Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin canim ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimiz kaptinn ve @Blacksee55 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
takıma nasıl katılabilirim ?

Kiz bu sorun yani kabizlgi ben cok yasiyorum belirtileride ayni dr ne diyip testi yaptirmam lazim..

Hamarat hatunkar
Antepden kuru biber patlican siparis ettim arkadas vasitasiyka
Biberlerden kucuk solucan gibi bisiler var
Guya olurmus oyle normalmis
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
ben ilk kez duydum yıllardır kuruturuz biber kabak patlıcan geçen senede antepten sipariş ettik kurtcuk yoktu üstünde

Teşekkür ederim , hoşbuldum. Daha karışık bi şekilde üye olunuyor sanmıştım , mutlu oldum
Ben 19 yaşındayım. 6 kilo verdim şuan 80 kiloyum. Boyum 162
Kuralları genel olarak anladım da tartı günü pazartesi mi cuma mı ?

hoşgeldin canııııım pazartesi takım içi tartılıyorz cuma bütün takımlar için tartı günü yani haftalık sonular alınıyo
hızlıcana kilolarını vericez bu kış ve yaza fit olarak giriceksin

Tekrar hoşgeldin canim hedef kilon nedir cuma gunu tarti günümüz canim pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz takim icinde haftasonu kacamaklarini engellemek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…