- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.181
Hee zaten bi kac kere laf söyledi üf cok sinir oldum neyseNeyi paylaşamadınız kiz. Neyse olur okadar sen gönlünü alirsin ahahaha nazardır yahu kv'nin gözü değmiştir
Boşver kaçmıyorya toparlarsınama ipin ucunu kaçırma benim gibi ahahah
Cnm ilac ayarlandiktan sonra da diyet yaparsan yine sasabilitBenim metabolizma yavas zaten. Hani simdi makarnadan kisiyoruz pilavdan ekmekten. Ben normalde çok yiyen biri degilim ama korkuyorum şimdi 2 kaşık nerde 1 tabak nerde. Eğer zayiflicaksam haplarla 1 tabakta yerim yanio yüzden en azından ilaçlar ayarlanana kadar hani o süre izne ayrilicam gibi. Ama burda olucam yine tabikide paylaşımlarımı yapicam. Güzelde kilo verdik kiz lilimm masAllah bize
Nasil gecti misafirlerle kuzumHee zaten bi kac kere laf söyledi üf cok sinir oldum neyse
yemekte yiyemedim akşam. tartılabilsem keske
Oy bu bizim mukemmel vucutlu kaptanimiz degil miHoşgeldiniz kizlarr ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimizkaptinn ve @Blacksee55 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeyin
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Cnm ben 79 kiloya cikmistm 2010Neyi paylaşamadınız kiz. Neyse olur okadar sen gönlünü alirsin ahahaha nazardır yahu kv'nin gözü değmiştir
Boşver kaçmıyorya toparlarsınama ipin ucunu kaçırma benim gibi ahahah
Heaaa oyleyim deaamiiiOy bu bizim mukemmel vucutlu kaptanimiz degil mi
Harika olan hani
Fistik gibi hani
Günaydın canimmm ♡Gunaydin kizlar
Onun yüzündenmi yiyemedin kiz amaaan takma boşver istediği olmadi evlendin catlasın patlasinHee zaten bi kac kere laf söyledi üf cok sinir oldum neyse
yemekte yiyemedim akşam. tartılabilsem keske
O haplarla zayıflarsam diyetlere veda edicem ahahahCnm ilac ayarlandiktan sonra da diyet yaparsan yine sasabilit
Bunu dr a sormalisin
Bende yavas diyrm zaten
Su an yavas
Ilac etkisiyle hizlanacak
Guzel zayiflatir
Ama bence saglikli beslenerek ilaca basla ve devam et
yorucuuu bebeğiiimmm her yanım dökülüyo agrıdanNasil gecti misafirlerle kuzum
yok be kuzum onun derdine düşüp yemeği bırakır mıyım vaktim olmadı ondanGünaydın canimmm ♡
Onun yüzündenmi yiyemedin kiz amaaan takma boşver istediği olmadi evlendin catlasın patlasin
Günaydın canimmm ♡
Valla ben dün bozdum kardeşim babamdan tatlı dondurma istemiş düğüne gitmişlerdi annemle görünce dayanamadık
Birakmicak zatenyok be kuzum onun derdine düşüp yemeği bırakır mıyım vaktim olmadı ondan
evlendm de yine rahat bırakmıııyyy
Meraba ben 59 kilogünaydın kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?