Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi yaa cok gecmis olsun canim. Ne kiz bu sira sira hasta olduk hep daha dogru durust kış bile olmadan
Hee gı kizim okula basladi hem o hastalaniyo hem ben
hastayken beni öpüyo sürekli o hastaysa bende hasta olmalıymışım bu cocuh kime çehtiiiiii
Okula gitcek bugun 8 gün sonra iyi oldu sonunda

ahahaah : öküz alırız o parayla

günaydın bibiğiiimmmmm

fiskosfiskosfısfısfıs

kaç 9 kaç dokuuzzzzzzz
Ellimm dohuz cumadan başladim bir yidim birrrrr yidim beni görsen gafayi mi yidin dersin o hadar bi yidim ki nefes icin yer kalmicak kadar yalnız baya iyi yidim artik diyete baslayabilirim

Oyle insanlar anlamiyor ben diyetteyim mecbur degilimki onlari beklrmeye yemek icnde degil benimde bir duzenim var benim bildigim ev sahibi ne zaman kallarsa misafirde o zaman kalkar misafir ne zaman kalkarsa ev sahinide ozaman kalkar diye bisey duymadim

Hee gı kizim okula basladi hem o hastalaniyo hem ben
hastayken beni öpüyo sürekli o hastaysa bende hasta olmalıymışım bu cocuh kime çehtiiiiii
Okula gitcek bugun 8 gün sonra iyi oldu sonunda
Ahahaha ayy yerim ben onu bende nişanlıma öyle yapiordum ben hastaysam sende hasta ol diyordum iyi bari en azindan o atlatmış canım ♡
günaydın kızlaarr
Günaydın canım
Ellimm dohuz cumadan başladim bir yidim birrrrr yidim beni görsen gafayi mi yidin dersin o hadar bi yidim ki nefes icin yer kalmicak kadar yalnız baya iyi yidim artik diyete baslayabilirim
Sizinde menülerinizi alalim öyleyse pancar hanim

Ahahaha ayy yerim ben onu bende nişanlıma öyle yapiordum ben hastaysam sende hasta ol diyordum iyi bari en azindan o atlatmış canım ♡

Günaydın canım

Sizinde menülerinizi alalim öyleyse pancar hanim
İnsan sevdigine yapiyii demekki anca beraber kanca beraber
Haftasonu menulerimi unuttum gaptanim bugunden başlayım

Kız onlar sende mi yoksa birliktemi yasıyorsunuz. Evet cok saçma ev seninse seninse bi düzenin var neden karışıyorlar ve esin ne diyor. Sen yap kahvaltını onlarda sonra yapsın illa şartmı birlikte yemek

neeeeeeeeeeeeee ben sok suan bende 60,7 ye inmisim 62,9 a kadar görmüstüm ama burda yazmamıstım tabi doğru tartıyosa bilmiyorum ama perşembeden bugüne 700 gram gitmis

Hee bu rakamlari da göreceemişim 3 sene sonra detoksa basladim 3 gunde 3 kilo diyeti arti elma kabuklu bi detoks çayı vardi ya ondan da yaptim kararliyim artik yicemi yidim midem küçülmeli o yuzden sok diyetle basladim bu diyeti daha once yapmıştım hatirladin mi 2 kilo vermistim ve midem küçülmüştü zayif olacamben zayif bi insanim 34 bedencik bi insanim evet oyleyimbenim belim 64 cmevetmanken gibiyimmmoyleyim didim

Ahahaha şaka yapiorum kiz okadar ne yedin diye merak ettiydim bende birgün şöyle nefes alamayana kadar yiyesim var. Hayalim
Neler yimedim ki hamur ekmek katmer kizartma tatli abur cubur her saat basında herrrr asla ac birakmadim narin bedenimi ben zayifkene bütün hafta hafif beslenip haftada bir gün tika basa yiyodum o bana cok iyi geliyodu butun haftami idare ediyodu ve gayet guzel kilo koruyodum

Hoşbulduk,benim için ilk olacak
o zaman başarılar canııımmm başlıyoruz zayıflamaya

bende yidim

neeeeeeeeeeeeee ben sok suan bende 60,7 ye inmisim 62,9 a kadar görmüstüm ama burda yazmamıstım tabi doğru tartıyosa bilmiyorum ama perşembeden bugüne 700 gram gitmis

Kız onlar sende mi yoksa birliktemi yasıyorsunuz. Evet cok saçma ev seninse seninse bi düzenin var neden karışıyorlar ve esin ne diyor. Sen yap kahvaltını onlarda sonra yapsın illa şartmı birlikte yemek
Kayin pederim vefat etmis kaynanam tek esimde tek erkek cocuk yanina geldim bin pisman oldm ama elden ne gelir kaynanam iyi ama gorumcemde var oda bizden cikmiyor o konu cok zor

Evet canim cheat day oluyordu o galiba tum hafta kısıp sonra birgün çatlayana kadar yediğinde metabolizma çalışıyormuş. Yine verirsin canim sen azimlisin. Zaten 10 kilo fazlan yok Allah bilir sende bellide olmuyordur sadece tartıda goruyorsundur

Kayin pederim vefat etmis kaynanam tek esimde tek erkek cocuk yanina geldim bin pisman oldm ama elden ne gelir kaynanam iyi ama gorumcemde var oda bizden cikmiyor o konu cok zor
Allah yardimcin olsun canim. Ne bu görümcelerden çektiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…