Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hiç belli olmaz valla bi anda şiştim

60ken dha şiş oluyorm ben göbeğpim falan pörtlüyo bence daha olmadm 57lerde falanmdr

yan gözle bile bakmadım daha düdüklüye
annenlere gitte tartıl

63 mü ciddi olamazsın ya nasıl aldın o kadar kiloyu bide benimle iddalasıyosun spor yapmıcam diye fln
bende anlamadım ama bu sabah 60,7ydim spor yapmıcam demiyorum ki dizim ağrıyo yapamıyorum diyorum ama hergün yürüyorum zaten 1 saat

annenlere gitte tartıl

bende anlamadım ama bu sabah 60,7ydim spor yapmıcam demiyorum ki dizim ağrıyo yapamıyorum diyorum ama hergün yürüyorum zaten 1 saat
annem tartıyı getircekmiş öyle dedi sana lazım olur simdi dedi laf soktu galibası
demek 1 saat yetmiyo demek biraz da diyet yapman gerekiyo ne yedn söyle bakim mantılar abuc cubur ekmek pide neler götürdün

yan gözle bile bakmadım daha düdüklüye
,düdüklü benim elim kolum ayağım
bir kuru gaulye oluyorkii ofsss dün 1 tencere yaptım komşum vardı kahveye gelmişti neyemek yapacak bilememiş dedim kuru yapacağım sanada getireyim sende pilav yap yanına tamam dedi 1 saat sonra götürdüm yemek nekadar çabuk oldu bu dedi hehe düdüklü sayesinde hemde bir gec eönceden ıslatma falanda yapmıyorum.
kesişmeyi bırak gidip sarıl şekerim düdüklüne

Fissler mi kullanion cnm

Detoks yapiyom ben kucultmem lazim midemi

aaa ıslatmadan nasıl yapıyosun

Kizlar 290 tl ye bot aldim cok mu pahali aldm kafama takildi
Firsatim olmuyor gezemiyrm
bana pahalı kuzum ama bn her sene alıyorum sen simdi onu kim bilir kac sene giyersin güle güle kullan
bn her sene çaldırıyorumda kıyamıyorm artık

bu havada mı

bence eger kacamaksız ve sporla birleştirirsen diyetini yaza cok iyi kilolarda oclaksın
okuyo musun evde misin napıyosn evlilik vs var mı
Hee kiz hava bek kasvetli esim yenice gitti bircok çamaşır var yıkanmış onlari katlicam evi toparlicam bugun yaptigim kadar iste aman yarin devam ederem kalanina da

Hee kiz hava bek kasvetli esim yenice gitti bircok çamaşır var yıkanmış onlari katlicam evi toparlicam bugun yaptigim kadar iste aman yarin devam ederem kalanina da
ay bnm canım hiç bişi yapmak istemiyo eve gidip süpürgeyi acıcam bende silcm kurabiye yapcm akşam kahveye komsular gelcekmiş tanışmak için bi kurabiye yeter mi

kç dk bırakıyorsun düdüklüde ben bir taşım haşlayıp pişiriyorum etide öyle yapıyorum beraber pişiyorlar 30 dk buluyor 1 kere yapmıştım gerçi nasıl yaptığımı da tam hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…