- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.121
Unutuyorum canım hani demiyorum çok susadım bi su içeyim var bi anormallikHadi ya unutuyormusun yoksa sevmiyormusun
Hehehe su içmeyi hatırlatan programlar var canım bir sene önce benim baya işime yaramıştı 6ay kullandım şimdi alışkanlık olduUnutuyorum canım hani demiyorum çok susadım bi su içeyim var bi anormallik
Evet keptin bana önermişti bende yükledim sonra erteledim hep dedim bu işime yaramadı zaten su iç dediğinde içemiyordum bir iki gün güzel gidiyor sonra yine unutuyorumHehehe su içmeyi hatırlatan programlar var canım bir sene önce benim baya işime yaramıştı 6ay kullandım şimdi alışkanlık oldu
Tabi yine arada unuttuğum oluyor
Hay AllahEvet keptin bana önermişti bende yükledim sonra erteledim hep dedim bu işime yaramadı zaten su iç dediğinde içemiyordum bir iki gün güzel gidiyor sonra yine unutuyorum
Evet ondanHay Allahumutsuz vaka galiba
Cok guzellKizlar menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 bardak cay
Ara
1 yeşil elma
Öğle
Dana bonfile
Birkac dilim patates
1 kase brokoli
1 cola light
Akşam
1 tabak yayla çorbasi
Yok canım ama canım biraz zeytin çekti ne alakaysa gece geceCok guzell
Acikmadinmii
Canım öğle yine yiyememişsinSelammm
Menumu yazayim
Sabah 2 dilim.ekmek fomsates salatalik peynir zeytin 3 kasik firinda karisik kizartma
Oglen 1 elma
Aksam 1 kase corba
Ara 1 bardak salep
Ara cok aciktim
1 dilim ekmek 2 dilim.kasar 5 zeytin
lilipit 30 dk yuruyus canin
Ye iki uc tane nolcak güzellestirir bileYok canım ama canım biraz zeytin çekti ne alakaysa gece gece
Canım izine çıkmadan önce hep 2 litreye yakın içiyordum ve yazıyordum ama şimdi pek kestiremiyorum ne kadar oldugunu. Ne kadar çok su içersen okadar çok kilo verebiliyormuşsun zatenSlm kızlar menulerinize ne kaa su ictiginizi yaziyinuzmu bana diyin bakem seyy eriniyomda geriye donup okumaya :)))
@Blacksee55 menunu begendim varya simdi sen su içmeye alisik degilsinya bir ay icsen bu diyetin uzerine super kg verin ha..
Bitane attim agzima şimdiYe iki uc tane nolcak güzellestirir bile
Yine dua ett zayifsin boya gore yoksa yorum muhtis olcak :)) suyun nirde aksam az olmuş kuzu gece arayi demiyom bile normal diyet menulerde az yagli peynir ve bi dilim ekmek veya yogurt veya meyva oluy ama sadece aksamadan sonra ara da yenilebilir.sahlebin kalorisini bilmem sicak tutar tatli isteği ni alir yanlis yerdemi acep ..Selammm
Menumu yazayim
Sabah 2 dilim.ekmek fomsates salatalik peynir zeytin 3 kasik firinda karisik kizartma
Oglen 1 elma
Aksam 1 kase corba
Ara 1 bardak salep
Ara cok aciktim
1 dilim ekmek 2 dilim.kasar 5 zeytin
lilipit 30 dk yuruyus canin
He olsun gel şunu 8 bardak yapalim pazarlık payi var :)) gasserili agzi :))Canım izine çıkmadan önce hep 2 litreye yakın içiyordum ve yazıyordum ama şimdi pek kestiremiyorum ne kadar oldugunu. Ne kadar çok su içersen okadar çok kilo verebiliyormuşsun zatenahh biliyorum canım ama sanki bloke var böyle elime alasim gelmiyo. 5 bardak anca iciyorumdur
Sisemle denicem yineHe olsun gel şunu 8 bardak yapalim pazarlık payi var :)) gasserili agzi :))
Ben suyu seven biri olarak nerden baksan iki ay unuttum inanirmisin usumekten icemimdi şimdi burdayim ne yazdiysam yatana kadar içiyorum. .
Hee bebek dusunen hatunlar bol bol su icin saglikli yumoslar icin yumurtalarin buyumesinde suyun buyuk katkisi varmis bilgilerinize..
Yok canim ben emzirmiyorum cocugum yok onlar gec kalkiyorlar ben seliz buckta kalkiyordm kizdi ayri yiyorsn soyle boyle kavga cikardi bende onlarida uyandirdm kahvalti hazirliypta bu seferde yine kizdi erken kaldiriyn ben ancak sabaha dogru uyuyorm diye oyle suc boyle suc valla cok zorBende genelde saat10-11 de kahvalti yapiyorum ama sabahları zeytin incir yediğim için..sen emziroyordun ya kendine ayrıcalık tani elim ayağım titriyor de iki bişeyler ye yine onlarla hafif yiyebilirsin yoksa dayanabiliyorsan iyi problem yok. .
Sankı sımdı düzgün yıyonCanım sen yemeklerini yaz. Biz sana hangisi iyi hangisi kötü ve ne kadar ondan bundan yiyebilirsin soyluyoruz. Bütün üyeler herkesin menülerine yorum yapabilir. Bende ilk geldiğimde yiyordum sonra burda kizlar kızınca azalttım tabikide :) senide motive ederiz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?