- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.101
Canım bize çok uzak ama burda bile çok rüzgarlı bugün ormanli bi yerden geçtim ağaçlar devrilmiş falan yollar çalı çırpıydiAlmanya da olmuş doğruluğunu da bilmiyorum da biri iyi olduğunu bildirmiş berlinde yaşıyor kendi de
Sağol canimSekerPancarii kaptinn @Blacksee55
Kızlar üç yenı uyemız var. Gozden kacmasın dıye etkıletleyım dedım :)
@yeganezaman @Nedesemboss @sweetshoney
Bu arada kızlarSekerPancarii kaptanımız listeyegırme durumunuzu kontrol edıp sıze bılgı verecektir
:)
Canım sen yemeklerini yaz. Biz sana hangisi iyi hangisi kötü ve ne kadar ondan bundan yiyebilirsin soyluyoruz. Bütün üyeler herkesin menülerine yorum yapabilir. Bende ilk geldiğimde yiyordum sonra burda kizlar kızınca azalttım tabikide :) senide motive ederiz merak etmeHosbuldum Okuyorum şimdi ilk sayfaları Sizlerin yapıpta işe yaradığını düşündüğünüz yöntemleriniz var mi ? Ben mesela yemek konusunda kendimi çok zor frenleyebiliyorum yani iradem çok zayıf ve bu benim en kötü yanım Nasıl motive olabilirim fikirlerinizi almak istiyorum
Berlin tarafına vurmuş canım zaten hamburg berlin almanyanın üst bölgesine. Ölü bile varmış ayy Allah korusunAlmanya da olmuş doğruluğunu da bilmiyorum da biri iyi olduğunu bildirmiş berlinde yaşıyor kendi de
Geçmiş olsun canım allaha emanetsiniz ...bukiye de uzak dimiBerlin tarafına vurmuş canım zaten hamburg berlin almanyanın üst bölgesine. Ölü bile varmış ayy Allah korusun
Az degil mi aksam kuzu doydun muuKizlar menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 bardak cay
Ara
1 yeşil elma
Öğle
Dana bonfile
Birkac dilim patates
1 kase brokoli
1 cola light
Akşam
1 tabak yayla çorbasi
Doyabiliyorsan akşam az yemen çok iyi :)Kizlar menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 bardak cay
Ara
1 yeşil elma
Öğle
Dana bonfile
Birkac dilim patates
1 kase brokoli
1 cola light
Akşam
1 tabak yayla çorbasi
Evet canim şöyle diyim fırtına istanbulda bukis vandaGeçmiş olsun canım allaha emanetsiniz ...bukiye de uzak dimi
Oglen fazla kacirdim canim ondan aksami hafif tuttum birazAz degil mi aksam kuzu doydun muu
Napiim mecburDoyabiliyorsan akşam az yemen çok iyi :)
Evet canim şöyle diyim fırtına istanbulda bukis vandaama tüm almanyayi etkilemis, oraya nekadar vurdu bilmiyorum. Bizde baya rüzgar vardi ama sokağa çıkılamayacak kadar degil. Merak edip sordugun icin teşekkür ederim canim bugun ilkkez kar yagdi kizlar ama 3 dakika boyunca
Orası öyle ama dayanabiliyorsan diye dedim benim başım döner midem bulanırNapiim mecburdoyacağım kadar yersem sabaha kadar yerim canım
Evet bende çok severim yağmuru ve karı. Ama sokakta olan insanlar icin cok üzülüyorum
Kâr yağışını izlemek çok güzel oluyor..
Rica ederim canım
Amin inşallah aminEvet bende çok severim yağmuru ve karı. Ama sokakta olan insanlar icin cok üzülüyorumAllahım kimseyi aç ve açıkta bırakmasın kış gününde
Yok kiz ipin ucu kactigi icin zaten burdayiz :) benim migdem bulanmiyorda tansyonum dusuyor sabahlari mesela gozumun onu karariyo cok az yedigimde bendede bu sıkıntı var isteOrası öyle ama dayanabiliyorsan diye dedim benim başım döner midem bulanır
Kız olurmu öyle hemen bir iki fındık fıstık atıştır öyle olduğu durumlardaYok kiz ipin ucu kactigi icin zaten burdayiz :) benim migdem bulanmiyorda tansyonum dusuyor sabahlari mesela gozumun onu karariyo cok az yedigimde bendede bu sıkıntı var iste
Evet canim atistiriyorum hemen birseyler. Ben birde su içme özürlüyümKız olurmu öyle hemen bir iki fındık fıstık atıştır öyle olduğu durumlarda
Hadi ya unutuyormusun yoksa sevmiyormusunEvet canim atistiriyorum hemen birseyler. Ben birde su içme özürlüyüm2 litrelik bir şişem var onu işyerine götürüyorum. Eve gidene kadar bitecek diyorum. Is çıkışı bazen bakıyorum ağzı açılmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?