- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.281
İyiymiş :)Ben ağırlık çalışıyodum canim hamile oldugumu ogrenince biraktim sonra da dusuk oldu bida baslayamadim o zamanlar kilomda 53 54 gibiydi haftanin 6 günü kendi capimda sporcu beslenmesi yapip 1 gün de canim ne istiyosa butun gün tika basa yiyodum ertesi gün yine sporcu beslenmesine dönüyodum bu yontemi fitnesscilar yapiyo bende cok sevmistim kilo veriyim korumada yine ayni sekil devam etcem
Kurtlanmış işte ya nesi normalHamarat hatunkar
Antepden kuru biber patlican siparis ettim arkadas vasitasiyka
Biberlerden kucuk solucan gibi bisiler var
Guya olurmus oyle normalmis
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bugündemi bildirecektik kiloTekrar hoşgeldin canimhedef kilon nedir cuma gunu tarti günümüz canim pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz takim icinde haftasonu kacamaklarini engellemek icin
aynen canım pazarteside bildirim yapıoruz ama öyle liste fln yok meselaaaİyiymiş :)
Kurtlanmış işte ya nesi normal
Bugündemi bildirecektik kilo
neyse bende yapabildiğim kadar yapayım
süt sağan birini duyunca içim bir hoş oluyor kız Allah kolalyık versin.Sut sagdim
Cocuklarin uzerini degistirdum
Makyaj yaptim
Cay demledim
Simdi miniki emziriyrm
Kahvalti yapip ise gitcem
Annemde simdi geldi
Sizin başarı hikayenizi okudum da merak ettim bacakları basenleri nasıl incelttinizHee hic de kilo yapmiyo o sekil yapinca ne guzel ağırlık da çalışıyodumhemen kilo verip eski duzenime donucem hee bi 59 degilim goruntude olculerime baktim 55 kilodaki olculerimle ayni
yuk cınıııım yumurta dayandı onun etkisidir oyap yapnebileyim kilo veriyorum ama onun etkisini bilemedim
canıııım menüleri akşam toplu olarak yazıoyoruzSabah: 1 kase müsli (kendim hazırladım)
Yarım bardak süt
ben gecen hafta baya güzel verdim kilo ve tüm hafta hic canim sekerli seyler istemedi galiba onu dengelemeye yardimci oldu yani öyle hissettim... normalde ben asiri abur cubur tüketen biriyim inan hic istemedim... bana iyi geldi galiba:)etkisi oldu mu hissettiniz mi bir farklılıkponcikbirgelincik
He tamam öyle yapayım :)))canıııım menüleri akşam toplu olarak yazıoyoruzmüsliyi nasıl hazırladın neler var içinde
afiyet olsun ve hosgeldinHe tamam öyle yapayım :)))
Yulaf ezmesi 3 ceviz ve üç kuru kayısı
Teşekkürler hoş buldumafiyet olsun ve hosgeldin
su yulaf ezmesini bi bn yiyemedimHe tamam öyle yapayım :)))
Yulaf ezmesi 3 ceviz ve üç kuru kayısı
olabilir genelde o zamanlar veriyorum yayuk cınıııım yumurta dayandı onun etkisidir o
Yaa ben çok seviyorum,klasik kahvaltıdan sıkılmışım zaten hem pratik hem güzel.. hem de sindirimi çok kolay :)))su yulaf ezmesini bi bn yiyemedimafiyet olsun beybii
Kizbende cok sagdimsüt sağan birini duyunca içim bir hoş oluyor kız Allah kolalyık versin.
17 ay sağdım entegre süt tesisleri modundaydım
:))Kizbende cok sagdim
Sutten kestim hamile kaldim
Hep esim yuzunden
Paso sut uretiyrm
Sen bida ne zaman seyetcen
Gunese cikar bi hemen atma canim havalandır ice bisey kalmaz tuz serp cekilmis tuz varya bisey olmaz zati haslicaksin yikicaksin bisey olmaz. .Of sinir oldum ya
Igrenirim
Ben
Tuz iyi fikir cnm cok sglGunese cikar bi hemen atma canim havalandır ice bisey kalmaz tuz serp cekilmis tuz varya bisey olmaz zati haslicaksin yikicaksin bisey olmaz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?