- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.081
Buyur canim. 1.ci sayfayı okumalısın sanırsam sonra yarından itibaren menünü paylaşırsın ve spor yapıyorsan bizimle paylasabilirsinBen de katılmak istiyorum
Hos geldin kendini tanitirmisin boy kac kg kac vs canim :))Ben de katılmak istiyorum
Hoşbuldum :)
Bende genelde saat10-11 de kahvalti yapiyorum ama sabahları zeytin incir yediğim için..sen emziroyordun ya kendine ayrıcalık tani elim ayağım titriyor de iki bişeyler ye yine onlarla hafif yiyebilirsin yoksa dayanabiliyorsan iyi problem yok. .Kaynanamla oturuyprum gorumcemler persembeden beri bizde oda kizi uyusun diye oylene kadar kahvalti yaptirmiyor
Hoşbuldum. 68 ile hamile kaldım.Hamilelikte 20 kilo aldım,1.5 yılda 25 kilo verdim ama son üç ayda malesef tekrar aldık şuan kızım 2 yaşında ve ben 71 kiloyumHos geldin kendini tanitirmisin boy kac kg kac vs canim :))
Ay uzulme kg cok degil burda arkadaslar nice kglar verdi ustelik sende süper vermisin almisin ama olsun en azindan tecrübelisin :)) ve boyunda da cok.iyi burda zamanla sağlık li beslenmeyi aliskanlik edersin.burda birbirimize destek.olaeak burda asariz her sorunu ins rabbim asilmayacak dert vermesin..peki calisiyormusun kac yasindasin..Hoşbuldum. 68 ile hamile kaldım.Hamilelikte 20 kilo aldım,1.5 yılda 25 kilo verdim ama son üç ayda malesef tekrar aldık şuan kızım 2 yaşında ve ben 71 kiloyum(
1.63 boyum. 55 olmak istiyorum yani yolum uzun..
Tatlıya çok düşkünüm,abur cubura da( çok zorlanacağımdan eminm ama zayıflamam şart
Ay uzulme kg cok degil burda arkadaslar nice kglar verdi ustelik sende süper vermisin almisin ama olsun en azindan tecrübelisin :)) ve boyunda da cok.iyi burda zamanla sağlık li beslenmeyi aliskanlik edersin.burda birbirimize destek.olaeak burda asariz her sorunu ins rabbim asilmayacak dert vermesin..peki calisiyormusun kac yasindasin..Hoşbuldum. 68 ile hamile kaldım.Hamilelikte 20 kilo aldım,1.5 yılda 25 kilo verdim ama son üç ayda malesef tekrar aldık şuan kızım 2 yaşında ve ben 71 kiloyum(
1.63 boyum. 55 olmak istiyorum yani yolum uzun..
Tatlıya çok düşkünüm,abur cubura da( çok zorlanacağımdan eminm ama zayıflamam şart
Çalışıyorum sürekli oturuyorum masa başı iş,evi gel kızıma vakit ayır derken çok da spor yapma olanağım yokAy uzulme kg cok degil burda arkadaslar nice kglar verdi ustelik sende süper vermisin almisin ama olsun en azindan tecrübelisin :)) ve boyunda da cok.iyi burda zamanla sağlık li beslenmeyi aliskanlik edersin.burda birbirimize destek.olaeak burda asariz her sorunu ins rabbim asilmayacak dert vermesin..peki calisiyormusun kac yasindasin..
Bende.kglu bayanım :)) 34 yasindayim amacim hedefim cok buyuk :))
Yok ben ev hanimiyim calisandan çok farkim yok cok yogun kosusturma icindeyim.. bence 55 kg da çok super durur canim burdaki arkadaşlarım hatta kaptanimizÇalışıyorum sürekli oturuyorum masa başı iş,evi gel kızıma vakit ayır derken çok da spor yapma olanağım yok31 yaşındayım sen çalışıyor musun..
Ya bi de benim sorunum kalça basen bacak( kilo da versem gitmiyor ki
Hoşbuldum :)
Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum 165 boy 72 kgyum.Dogumdan sonra feci genişleyip veremeyenlerdenim.Cok diyet denedim ama şok diyetler pek kalıcı olmadı malesef al ver psikolojim bozuldu.3 ay sonra 2.cocuk için denemelere başlıycam o yüzden kilo vermek istiyorum.
Nrrrde olmuş
Almanya da olmuş doğruluğunu da bilmiyorum da biri iyi olduğunu bildirmiş berlinde yaşıyor kendi deNrrrde olmuş
Etiketlemissin ama Ben kaptan degilim biraktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?