Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) BitmeyenUmidim
( ) denetim
(25) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 235

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
(75) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+15) Luluuu94

Skor: 400

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim
lilipit

canim ben seni karistirdim bebisin var sandim ama neyse kv böyle yapmasida saçma sen aile olmsun ne öyle yeni gelinlik yaptiriyo o cokk eskidendi sen annecim ben diyetteyim acikiyorum demedinmi bilmiyorlar senin az yiyip dikkat ettigine, sen odanda kendine uzum kaysi findik bulundur hepsinin toplamı bi avuc ye o kahvaltiya kadar idare eder. Esine aldir dolabina koy sen kendine sagligina bak camim bos ver takma aldirma ne derlerse desinler bunun sonucunda zayiflayinca mutlu olacaksin..

Bu liste işini anlamadım
Neyi anlamadın kuzu sen iki haftada deneme sinavindasin guzel menuyle geliymi kg veriymi veriysen iki hafta sonra cuma gunu buyuk sınavın başlıyor artık yarismadasin mucadelen basliy kendinle :)) bizim sanimizi 14'cu takim bayragimizi yurutecen yuzdemizi kg verdikce yukselteceksin yürü yavrumm kim tutar bizi iii olay bu anlata bildimm :))

Waw tamam şimdi düştü jeton :)

Evittt gunaydin fitt ve fatt hatunlari napiyunuz bakem yatagin içinden slm lar :))
Bende 6da uyandım oğlumla bir geri uyuyoruz şimdi iyi geceler
Ahahahha tamam canım
Ben yaptım canım

Aynen yatağın içinden selamlar napalim iste yuvarlaniyoruz sen napiosun canım
Napim evdekileri ise gonderdim :) şöyle bi saat keyif yapsam uyusam uyaninca buyuk maraton temizlik yapacam dun misafirim vardi ev hasat çocuklar sayesinde
Sonracima yemek derdi olur spor olur öğle bebeler gelir okuldan epey bi onlarla ders mucadelem olur , ogle sonu anamgili cagirmayi dusunuyom yemekleri yiyekte bitsin :) diyimm zati aksam oluy ozamana da yatarik yine ay ozet geçtim iste böyle yuvaylanacam ben :))

Yemin ederim sen şunları yazıyorsunuz ben yoruluyorum hergun hergun nasil bukadar çok şey yapiorsun Allah kolaylık versin vallahi, hamarat arkadasimiz ♡ güzel plan yapmissin. Ben şuan ise gidicektim ama halim yok gitmemeye karar verdim haber verdim gelemicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…