- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.161
Yenileri listemize sokalimda ondan sonra cikariz canim. Ben hap kullanmalıyım 3 4 hafta normal yemem lazım vücuduma gore ayarlanacakmis o yuzden. Zorunlu aslında yani. Tiroid icinKiz bende ayrilamadim sorma
Sut sagdimEvittt gunaydin fitt ve fatt hatunlari napiyunuz bakem yatagin içinden slm lar :))
Bende tiroit hastssiyimYenileri listemize sokalimda ondan sonra cikariz canim. Ben hap kullanmalıyım 3 4 hafta normal yemem lazım vücuduma gore ayarlanacakmis o yuzden. Zorunlu aslında yani. Tiroid icin
Eger hipotiroidi ise zayiflarsin biliomusunYenileri listemize sokalimda ondan sonra cikariz canim. Ben hap kullanmalıyım 3 4 hafta normal yemem lazım vücuduma gore ayarlanacakmis o yuzden. Zorunlu aslında yani. Tiroid icin
Hadi ya sendeki leylaBende tiroit hastssiyim
Hrrgun ilac aliyrm
Bu ne ki boyle
Ayyy keske oyle olsa. Seninki nasil canimEger hipotiroidi ise zayiflarsin biliomusun
Yapay tiroit hormonu aliyrm cnmAyyy keske oyle olsa. Seninki nasil canim
Kiz hemen baslamanda sakinca yokkiHadi ya sendeki leylaönce bi doz verilecekmiş ondan sonra dahaki az yada dahamı çok diye bayılacakmış bana gore bende anlamadimki. Bende bu ay başlayamam dedim. Is yuzunden. 1 ay erteleyebilirmişiz dedim doktor tamam dedi. Benim kızarkadasim aliyor. Okuz gibi yiyor kilo veriyor eskiden kiloluydu. Bende tam tersi olacak herhalde ben çok dikkat etmeliyim
Ben hep beyazım birde halsizim yorgunum böyle miymiy oldum kiz en sevmedigim insan tipiKiz hemen baslamanda sakinca yokki
Cok onemli bir ilactir
Vucudun az uretiyorsa zayiflarsin ilac alinca
Ben de katılmak istiyorum
hoşgeldiniz kızlar :) daha önce hiç bir takımda yarışmış mıydınız ?Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum 165 boy 72 kgyum.Dogumdan sonra feci genişleyip veremeyenlerdenim.Cok diyet denedim ama şok diyetler pek kalıcı olmadı malesef al ver psikolojim bozuldu.3 ay sonra 2.cocuk için denemelere başlıycam o yüzden kilo vermek istiyorum.
Günaydın canim. Yeni gelinin evini görmeyemi geliyorlargünaydınlaaaaarrrrhafta sonu canım cıktı gelen gidenden bu akşamda misafirlerim var
yaa evet kuzum cok güzelGünaydın canim. Yeni gelinin evini görmeyemi geliyorlarayy ne güzel desene birde bana sor diye
ayrıca evim perişan halde su an belirtmeden geçemicemGünaydın canim. Yeni gelinin evini görmeyemi geliyorlarayy ne güzel desene birde bana sor diye
Cnm kabizlik, sac dokulmesi, yorgunluk, uyku hali, kilo falan yapar cnmBen hep beyazım birde halsizim yorgunum böyle miymiy oldum kiz en sevmedigim insan tipidoktor sonra kan testi yapti cok yuksek cikmis degerler. Haplara baslicamda doktor normal yemelisin dedi günlük ne yiyorsan falan ona gore dozu arttıracakmış yada azaltacakmis. Ben şimdi korkuyorum az ve kalorisiz yediğim icin hani yanlis olur diye. Ayyy InsAllah zayıflatır bu haplar beni lilimmm. Ben zaten bu yemeye nasil bukadar kiloluyum diye şaşıyordum demekki cevabı buymuş
Neyi paylaşamadınız kiz. Neyse olur okadar sen gönlünü alirsin ahahaha nazardır yahu kv'nin gözü değmiştiryaa evet kuzum cok güzelama kv lerle annemler geldi eşimle kavga ettik akşam konusmuyoruz nazardan galiba
Boşver kaçmıyorya toparlarsınayrıca evim perişan halde su an belirtmeden geçemicem
Benim metabolizma yavas zaten. Hani simdi makarnadan kisiyoruz pilavdan ekmekten. Ben normalde çok yiyen biri degilim ama korkuyorum şimdi 2 kaşık nerde 1 tabak nerde. Eğer zayiflicaksam haplarla 1 tabakta yerim yaniCnm kabizlik, sac dokulmesi, yorgunluk, uyku hali, kilo falan yapar cnm
Metabolizma hizin yavas oluyor, ilac hizlandiriyor
Aylik takip yapar ve dozunu ayarlar
Saglikli sonuc vermesi icin metabolizma hizini bilebilmesi lazim
Ama doz ayarlayip diyet yaparsan yine metaboliman sasar
Sen bizim beslenmemiz gibi saglikli beslen
Hep beslenecegin gibi beslen
Hoşbuldum. 68 ile hamile kaldım.Hamilelikte 20 kilo aldım,1.5 yılda 25 kilo verdim ama son üç ayda malesef tekrar aldık şuan kızım 2 yaşında ve ben 71 kiloyum(
1.63 boyum. 55 olmak istiyorum yani yolum uzun..
Tatlıya çok düşkünüm,abur cubura da( çok zorlanacağımdan eminm ama zayıflamam şart
Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum 165 boy 72 kgyum.Dogumdan sonra feci genişleyip veremeyenlerdenim.Cok diyet denedim ama şok diyetler pek kalıcı olmadı malesef al ver psikolojim bozuldu.3 ay sonra 2.cocuk için denemelere başlıycam o yüzden kilo vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?