Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yanı ucuz değil ama sonuçta hergün almıyorsun lilimmm. Güle güle kullan
Sgl cnm
Cok para harciyrm gibime geliyor
Watsonsdan rimel falan aldm 90 kusur oraya verdim
Clinqu indirim varmis orda 29 tl
Esim yatasta indirim var yorgan alak dedi 320 oraya
Ogluma kitap aldim 50 tl
Tabak mabak ivir zivir aldm 50 tl
Boyle boyle hergun bisiler aliyrm
Almak hosuma gidiyor
Ama cok aliyrm galiba ya
Ya da hayat pahali ne bileyim

yaaa cok iyiiii ama takıldıgım iki şey var kuru domates koymam ben cünkü yok evimde ama olsa da bütün mü koyuyosn ? bide 45.dk da nasıl acıp kontrol ediyosn hemen acılmıyo diye biliyorm düdüklüler

yeniler daha kolay ben eski model kullanıyorum tefalin var buharlı pişirmesi de var ama hiç kullanmadım
denicem cok gaza geldim kocam kuru fasulye yesin içi dışı sebze oldu bıhtırdım

Keske bu bildirim benim ossaydi diceksin tartilinca biliyosun deaami
hayaller hayatlar ahahahahadhddhj

ay bnm canım hiç bişi yapmak istemiyo eve gidip süpürgeyi acıcam bende silcm kurabiye yapcm akşam kahveye komsular gelcekmiş tanışmak için bi kurabiye yeter mi
Ayy yine mi misafir sadece kurabiye acik sade olabilir benim bi kurabiye tarifim var bi hamurdan 3 cesit onu veriyim mi yapar msn ayni pastane kurabiyeleri gibi oluyo hemde sanki 3 ayri kurabiye gibi oluyo

bence yetmez bir de kek çırp yada hazır dolmber börekler var bimde a101 ondanda at fırına bir tuzlu bir tatlı olsun.

al bendende okadar aynı sen gibiyim

yumurta detoksumu oo
hazır börek mantıklı bak alayım bn onlardan yada yufka alıp kendim mi yapsam 5 dk ya ayy mutfaktan bıktım
Kiz nasil caldiriosun
kapı önünden bigün unutmaya gör hemen gidiyo
neyse ki 60 a cıkmamışımdr daha

annem tartıyı getircekmiş öyle dedi sana lazım olur simdi dedi laf soktu galibası
demek 1 saat yetmiyo demek biraz da diyet yapman gerekiyo ne yedn söyle bakim mantılar abuc cubur ekmek pide neler götürdün
oh iyi bari diyet yapıyom zaten 1 hafta 10 gündür falan gitti işte 2 kilosu yemiştim önceden daha yemiyorum

Ayy yine mi misafir sadece kurabiye acik sade olabilir benim bi kurabiye tarifim var bi hamurdan 3 cesit onu veriyim mi yapar msn ayni pastane kurabiyeleri gibi oluyo hemde sanki 3 ayri kurabiye gibi oluyo
yine yeniden bi tatlı bi tuzlu olsun didi kızlarr abaca kurabiye yanına şehriye salatası mı yapsam kaselerde olar mı
Bu aci gercekle yuzlesmeye hazir misin kuru fasulyegaz yaparahahahahhahah
yaaaaabugün herkesin espiri anlayışı ne kadar gizill

oh iyi bari diyet yapıyom zaten 1 hafta 10 gündür falan gitti işte 2 kilosu yemiştim önceden daha yemiyorum
2 kilo gittiyse iyii

yaaa sen çok almışsın poncik önünü kesmezsen benim gibi olursun valla

kullanımı çok kolay araştır cesaret etmezsen bırakırsın bir köşede dursun

yok kız verdim işte zaten nişanda benim dişim ağrıyodu 2 3 gün bişey yiyemedim ondan 56ya düşütm nişan sonrasi kilom 58 falandı simdi ona dönmeye çalısıyorum

Ayy bide 3 senedir kilomi koruyom oturaklansana gayri ne çıkıp duruyon 2 hafta yeyim 2 kilo aliyim başim ustune ama 5 6 kilo da alınmaz ki

3 yıl kilo korumak süperr. vallaaa 1 yıl dayanamadım ahanda şiştim. 57 ye düşmüştüm ben yaa((

tarifini okudum sarımsaklı hiç denemedim bu hafta ypma niyetim var senin gibi denicem kimyonlu sarımsaklı bakalım nasıl olcak ... evet suyunu dökmemek daha sağlıklı

kadın ların ruhunda var alışveirş yapmakk ama bne bu aralarrr alışveirş modunda değilim hiçbişi almıyorum

1. kuru domatesleri dilim dilim yapıp kuruttu yuvarlak yuvarlak kesip kuruttuk. biber kurusuda yakışır varsa 2-3 tane ondan katabilirisn. hiçbirşey olmak zorunda da değil. sadede yaparım oda gayet güzel oluyor.
2. benim düdüklüm tefal buhar çıkışı olunca hemen açaibliyorum . ama klasik düdüklülüyü soğumadan açamıyorsun soğuk suyun altına tutuyorum. ama onu genelde et haşlamak için kullanırım. akşam yemeği yapacağımda güvenlikli düdüklüyü kullanıyorum çünkü işim acele herkes aç.
sıkıntı olmuyor ne olursun sığuk suyun altına tencerenin demiryerlerini tutarsan yada lavabonun içine oturt tencereyi suyu aç kenarında dolsun hemen soğur havası çıkar bakarsın. pek oyalmıyor en fazla 5 dk kaybediyorsun.
kuru kışın can kurtarıyor eşim çok sever yapıyorum ben sürekli
hazır börek mantıklı bak alayım bn onlardan yada yufka alıp kendim mi yapsam 5 dk ya ayy mutfaktan bıktım
yufka almakta mantıklı ama açıkta varsa taneyle al kalanı neyapacaksın hepsini yapmakta oyalar. bence boş zamanında alıp sigara böreği sarıp buzluğuna at sonra misafir gelecğeind eçıkart fırınla onu sonra yap hehe.

Ahh bide bana sor. Sanki eşek gibi çalışıp kendi paranı degilde başkasının parasini harciyormuş gibi savuruyorum sen birden çok aldinya ondan çok gelmiştir. Ve hayat pahali evet. Ben valla şunu anladim Ne kadar çok kazanıyorsan okadar çok harcaman oluyor

tabi gitti 10 günüm var 58 hedefim ama bakalım
zor be gülüm

bnm düdüklm te böyle bunlarda açılıyo mu hemennn bn et koyarım muhtemelen yada sucukta koyuyoyrz biz o da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…