Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladıım hoşbuldum. Ay inşallah bu yaza fit girebilirim
Tekrar hoşgeldin canim hedef kilon nedir cuma gunu tarti günümüz canim pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz takim icinde haftasonu kacamaklarini engellemek icin
Tekrardan hoşbuldum hedefim 69

Noluyo bizeeeeeeeeee
bilmiyorum ya cumartesi günü temizlik vardı hiç oturmadım neredeyse dünde halı ser süpür et derken oturmadım hep hareket halindeydim vermem gerekirken almışım

öyle gibi duruyo kuzum kız cumartesi günü akşam saat 9 gibi taze fasulye yaptım dolapta dursun pazartesi yeriz dedim biz onu oturduk bitrdik o aksam dedim bu gittiğin yol değil keptiiinn durdur kendini
pazartesi yemeğini cumartesiden yaparsan öyle olur .. gömersiniz böyle bende öyle kilo almaya başladım
Of sinir oldum ya
Igrenirim
Ben
iade et bence bozuk bunlar de çünkü bana göre bozuk eskiden kalmadır

Ben gidiyom kızlar esim oglen ise gidecek temizlik yapcam bende aksama anca gelirim esim gecen hafta gunduz evde oldugundan temizlik yapamadim dogru duzgun evi kirklayim ben bugun
bu havada mı

Anladıım hoşbuldum. Ay inşallah bu yaza fit girebilirim

Tekrardan hoşbuldum hedefim 69
bence eger kacamaksız ve sporla birleştirirsen diyetini yaza cok iyi kilolarda oclaksın
okuyo musun evde misin napıyosn evlilik vs var mı

sözde hafta içi rahat edeyim dedim işte almaya başlandı mı durdurulmuyo diyete başlayalım

o nasıl ki bende yapiyim

Kiz ben bir 4 yildir boyleyim dahada anam beni hareketsiz olarak goruyor kendisi ben iki kat daha hareketli ama kglu..
Iyi etmisin dinoen iy
Hastayim antibiyotige basladim gecmiyiii
Geçmiş olsun canim dikkat et olurmu.
Cuma kg 81, 4
pazartesi kg 79,7 cok şükür
cumaya 79 olurum dimi ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…