- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.141
He kolafa içimisinOglen fazla kacirdim canim ondan aksami hafif tuttum biraz
Cok az yıyorsunSelammm
Menumu yazayim
Sabah 2 dilim.ekmek fomsates salatalik peynir zeytin 3 kasik firinda karisik kizartma
Oglen 1 elma
Aksam 1 kase corba
Ara 1 bardak salep
Ara cok aciktim
1 dilim ekmek 2 dilim.kasar 5 zeytin
lilipit 30 dk yuruyus canin
Light ictim lilimSankı sımdı düzgün yıyon
Gunaydin cnm bende dun lahmacub yedimLight ictim lilimkalori yok onda. Ve evet baya düzelttim valla yasak şeyleri yemiyorum az yiyorum. Sanada günaydın
Cnm mihracabin otuz dk spor u varmis yazarmisinLight ictim lilimkalori yok onda. Ve evet baya düzelttim valla yasak şeyleri yemiyorum az yiyorum. Sanada günaydın
Kiz listeye girecek olan var miLight ictim lilimkalori yok onda. Ve evet baya düzelttim valla yasak şeyleri yemiyorum az yiyorum. Sanada günaydın
Bu liste işini anlamadımKiz listeye girecek olan var mi
Senle ikimiziz
Iyi zayiflamamiz lazim
Buyuk yuk var uzerimizde
canim ben seni karistirdim bebisin var sandim ama neyse kv böyle yapmasida saçma sen aile olmsun ne öyle yeni gelinlik yaptiriyo o cokk eskidendi sen annecim ben diyetteyim acikiyorum demedinmi bilmiyorlar senin az yiyip dikkat ettigine, sen odanda kendine uzum kaysi findik bulundur hepsinin toplamı bi avuc ye o kahvaltiya kadar idare eder. Esine aldir dolabina koy sen kendine sagligina bak camim bos ver takma aldirma ne derlerse desinler bunun sonucunda zayiflayinca mutlu olacaksin..Yok canim ben emzirmiyorum cocugum yok onlar gec kalkiyorlar ben seliz buckta kalkiyordm kizdi ayri yiyorsn soyle boyle kavga cikardi bende onlarida uyandirdm kahvalti hazirliypta bu seferde yine kizdi erken kaldiriyn ben ancak sabaha dogru uyuyorm diye oyle suc boyle suc valla cok zor
Neyi anlamadın kuzu sen iki haftada deneme sinavindasin guzel menuyle geliymi kg veriymi veriysen iki hafta sonra cuma gunu buyuk sınavın başlıyor artık yarismadasin mucadelen basliy kendinle :)) bizim sanimizi 14'cu takim bayragimizi yurutecen yuzdemizi kg verdikce yukselteceksin yürü yavrumm kim tutar bizi iii olay bu anlata bildimm :))Bu liste işini anlamadım
Ahahahha tamam canımCnm mihracabin otuz dk spor u varmis yazarmisin
Su an sut sagiyrm daelim dolu
Valla ben anlamam. Ben yeterince dikkat ediyorum. Izne bile ayrılamadım yenileri bekliyorumKiz listeye girecek olan var mi
Senle ikimiziz
Iyi zayiflamamiz lazim
Buyuk yuk var uzerimizde
Aynen yatağın içinden selamlarEvittt gunaydin fitt ve fatt hatunlari napiyunuz bakem yatagin içinden slm lar :))
Waw tamam şimdi düştü jeton :)Neyi anlamadın kuzu sen iki haftada deneme sinavindasin guzel menuyle geliymi kg veriymi veriysen iki hafta sonra cuma gunu buyuk sınavın başlıyor artık yarismadasin mucadelen basliy kendinle :)) bizim sanimizi 14'cu takim bayragimizi yurutecen yuzdemizi kg verdikce yukselteceksin yürü yavrumm kim tutar bizi iii olay bu anlata bildimm :))
Bende 6da uyandım oğlumla bir geri uyuyoruz şimdi iyi gecelerEvittt gunaydin fitt ve fatt hatunlari napiyunuz bakem yatagin içinden slm lar :))
Ben yaptım canımAhahahha tamam canım
Aynen canım gördüm sagolWaw tamam şimdi düştü jeton :)
Bende 6da uyandım oğlumla bir geri uyuyoruz şimdi iyi geceler
Ben yaptım canım
Napim evdekileri ise gonderdim :) şöyle bi saat keyif yapsam uyusam uyaninca buyuk maraton temizlik yapacam dun misafirim vardi ev hasat çocuklar sayesindeAynen yatağın içinden selamlarnapalim iste yuvarlaniyoruz sen napiosun canım
Yemin ederim sen şunları yazıyorsunuz ben yoruluyorumNapim evdekileri ise gonderdim :) şöyle bi saat keyif yapsam uyusam uyaninca buyuk maraton temizlik yapacam dun misafirim vardi ev hasat çocuklar sayesinde
Sonracima yemek derdi olur spor olur öğle bebeler gelir okuldan epey bi onlarla ders mucadelem olur , ogle sonu anamgili cagirmayi dusunuyom yemekleri yiyekte bitsin :) diyimm zati aksam oluy ozamana da yatarik yine ay ozet geçtim iste böyle yuvaylanacam ben :))
Sen suan aday listesindesin cnmBu liste işini anlamadım
Kiz bende ayrilamadim sormaValla ben anlamam. Ben yeterince dikkat ediyorum. Izne bile ayrılamadım yenileri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?