Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee hic de kilo yapmiyo o sekil yapinca ne guzel ağırlık da çalışıyodum hemen kilo verip eski duzenime donucem hee bi 59 degilim goruntude olculerime baktim 55 kilodaki olculerimle ayni

Hee hic de kilo yapmiyo o sekil yapinca ne guzel ağırlık da çalışıyodum hemen kilo verip eski duzenime donucem hee bi 59 degilim goruntude olculerime baktim 55 kilodaki olculerimle ayni
Ee ne guzel iste canim ayniysa sorun yok. Bazen goruntu kilodan daha onemli. Ben buraya yeni basladigimda sen baya agirlik calisiyordun kiz. Araya yaz girince hepimiz koptuk abahah

Ellimm dohuz cumadan başladim bir yidim birrrrr yidim beni görsen gafayi mi yidin dersin o hadar bi yidim ki nefes icin yer kalmicak kadar yalnız baya iyi yidim artik diyete baslayabilirim
alemsin Ha

Nasıl yani

alemsin Ha

Nasıl yani
Ben ağırlık çalışıyodum canim hamile oldugumu ogrenince biraktim sonra da dusuk oldu bida baslayamadim o zamanlar kilomda 53 54 gibiydi haftanin 6 günü kendi capimda sporcu beslenmesi yapip 1 gün de canim ne istiyosa butun gün tika basa yiyodum ertesi gün yine sporcu beslenmesine dönüyodum bu yontemi fitnesscilar yapiyo bende cok sevmistim kilo veriyim korumada yine ayni sekil devam etcem

Kayin pederim vefat etmis kaynanam tek esimde tek erkek cocuk yanina geldim bin pisman oldm ama elden ne gelir kaynanam iyi ama gorumcemde var oda bizden cikmiyor o konu cok zor
oyyyy demeeee cok zordur
madem görümce sürekli gelcekmiş siz niye gittiniz ki altlı üstlü otursanız canım öle bi ev bulamaz mısınız eb azındann kapınız ayrı olur

un corbası güveç köfte pilav patates püresi tatlı meyveli pasta az çeşit ama cok doyurucuydu herkes doydu

Benim kadar almamissindir ama rekor bende resmen 7 kilo fazlam var
ya sen niye alıyosn bu kadar

Bende anlamiyorum valla halbuki hep sağlıklı beslenerek veriyorum kilomu neden bu kadar hizli cikiyo
Menun cok iyi kuzum yeterli daha ne olsun

Ee ne guzel iste canim ayniysa sorun yok. Bazen goruntu kilodan daha onemli. Ben buraya yeni basladigimda sen baya agirlik calisiyordun kiz. Araya yaz girince hepimiz koptuk abahah
Hee ama tarti da sinir bozucu ayy he kiz hamile oldugumu hissedince biraktim ağırlık çalışmayı yani bayramdan beri agirlik yok suan kardiyoyla devam etcem ama kilo veriyim agirliga oyle baslicam

Hamarat hatunkar
Antepden kuru biber patlican siparis ettim arkadas vasitasiyka
Biberlerden kucuk solucan gibi bisiler var
Guya olurmus oyle normalmis
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Hic siparisle almadim ben kuzum ama kvdem kendi kurutuyo oyle olmuyo bisey olur mu ki bilmem huylanirim ayy ben

Bende anlamiyorum valla halbuki hep sağlıklı beslenerek veriyorum kilomu neden bu kadar hizli cikiyo
Menun cok iyi kuzum yeterli daha ne olsun
ödem olma ihtimali de yok artık ilac kullanıyo musun kuzum belki ondan oluyodr
he valla ben yetmez dedm ama yetti herkeste begendi bi corba tuzlu olmş

Hamarat hatunkar
Antepden kuru biber patlican siparis ettim arkadas vasitasiyka
Biberlerden kucuk solucan gibi bisiler var
Guya olurmus oyle normalmis
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
hiç duymadım kuzum valla kurtlanmış mı ki yoksa güve falan mi

Hee ama tarti da sinir bozucu ayy he kiz hamile oldugumu hissedince biraktim ağırlık çalışmayı yani bayramdan beri agirlik yok suan kardiyoyla devam etcem ama kilo veriyim agirliga oyle baslicam
Aynen canım bende öyle diyorum ama düzenli kardiyo yapamıyorum kiz kardiyo dedinde dün bi arkadaşımla görüştüm. Hamile kendisi. Daha 3 ayı dolmadan durmadan doktora gidiyordu spor yapabilirmiyim diye. Eşi sürekli az ye sistin falan diyormuş ama kiz gayet güzel yani sadece göbeği var hamilelikten dolayi. Bu manyak haftalardır crosstrainer yapıyormuş kilo almamak icin. Dedim korkmuyormusun bebeğe birsey olur diye kontrole gitmis bebek ters dönmüş bacakları aşağıdaymış. Dedim acaba spordanmi olduki

ödem olma ihtimali de yok artık ilac kullanıyo musun kuzum belki ondan oluyodr
he valla ben yetmez dedm ama yetti herkeste begendi bi corba tuzlu olmş

hiç duymadım kuzum valla kurtlanmış mı ki yoksa güve falan mi
Hee hadi iki kilosu ödem olsun gerisi benim olsun o kadar olur

Sabahlari yapiyorum ben canım kahvaltidan once hatta suan yapıyorum kizima yemegini yedirdim ben hala yemedim
Spor sağlıklı bisey aslinda hamileyken 3 ay sonra bende yapmayi planliyodum agirlik da calisicaktim hafif hafif ama benimki devam etmedi doktor bi sakinca gormediyse bisey olmaz spordan ama beslenmesi guzel olmali ne var ya hamileyken kilo alinir yani bu kadar da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…