- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.261
Kolay gelsin canımBen gidiyom kızlar esim oglen ise gidecek temizlik yapcam bende aksama anca gelirim esim gecen hafta gunduz evde oldugundan temizlik yapamadim dogru duzgun evi kirklayim ben bugun
Anladıım hoşbuldum. Ay inşallah bu yaza fit girebilirimhoşgeldin canııııım pazartesi takım içi tartılıyorz cuma bütün takımlar için tartı günü yani haftalık sonular alınıyo
hızlıcana kilolarını vericez bu kış ve yaza fit olarak giriceksin
Tekrardan hoşbuldumTekrar hoşgeldin canimhedef kilon nedir cuma gunu tarti günümüz canim pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz takim icinde haftasonu kacamaklarini engellemek icin
oohhh bide dogum günü kutlarsınızzz orda da yedin mi taamammdııırrrÖdem dedim sana3 gün sonra görüşürüz cuma kizimin dogum gunu 5 i bitiriyoh
ya bi arastırmak lazım yenir mi öle diyeCnm elma kurdu olur ya oyle kurt
bilmiyorum ya cumartesi günü temizlik vardı hiç oturmadım neredeyse dünde halı ser süpür et derken oturmadım hep hareket halindeydim vermem gerekirken almışımNoluyo bizeeeeeeeeee
öyle gibi duruyo kuzumkız cumartesi günü akşam saat 9 gibi taze fasulye yaptım dolapta dursun pazartesi yeriz dedim biz onu oturduk bitrdik o aksam dedim bu gittiğin yol değil keptiiinn durdur kendini
iade et bence bozuk bunlar de çünkü bana göre bozuk eskiden kalmadırOf sinir oldum ya
Igrenirim
Ben
bu havada mıBen gidiyom kızlar esim oglen ise gidecek temizlik yapcam bende aksama anca gelirim esim gecen hafta gunduz evde oldugundan temizlik yapamadim dogru duzgun evi kirklayim ben bugun
bence eger kacamaksız ve sporla birleştirirsen diyetini yaza cok iyi kilolarda oclaksınAnladıım hoşbuldum. Ay inşallah bu yaza fit girebilirim
Tekrardan hoşbuldumhedefim 69
sözde hafta içi rahat edeyim dedim iştebilmiyorum ya cumartesi günü temizlik vardı hiç oturmadım neredeyse dünde halı ser süpür et derken oturmadım hep hareket halindeydim vermem gerekirken almışım
pazartesi yemeğini cumartesiden yaparsan öyle olur .. gömersiniz böyle bende öyle kilo almaya başladım
iade et bence bozuk bunlar de çünkü bana göre bozuk eskiden kalmadır
o nasıl ki bende yapiyimHee bu rakamlari da göreceemişim 3 sene sonradetoksa basladim 3 gunde 3 kilo diyeti arti elma kabuklu bi detoks çayı vardi ya ondan da yaptim kararliyim artik yicemi yidim midem küçülmeli o yuzden sok diyetle basladim bu diyeti daha once yapmıştım hatirladin mi 2 kilo vermistim ve midem küçülmüştü zayif olacam ben zayif bi insanim 34 bedencik bi insanim evet oyleyim benim belim 64 cm evet manken gibiyimmm oyleyim didim
poncikbirgelincik Buki_89 iki gündür cevizi akşamdan suya atıyorum içiyorum siz kaç gün içtiniz süresi var mı ?
Kiz ben bir 4 yildir boyleyim dahada anam beni hareketsiz olarak goruyor kendisi ben iki kat daha hareketli ama kglu..Yemin ederim sen şunları yazıyorsunuz ben yoruluyorumhergun hergun nasil bukadar çok şey yapiorsun Allah kolaylık versin vallahi, hamarat arkadasimiz ♡ güzel plan yapmissin. Ben şuan ise gidicektim ama halim yok gitmemeye karar verdim haber verdim gelemicem diye
Geçmiş olsun canim dikkat et olurmu.Hastayim antibiyotige basladim gecmiyiii
düdüklü tenceren var mı ? 20 dk hazırlarsın tüm yemeğinisözde hafta içi rahat edeyim dedim iştealmaya başlandı mı durdurulmuyo diyete başlayalım
Nee vucudun odemmi oluy noluy boyle yosa bozdunmu yiyormusun canim kiz ben cumadan bu yana 1,7kg vermisim odemi falan valla çoğunda acimm ben yoksa gitmiy sekercim naoacagiz buz böyle ya ama sen iki gun dikkat et hemen gider 57 dusersin iki gundeMeraba ben 59 kilo
neyse bende yapabildiğim kadar yapayımyok valla süresi var mı yok mu bilmiyorum ben hergün iciyorum 1 hafta olmustur
valah süresini bende tam bilmiorum canim bihafta yaptim ben sonra evde ceviz bitti iki gün arka arkaya almayi unuttum ama bugün alcam yine... devam etcemponcikbirgelincik Buki_89 iki gündür cevizi akşamdan suya atıyorum içiyorum siz kaç gün içtiniz süresi var mı ?
Haaa kiz tabi 59 kg cikarsin o yalanci kg iki gun sonra bi söyle kgnuEllimm dohuzcumadan başladim bir yidim birrrrr yidim beni görsen gafayi mi yidin dersin o hadar bi yidim ki nefes icin yer kalmicak kadar yalnız baya iyi yidim artik diyete baslayabilirim
etkisi oldu mu hissettiniz mi bir farklılıkvalah süresini bende tam bilmiorum canim bihafta yaptim ben sonra evde ceviz bitti iki gün arka arkaya almayi unuttum ama bugün alcam yine... devam etcem
O ne ola kiSpor listesi nerde ki acep
30 dk stepper yaptim ben
Evdeyim ben üniversite sınava hazırlanıyorum. Mezuna kaldım dabu havada mı
bence eger kacamaksız ve sporla birleştirirsen diyetini yaza cok iyi kilolarda oclaksın
okuyo musun evde misin napıyosn evlilik vs var mı
düdüklü tencerem var ama kullanma traftarı değilimdüdüklü tenceren var mı ? 20 dk hazırlarsın tüm yemeğini
oo en tehlikelisi evde sınava hazırlanmakEvdeyim ben üniversite sınava hazırlanıyorum. Mezuna kaldım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?