar nice kglar verdi ustelik sende süper vermisin almisin ama olsun en azindan tecrübelisin :)) ve boyunda da cok.iyi burda zamanla sağlık li beslenmeyi aliskanlik edersin.burda birbirimize destek.olaeak burda asariz her sorunu ins rabbim asilmayacak dert vermesin..peki calisiyormusun kac yasindasin..
Bende.kglu bayanım :)) 34 yasindayim amacim hedefim cok buyuk :))

Çalışıyorum sürekli oturuyorum masa başı iş,evi gel kızıma vakit ayır derken çok da spor yapma olanağım yok 31 yaşındayım sen çalışıyor musun..
Ya bi de benim sorunum kalça basen bacak ( kilo da versem gitmiyor ki

Yok ben ev hanimiyim calisandan çok farkim yok cok yogun kosusturma icindeyim.. bence 55 kg da çok super durur canim burdaki arkadaşlarım hatta kaptanimiz SekerPancarii sana sporlar konusunda bilgi verir.aksamlari bi yarim saat kendine vakit ayirirsin olmazmi.senin kg da olmayi çok isterim dünyalar benim olur ama kendimi cok sevdigimden hep ayni kg dayim:) benim orantili karinda var totoda sirt etim cikiy cok sinir oluyorum verecegim verecegiz bu kglalari

Hosgeldiniz kızlar
Bırıncı sayfada kurallar var
Kaptanımız SekerPancarii
Akşam saatlerıne menulerımızı paylasıyrz
Yorumlar yapıyrz
Haftasonları bırqz durgun gecebılıyor
Iyı zayıflamalar :)

Hosbuldum Okuyorum şimdi ilk sayfaları Sizlerin yapıpta işe yaradığını düşündüğünüz yöntemleriniz var mi ? Ben mesela yemek konusunda kendimi çok zor frenleyebiliyorum yani iradem çok zayıf ve bu benim en kötü yanım Nasıl motive olabilirim fikirlerinizi almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…