Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım sen yemeklerini yaz. Biz sana hangisi iyi hangisi kötü ve ne kadar ondan bundan yiyebilirsin soyluyoruz. Bütün üyeler herkesin menülerine yorum yapabilir. Bende ilk geldiğimde yiyordum sonra burda kizlar kızınca azalttım tabikide :) senide motive ederiz merak etme

Geçmiş olsun canım allaha emanetsiniz ...bukiye de uzak dimi
Evet canim şöyle diyim fırtına istanbulda bukis vanda ama tüm almanyayi etkilemis, oraya nekadar vurdu bilmiyorum. Bizde baya rüzgar vardi ama sokağa çıkılamayacak kadar degil. Merak edip sordugun icin teşekkür ederim canim bugun ilkkez kar yagdi kizlar ama 3 dakika boyunca

Kâr yağışını izlemek çok güzel oluyor..
Rica ederim canım

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
( ) SchonerDuft
(25) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 235

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
(75) Blacksee55
(30) mihracee
(65) M Melekemal
(80+15+65) Luluuu94

Skor: 325

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan
lilipit

Orası öyle ama dayanabiliyorsan diye dedim benim başım döner midem bulanır
Yok kiz ipin ucu kactigi icin zaten burdayiz :) benim migdem bulanmiyorda tansyonum dusuyor sabahlari mesela gozumun onu karariyo cok az yedigimde bendede bu sıkıntı var iste

Kız olurmu öyle hemen bir iki fındık fıstık atıştır öyle olduğu durumlarda
Evet canim atistiriyorum hemen birseyler. Ben birde su içme özürlüyüm 2 litrelik bir şişem var onu işyerine götürüyorum. Eve gidene kadar bitecek diyorum. Is çıkışı bazen bakıyorum ağzı açılmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…