- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.221
Benim kadar almamissindir ama rekor bendeo zaman başarılar canııımmm başlıyoruz zayıflamaya
bende yidim
Hee hic de kilo yapmiyo o sekil yapinca ne guzel ağırlık da çalışıyodumEvet canim cheat day oluyordu o galibatum hafta kısıp sonra birgün çatlayana kadar yediğinde metabolizma çalışıyormuş. Yine verirsin canim sen azimlisin. Zaten 10 kilo fazlan yok Allah bilir sende bellide olmuyordur sadece tartıda goruyorsundur
Canım baya rüzgarlı bizim buralar ama fırtına denilecek şekilde degil. Berlinde çok siddetliymis. Birde Tschechien ve polende ölen bile varmışbizde cok asiri hissedilmedi kuzum sagol sordugun icin @Blacksee55 sizin oralar nasil?=
Biz 5 kiz kardesiz bi erkek kardesimiz varBende gorumceyim
Ee ne guzel iste canim ayniysa sorun yok. Bazen goruntu kilodan daha onemli. Ben buraya yeni basladigimda sen baya agirlik calisiyordun kiz. Araya yaz girince hepimiz koptuk abahahHee hic de kilo yapmiyo o sekil yapinca ne guzel ağırlık da çalışıyodumhemen kilo verip eski duzenime donucem hee bi 59 degilim goruntude olculerime baktim 55 kilodaki olculerimle ayni
Bende gorumceyim canim ama ben safdirik gorumceyimBende gorumceyim
alemsin HaEllimm dohuzcumadan başladim bir yidim birrrrr yidim beni görsen gafayi mi yidin dersin o hadar bi yidim ki nefes icin yer kalmicak kadar yalnız baya iyi yidim artik diyete baslayabilirim
Nasıl yaniNeler yimedim ki hamur ekmek katmer kizartma tatli abur cubur her saat basında herrrr asla ac birakmadim narin bedenimiben zayifkene bütün hafta hafif beslenip haftada bir gün tika basa yiyodum o bana cok iyi geliyodu butun haftami idare ediyodu ve gayet guzel kilo koruyodum
Ben ağırlık çalışıyodum canim hamile oldugumu ogrenince biraktim sonra da dusuk oldu bida baslayamadim o zamanlar kilomda 53 54 gibiydi haftanin 6 günü kendi capimda sporcu beslenmesi yapip 1 gün de canim ne istiyosa butun gün tika basa yiyodum ertesi gün yine sporcu beslenmesine dönüyodum bu yontemi fitnesscilar yapiyo bende cok sevmistim kilo veriyim korumada yine ayni sekil devam etcemalemsin Ha
Nasıl yani
oyyyy demeeee cok zordurKayin pederim vefat etmis kaynanam tek esimde tek erkek cocuk yanina geldim bin pisman oldm ama elden ne gelir kaynanam iyi ama gorumcemde var oda bizden cikmiyor o konu cok zor
un corbası güveç köfte pilav patates püresi tatlı meyveli pastaNeler yaptin
ya sen niye alıyosn bu kadarBenim kadar almamissindir ama rekor benderesmen 7 kilo fazlam var
Bende anlamiyorum valla halbuki hep sağlıklı beslenerek veriyorum kilomu neden bu kadar hizli cikiyooyyyy demeeee cok zordur
madem görümce sürekli gelcekmiş siz niye gittiniz kialtlı üstlü otursanız canım öle bi ev bulamaz mısınız eb azındann kapınız ayrı olur
un corbası güveç köfte pilav patates püresi tatlı meyveli pastaaz çeşit ama cok doyurucuydu herkes doydu
ya sen niye alıyosn bu kadar
Hee ama tarti da sinir bozucuEe ne guzel iste canim ayniysa sorun yok. Bazen goruntu kilodan daha onemli. Ben buraya yeni basladigimda sen baya agirlik calisiyordun kiz. Araya yaz girince hepimiz koptuk abahah
Hic siparisle almadim ben kuzum ama kvdem kendi kurutuyo oyle olmuyo bisey olur mu ki bilmem huylanirim ayy benHamarat hatunkar
Antepden kuru biber patlican siparis ettim arkadas vasitasiyka
Biberlerden kucuk solucan gibi bisiler var
Guya olurmus oyle normalmis
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
ödem olma ihtimali de yok artıkBende anlamiyorum valla halbuki hep sağlıklı beslenerek veriyorum kilomu neden bu kadar hizli cikiyo
Menun cok iyi kuzum yeterli daha ne olsun
hiç duymadım kuzum valla kurtlanmış mı ki yoksa güve falan miHamarat hatunkar
Antepden kuru biber patlican siparis ettim arkadas vasitasiyka
Biberlerden kucuk solucan gibi bisiler var
Guya olurmus oyle normalmis
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Aynen canım bende öyle diyorum ama düzenli kardiyo yapamıyorumHee ama tarti da sinir bozucuayy he kiz hamile oldugumu hissedince biraktim ağırlık çalışmayı yani bayramdan beri agirlik yok suan kardiyoyla devam etcem ama kilo veriyim agirliga oyle baslicam
Hee hadi iki kilosu ödem olsun gerisi benimödem olma ihtimali de yok artıkilac kullanıyo musun kuzum belki ondan oluyodr
he valla ben yetmez dedm ama yetti herkeste begendi bi corba tuzlu olmş
hiç duymadım kuzum valla kurtlanmış mı ki yoksa güve falan mi
ay Allah korusun yaaaCanım baya rüzgarlı bizim buralar ama fırtına denilecek şekilde degil. Berlinde çok siddetliymis. Birde Tschechien ve polende ölen bile varmış
Sabahlari yapiyorum ben canım kahvaltidan once hatta suan yapıyorum kizima yemegini yedirdim ben hala yemedimAynen canım bende öyle diyorum ama düzenli kardiyo yapamıyorumkiz kardiyo dedinde dün bi arkadaşımla görüştüm. Hamile kendisi. Daha 3 ayı dolmadan durmadan doktora gidiyordu spor yapabilirmiyim diye. Eşi sürekli az ye sistin falan diyormuş ama kiz gayet güzel yani sadece göbeği var hamilelikten dolayi. Bu manyak haftalardır crosstrainer yapıyormuş kilo almamak icin. Dedim korkmuyormusun bebeğe birsey olur diye kontrole gitmis bebek ters dönmüş bacakları aşağıdaymış. Dedim acaba spordanmi olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?