Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende tiroit hastssiyim
Hrrgun ilac aliyrm
Bu ne ki boyle
Hadi ya sendeki leyla önce bi doz verilecekmiş ondan sonra dahaki az yada dahamı çok diye bayılacakmış bana gore bende anlamadimki. Bende bu ay başlayamam dedim. Is yuzunden. 1 ay erteleyebilirmişiz dedim doktor tamam dedi. Benim kızarkadasim aliyor. Okuz gibi yiyor kilo veriyor eskiden kiloluydu. Bende tam tersi olacak herhalde ben çok dikkat etmeliyim

Kiz hemen baslamanda sakinca yokki
Cok onemli bir ilactir
Vucudun az uretiyorsa zayiflarsin ilac alinca

Kiz hemen baslamanda sakinca yokki
Cok onemli bir ilactir
Vucudun az uretiyorsa zayiflarsin ilac alinca
Ben hep beyazım birde halsizim yorgunum böyle miymiy oldum kiz en sevmedigim insan tipi doktor sonra kan testi yapti cok yuksek cikmis degerler. Haplara baslicamda doktor normal yemelisin dedi günlük ne yiyorsan falan ona gore dozu arttıracakmış yada azaltacakmis. Ben şimdi korkuyorum az ve kalorisiz yediğim icin hani yanlis olur diye. Ayyy InsAllah zayıflatır bu haplar beni lilimmm. Ben zaten bu yemeye nasil bukadar kiloluyum diye şaşıyordum demekki cevabı buymuş

Ben de katılmak istiyorum

hoşgeldiniz kızlar :) daha önce hiç bir takımda yarışmış mıydınız ?

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
( ) denetim
(25) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 235

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+15) Luluuu94

Skor: 400

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan
lilipit

Cnm kabizlik, sac dokulmesi, yorgunluk, uyku hali, kilo falan yapar cnm
Metabolizma hizin yavas oluyor, ilac hizlandiriyor
Aylik takip yapar ve dozunu ayarlar
Saglikli sonuc vermesi icin metabolizma hizini bilebilmesi lazim
Ama doz ayarlayip diyet yaparsan yine metaboliman sasar
Sen bizim beslenmemiz gibi saglikli beslen
Hep beslenecegin gibi beslen

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
( ) denetim
(25) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 235

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+15) Luluuu94

Skor: 525

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan
lilipit

yaa evet kuzum cok güzel ama kv lerle annemler geldi eşimle kavga ettik akşam konusmuyoruz nazardan galiba
Neyi paylaşamadınız kiz. Neyse olur okadar sen gönlünü alirsin ahahaha nazardır yahu kv'nin gözü değmiştir
ayrıca evim perişan halde su an belirtmeden geçemicem
Boşver kaçmıyorya toparlarsın ama ipin ucunu kaçırma benim gibi ahahah

Benim metabolizma yavas zaten. Hani simdi makarnadan kisiyoruz pilavdan ekmekten. Ben normalde çok yiyen biri degilim ama korkuyorum şimdi 2 kaşık nerde 1 tabak nerde. Eğer zayiflicaksam haplarla 1 tabakta yerim yani o yüzden en azından ilaçlar ayarlanana kadar hani o süre izne ayrilicam gibi. Ama burda olucam yine tabikide paylaşımlarımı yapicam. Güzelde kilo verdik kiz lilimm masAllah bize

Hoşgeldiniz kizlarr ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimiz kaptinn ve @Blacksee55 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeyin

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…