- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.341
markası ne botun bence normal sezon girişi birdeKizlar 290 tl ye bot aldim cok mu pahali aldm kafama takildi
Firsatim olmuyor gezemiyrm
Sagol canimKiz ben bir 4 yildir boyleyim dahada anam beni hareketsiz olarak goruyor kendisi ben iki kat daha hareketli ama kglu..
Iyi etmisin dinoen iy
Geçmiş olsun canim dikkat et olurmu.
Cuma kg 81, 4
pazartesi kg 79,7 cok şükür
cumaya 79 olurum dimi ins
bende biraz sıkacam ama nasıl olcak bilmiyorumDetoks yapiyom ben kucultmem lazim midemi
Yidim kiz malesefNee vucudun odemmi oluy noluy boyle yosa bozdunmu yiyormusun canim kiz ben cumadan bu yana 1,7kg vermisim odemi falan valla çoğunda acimm ben yoksa gitmiy sekercim naoacagiz buz böyle ya ama sen iki gun dikkat et hemen gider 57 dusersin iki gunde
hemen vereyim tarif.aaa ıslatmadan nasıl yapıyosun
yeniler daha kolay ben eski model kullanıyorum tefalin var buharlı pişirmesi de var ama hiç kullanmadımyok kuzum yenilerden schfer ın tencerelerinden
Ayy benim midem baya büyüdü yaa ben acik durum ilan ettim vallabende biraz sıkacam ama nasıl olcak bilmiyorumdetoks hafta sonu yapabiliri ayran detoksu
Hee valla gunde bir kilo alma potansiyeline sahibimkizSekerPancarii 59 kilo muuuu oldun sen??????
Temem yarin bakalim kac olcamHaaa kiz tabi 59 kg cikarsin o yalanci kg iki gun sonra bi söyle kgnu
Twist shape stepper canim minik bi spor aleti merdiven gibi zor basılıyo biraz mini yürüyüş aleti gibi biseyO ne ola ki
Keske bu bildirim benim ossaydi diceksin tartilinca biliyosun deaamiaynen canım pazarteside bildirim yapıoruz ama öyle liste fln yok meselaaa
cuma:54
pazartesi:53,8
fark:-200g
bu sekilde yapılıyo
bende yapacak cesaret yokAyy benim midem baya büyüdü yaa ben acik durum ilan ettim vallabugun yumurta bide detoks cayi iciyorum sadece yarinda 3 günlük liste var onu yapcam hemen 55 e iniyim bunlardan sonra mide terbiye olur zaten az yiyerek veririm sonrasını
haşlamadna pişirdiğim için tam 1 saatte pişiyor ama böylesi daha sağlıklıymış suyunu dökmediğin için vitmainleri kalıyor içindekç dk bırakıyorsun düdüklüde ben bir taşım haşlayıp pişiriyorum etide öyle yapıyorum beraber pişiyorlar 30 dk buluyor 1 kere yapmıştım gerçi nasıl yaptığımı da tam hatırlamıyorum
Ben 57 kilo olduktan sonra spora basladim canim 3 senedir spor yapiyorum bir cok spor cesiti yaptigim icin oyle gitti kuzum basenlerde etkili bi alet istersen thing master aleti veya ayni isi goren plates çemberi alabilirsin bacaklarinin arasinda sıkıştırıyorsun onu ic bacak sıkılaşıyor inceliyor ve basen görünümü gidiyor duzenli ve uzun sure yaparsan ama tabi dedigim gibi cok hareket yaptıgım icin hepsi etki etmistir benim basenlerimeSizin başarı hikayenizi okudum da merak ettim bacakları basenleri nasıl incelttiniz
ay bnm canım hiç bişi yapmak istemiyoeve gidip süpürgeyi acıcam bende silcm kurabiye yapcm akşam kahveye komsular gelcekmiş tanışmak için bi kurabiye yeter mi
al bendende okadar aynı sen gibiyimHee valla gunde bir kilo alma potansiyeline sahibimsinir oluyom kendime
Keske bu bildirim benim ossaydi diceksin tartilinca biliyosun deaami
Ayy ben korktum kendimden ve geldi o cesaretbende yapacak cesaret yokhep lfta bırakıyorum yarın kaç olacaksın bakalım
Ayy bide 3 senedir kilomi koruyom oturaklansana gayri ne çıkıp duruyonbence yetmez bir de kek çırp yada hazır dolmber börekler var bimde a101 ondanda at fırına bir tuzlu bir tatlı olsun.
al bendende okadar aynı sen gibiyim
yumurta detoksumu oo
Harika bi kahvalti canim afiyet olsunHe tamam öyle yapayım :)))
Yulaf ezmesi 3 ceviz ve üç kuru kayısı
tarifini okudum sarımsaklı hiç denemedim bu hafta ypma niyetim var senin gibi denicem kimyonlu sarımsaklı bakalım nasıl olcak ... evet suyunu dökmemek daha sağlıklıhaşlamadna pişirdiğim için tam 1 saatte pişiyor ama böylesi daha sağlıklıymış suyunu dökmediğin için vitmainleri kalıyor içinde
Greyder marka cnmmarkası ne botun bence normal sezon girişi birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?