Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyiymiş :)

Hamarat hatunkar
Antepden kuru biber patlican siparis ettim arkadas vasitasiyka
Biberlerden kucuk solucan gibi bisiler var
Guya olurmus oyle normalmis
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Kurtlanmış işte ya nesi normal

Tekrar hoşgeldin canim hedef kilon nedir cuma gunu tarti günümüz canim pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz takim icinde haftasonu kacamaklarini engellemek icin
Bugündemi bildirecektik kilo

Hee hic de kilo yapmiyo o sekil yapinca ne guzel ağırlık da çalışıyodum hemen kilo verip eski duzenime donucem hee bi 59 degilim goruntude olculerime baktim 55 kilodaki olculerimle ayni
Sizin başarı hikayenizi okudum da merak ettim bacakları basenleri nasıl incelttiniz

etkisi oldu mu hissettiniz mi bir farklılık poncikbirgelincik
ben gecen hafta baya güzel verdim kilo ve tüm hafta hic canim sekerli seyler istemedi galiba onu dengelemeye yardimci oldu yani öyle hissettim... normalde ben asiri abur cubur tüketen biriyim inan hic istemedim... bana iyi geldi galiba:)

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) BitmeyenUmidim
( ) denetim
(25) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 235

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+45) Luluuu94

Skor: 555

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim
lilipit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…