Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol canim
Oo super gidiyosun kizz masallah bence kesin olursun hatta belki 78.9

Yidim kiz malesef ama ben çabuk aliyom kiloyu iyi oldu bana yimeseydim basladim artik bugun bozmicam cuma kizimin dogum gunu 4 gunde 3 kilo gitse ni guzel olar regl de oldum ya inşallah kilo vermem hizlanir kiz ben 3 hafta diyet yaptim 57 den assa inemedim o moralimi bozdu yidim yidim 59 oldum 3 gunde

aaa ıslatmadan nasıl yapıyosun
hemen vereyim tarif.
fasulyeyi bir kaba koyup ısıtıcıda su kaynatıp üzerine döküyorum o orada beklerken ( en fazla 5 dk bekliyor)bir tane domates rendeliyorum tencereye alıyorum yağını ve saçlasını kouyoyrum (kuru salça ve yağ sever biraz bol katarım)
o kavrulurken 3-5 diş sarmısak soyuyorumi yazdan kurutulmuş domateslerden 6-7 tane yıkıyorum. fasulyeleri süzgeceçte yıkayıp tencereye atıyorum şöyle bir iki kaşım kavuruyorum birlikye tuz ve kimyon atıyorum (kimyon gaz yapmasın diye) sarmısakları katıyorum kuru domateslerini katıyorum. (sarmısakta tüm tüm katıyorum istemeyen tabaktan ayıklıyor gaz yapmasın ve lezzet versin diye). üzerini 2 parmak geçecek şekilde su katıyorum 1 saat kısık ateşte (düdüklüde ) piişiriyorum. 45.dk açıp kontrol ediyorum suyu az geldiyse tekrar ilave edip 15 dk daha pişiriyorum lokum gibi oluyor vede özlü göveç kurusu gibi oluyor. babam annem bayılıyor benim fasulyeme. ( bu arada fasulyeyide bimden alıyorum )

bende biraz sıkacam ama nasıl olcak bilmiyorum detoks hafta sonu yapabiliri ayran detoksu
Ayy benim midem baya büyüdü yaa ben acik durum ilan ettim valla bugun yumurta bide detoks cayi iciyorum sadece yarinda 3 günlük liste var onu yapcam hemen 55 e iniyim bunlardan sonra mide terbiye olur zaten az yiyerek veririm sonrasını

bende yapacak cesaret yok hep lfta bırakıyorum yarın kaç olacaksın bakalım

haşlamadna pişirdiğim için tam 1 saatte pişiyor ama böylesi daha sağlıklıymış suyunu dökmediğin için vitmainleri kalıyor içinde

Sizin başarı hikayenizi okudum da merak ettim bacakları basenleri nasıl incelttiniz
Ben 57 kilo olduktan sonra spora basladim canim 3 senedir spor yapiyorum bir cok spor cesiti yaptigim icin oyle gitti kuzum basenlerde etkili bi alet istersen thing master aleti veya ayni isi goren plates çemberi alabilirsin bacaklarinin arasinda sıkıştırıyorsun onu ic bacak sıkılaşıyor inceliyor ve basen görünümü gidiyor duzenli ve uzun sure yaparsan ama tabi dedigim gibi cok hareket yaptıgım icin hepsi etki etmistir benim basenlerime

ay bnm canım hiç bişi yapmak istemiyo eve gidip süpürgeyi acıcam bende silcm kurabiye yapcm akşam kahveye komsular gelcekmiş tanışmak için bi kurabiye yeter mi
bence yetmez bir de kek çırp yada hazır dolmber börekler var bimde a101 ondanda at fırına bir tuzlu bir tatlı olsun.
Hee valla gunde bir kilo alma potansiyeline sahibim sinir oluyom kendime
al bendende okadar aynı sen gibiyim

Keske bu bildirim benim ossaydi diceksin tartilinca biliyosun deaami

yumurta detoksumu oo

bence yetmez bir de kek çırp yada hazır dolmber börekler var bimde a101 ondanda at fırına bir tuzlu bir tatlı olsun.

al bendende okadar aynı sen gibiyim

yumurta detoksumu oo
Ayy bide 3 senedir kilomi koruyom oturaklansana gayri ne çıkıp duruyon 2 hafta yeyim 2 kilo aliyim başim ustune ama 5 6 kilo da alınmaz ki

haşlamadna pişirdiğim için tam 1 saatte pişiyor ama böylesi daha sağlıklıymış suyunu dökmediğin için vitmainleri kalıyor içinde
tarifini okudum sarımsaklı hiç denemedim bu hafta ypma niyetim var senin gibi denicem kimyonlu sarımsaklı bakalım nasıl olcak ... evet suyunu dökmemek daha sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…