- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.321
63 mü60,762,9 dan düştüm
nişanda 56ydım
hiç belli olmaz valla bi anda şiştim
annenlere gitte tartıl60ken dha şiş oluyorm ben göbeğpim falan pörtlüyo bence daha olmadm 57lerde falanmdr
yan gözle bile bakmadım daha düdüklüye
bende anlamadım ama bu sabah 60,7ydim spor yapmıcam demiyorum ki dizim ağrıyo yapamıyorum diyorum ama hergün yürüyorum zaten 1 saat63 müciddi olamazsın ya nasıl aldın o kadar kiloyu bide benimle iddalasıyosun spor yapmıcam diye fln
annem tartıyı getircekmiş öyle dedi sana lazım olur simdi dedi laf soktu galibasıannenlere gitte tartıl
bende anlamadım ama bu sabah 60,7ydim spor yapmıcam demiyorum ki dizim ağrıyo yapamıyorum diyorum ama hergün yürüyorum zaten 1 saat
yaaa sen çok almışsın poncik önünü kesmezsen benim gibi olursun valla60,762,9 dan düştüm
nişanda 56ydım
kullanımı çok kolay araştır cesaret etmezsen bırakırsın bir köşede dursun60ken dha şiş oluyorm ben göbeğpim falan pörtlüyo bence daha olmadm 57lerde falanmdr
yan gözle bile bakmadım daha düdüklüye
Yarın kuru fasulye yapcm bi deniyeyim ben onu bakimmyaaa sen çok almışsın poncik önünü kesmezsen benim gibi olursun valla
kullanımı çok kolay araştır cesaret etmezsen bırakırsın bir köşede dursun
düdüklüde güzel oluyor kuru fasulye hangi marka eski modellerden miYarın kuru fasulye yapcm bi deniyeyim ben onu bakimm
inş. canım yaa bu ay çok ümitliyimHayirlisi cnm ya
Bi sorun yoksa demekki bi zamani var
Bu topic ugurlu gelir insallah
,düdüklü benim elim kolum ayağımyan gözle bile bakmadım daha düdüklüye
Fissler mi kullanion cnm,düdüklü benim elim kolum ayağım
bir kuru gaulye oluyorkii ofsssdün 1 tencere yaptım komşum vardı kahveye gelmişti neyemek yapacak bilememiş dedim kuru yapacağım sanada getireyim sende pilav yap yanına tamam dedi 1 saat sonra götürdüm yemek nekadar çabuk oldu bu dedi hehe düdüklü sayesinde hemde bir gec eönceden ıslatma falanda yapmıyorum.
kesişmeyi bırak gidip sarıl şekerim düdüklüne
Fissler mi kullanion cnm
deri ise normal canımKizlar 290 tl ye bot aldim cok mu pahali aldm kafama takildi
Firsatim olmuyor gezemiyrm
Yanı ucuz değil ama sonuçta hergün almıyorsun lilimmm. Güle güle kullanKizlar 290 tl ye bot aldim cok mu pahali aldm kafama takildi
Detoks yapiyom ben kucultmem lazim midemibilmiyorum ya cumartesi günü temizlik vardı hiç oturmadım neredeyse dünde halı ser süpür et derken oturmadım hep hareket halindeydim vermem gerekirken almışım
pazartesi yemeğini cumartesiden yaparsan öyle olur .. gömersiniz böyle bende öyle kilo almaya başladım
iade et bence bozuk bunlar de çünkü bana göre bozuk eskiden kalmadır
yok kuzum yenilerden schfer ın tencerelerindendüdüklüde güzel oluyor kuru fasulye hangi marka eski modellerden mi
aaa ıslatmadan nasıl yapıyosun,düdüklü benim elim kolum ayağım
bir kuru gaulye oluyorkii ofsssdün 1 tencere yaptım komşum vardı kahveye gelmişti neyemek yapacak bilememiş dedim kuru yapacağım sanada getireyim sende pilav yap yanına tamam dedi 1 saat sonra götürdüm yemek nekadar çabuk oldu bu dedi hehe düdüklü sayesinde hemde bir gec eönceden ıslatma falanda yapmıyorum.
bana pahalı kuzum ama bn her sene alıyorum sen simdi onu kim bilir kac sene giyersin güle güle kullanKizlar 290 tl ye bot aldim cok mu pahali aldm kafama takildi
Hee kiz hava bek kasvetli esim yenice gitti bircok çamaşır var yıkanmış onlari katlicam evi toparlicam bugun yaptigim kadar iste aman yarin devam ederem kalanina dabu havada mı
bence eger kacamaksız ve sporla birleştirirsen diyetini yaza cok iyi kilolarda oclaksın
okuyo musun evde misin napıyosn evlilik vs var mı
ay bnm canım hiç bişi yapmak istemiyoHee kiz hava bek kasvetli esim yenice gitti bircok çamaşır var yıkanmış onlari katlicam evi toparlicam bugun yaptigim kadar iste aman yarin devam ederem kalanina da
kç dk bırakıyorsun düdüklüde ben bir taşım haşlayıp pişiriyorum etide öyle yapıyorum beraber pişiyorlar 30 dk buluyor 1 kere yapmıştım gerçi nasıl yaptığımı da tam hatırlamıyorum,düdüklü benim elim kolum ayağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?