- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.241
Katildin bile tatlim hosgeldintakıma nasıl katılabilirim ?
takıma nasıl katılabilirim ?
Kiz bu sorun yani kabizlgi ben cok yasiyorum belirtileride ayni dr ne diyip testi yaptirmam lazim..Cnm kabizlik, sac dokulmesi, yorgunluk, uyku hali, kilo falan yapar cnm
Metabolizma hizin yavas oluyor, ilac hizlandiriyor
Aylik takip yapar ve dozunu ayarlar
Saglikli sonuc vermesi icin metabolizma hizini bilebilmesi lazim
Ama doz ayarlayip diyet yaparsan yine metaboliman sasar
Sen bizim beslenmemiz gibi saglikli beslen
Hep beslenecegin gibi beslen
ödemde 2 kilo değildir ya neyse artıkHee hadi iki kilosu ödem olsun gerisi benimolsun o kadar olur
tartım geldiği zaman beni de topa tutcaksınız eminim kigünaydın kızlar bende 7nin yanına 1 ekleyin o kadar olmuşum
ben ilk kez duydum yıllardır kuruturuz biber kabak patlıcan geçen senede antepten sipariş ettik kurtcuk yoktu üstündeHamarat hatunkar
Antepden kuru biber patlican siparis ettim arkadas vasitasiyka
Biberlerden kucuk solucan gibi bisiler var
Guya olurmus oyle normalmis
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Teşekkür ederim , hoşbuldum. Daha karışık bi şekilde üye olunuyor sanmıştım , mutlu oldumHoşgeldin canim ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimizkaptinn ve @Blacksee55 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
hadi ya topluca kilo mu aldıködemde 2 kilo değildir ya neyse artıkbende aldıııımmm hissediyorummm
tartım geldiği zaman beni de topa tutcaksınız eminim ki
Kader arkadasımKiz bu sorun yani kabizlgi ben cok yasiyorum belirtileride ayni dr ne diyip testi yaptirmam lazim..
hoşgeldin canııııım pazartesi takım içi tartılıyorz cuma bütün takımlar için tartı günü yani haftalık sonular alınıyoTeşekkür ederim , hoşbuldum. Daha karışık bi şekilde üye olunuyor sanmıştım , mutlu oldum
Ben 19 yaşındayım. 6 kilo verdim şuan 80 kiloyum. Boyum 162
Kuralları genel olarak anladım da tartı günü pazartesi mi cuma mı ?
Tekrar hoşgeldin canimTeşekkür ederim , hoşbuldum. Daha karışık bi şekilde üye olunuyor sanmıştım , mutlu oldum
Ben 19 yaşındayım. 6 kilo verdim şuan 80 kiloyum. Boyum 162
Kuralları genel olarak anladım da tartı günü pazartesi mi cuma mı ?
günaydın kızlar bende 7nin yanına 1 ekleyin o kadar olmuşum
öyle gibi duruyo kuzumhadi ya topluca kilo mu aldık
Ödem dedim sanaödemde 2 kilo değildir ya neyse artıkbende aldıııımmm hissediyorummm
tartım geldiği zaman beni de topa tutcaksınız eminim ki
Cnm elma kurdu olur ya oyle kurtödem olma ihtimali de yok artıkilac kullanıyo musun kuzum belki ondan oluyodr
he valla ben yetmez dedm ama yetti herkeste begendi bi corba tuzlu olmş
hiç duymadım kuzum valla kurtlanmış mı ki yoksa güve falan mi
Cnm dahiliye dr genel tarama yaptirirsinKiz bu sorun yani kabizlgi ben cok yasiyorum belirtileride ayni dr ne diyip testi yaptirmam lazim..
Of sinir oldum yaben ilk kez duydum yıllardır kuruturuz biber kabak patlıcan geçen senede antepten sipariş ettik kurtcuk yoktu üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?