- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.301
:))
Allahım böyle birşey bend eistemekteyimama amudada kalsam olmuyor ahaha.
gece sporumu heheney etcem çekinme sor bebek olmuyor bir türlü 2,5 senedir beceremiyoruz
yaniolabilir genelde o zamanlar veriyorum ya
ben genel olarak kahvaltıdan sıkıldımYaa ben çok seviyorum,klasik kahvaltıdan sıkılmışım zaten hem pratik hem güzel.. hem de sindirimi çok kolay :)))
Teşekkürler oldu valla
Gittik canim bir sorun yok asilama yapildi gecen ay tutmadi oluruna bjraktikCocuk yapcaniz mi demek istedum cnm
Aa hadi ya
Dr gittiniz mi cnm?
yanibnm önümde herhangi bir aktivite yok rahatım düğün dernek herşey bitti
ben genel olarak kahvaltıdan sıkıldımyapmak istemiyorum ama yapıyorum
Canim iki aylik olacagiz bende sizleri cok ozledim valla rum hamisligimbboyunca ve dogum sonrasi heo aklimdaydiniz. Stres yaomiyorum sizinle vericem ins bu kilolari 18 kg aldim sende ne var ne yok neler yapiyorsun cnmMerhaba kirkin ciktimi bebisin kac aylık canim kiz hep aklimdan geciyodun özledim ara sira haber et minnostan kg dân naber strese gir die şormuyorum hamilelikte ñe kadr aldin merak ettim..kendinede bebisinede iyi bak canim munterr♡♥♡
kuzuuşşşşş napıyosunuuuzzzzCanim iki aylik olacagiz bende sizleri cok ozledim valla rum hamisligimbboyunca ve dogum sonrasi heo aklimdaydiniz. Stres yaomiyorum sizinle vericem ins bu kilolari 18 kg aldim sende ne var ne yok neler yapiyorsun cnm
Hayirlisi cnm yaGittik canim bir sorun yok asilama yapildi gecen ay tutmadi oluruna bjraktik
hadi bakalim insallahTeşekkürler hoş buldum
Tatlı krizleri zorlamazsa 55 e kadar buralardayım inş
hiç belli olmaz valla bi anda şiştimbi tartılıyomuş 60
olsada yesekkkkDolmusta lahmacun kokuyorrrcnm cektiiu
he ye yeeeee sonrada artik 60 olsam bari diye ugrasirisinolsada yesekkkkarasına salata üff
Bİ 60 olsam gerisi gelcekhe ye yeeeee sonrada artik 60 olsam bari diye ugrasirisin
kendinde anlarsınhiç belli olmaz valla bi anda şiştim
Hayat kurtarıyor valla düdüklü yıllardır kullanıyorumdüdüklü tencerem var ama kullanma traftarı değilim
oo en tehlikelisi evde sınava hazırlanmak
kaç oldun bakimyap yapnebileyim kilo veriyorum ama onun etkisini bilemedim
bende yemedim bir süre ama cuma günü bozdumben gecen hafta baya güzel verdim kilo ve tüm hafta hic canim sekerli seyler istemedi galiba onu dengelemeye yardimci oldu yani öyle hissettim... normalde ben asiri abur cubur tüketen biriyim inan hic istemedim... bana iyi geldi galiba:)
Hayat kurtarıyor valla düdüklü yıllardır kullanıyorum
kaç oldun bakim
bende yemedim bir süre ama cuma günü bozdum
60ken dha şiş oluyorm ben göbeğpim falan pörtlüyo bence daha olmadm 57lerde falanmdrkendinde anlarsın
yan gözle bile bakmadım daha düdüklüyeHayat kurtarıyor valla düdüklü yıllardır kullanıyorum
kaç oldun bakim
bende yemedim bir süre ama cuma günü bozdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?