- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.361
Kiz nasil caldiriosunaaa ıslatmadan nasıl yapıyosun
bana pahalı kuzum ama bn her sene alıyorum sen simdi onu kim bilir kac sene giyersin güle güle kullan
bn her sene çaldırıyorumda kıyamıyorm artık
masallah canimHee valla gunde bir kilo alma potansiyeline sahibimsinir oluyom kendime
ne yedin di bakimAyy ben korktum kendimden ve geldi o cesaretdün coh guzel yedim yaa bah aklima geldi
ahahahahaBİ 60 olsam gerisi gelcek
acik ucundan bende bozdum tabi ama öncekiler gibi degil az ve öz:)Hayat kurtarıyor valla düdüklü yıllardır kullanıyorum
kaç oldun bakim
bende yemedim bir süre ama cuma günü bozdum
Sgl cnmYanı ucuz değil ama sonuçta hergün almıyorsun lilimmm. Güle güle kullan
yaaa cok iyiiii ama takıldıgım iki şey var kuru domates koymam ben cünkü yok evimde ama olsa da bütün mü koyuyosn ? bide 45.dk da nasıl acıp kontrol ediyosn hemen acılmıyo diye biliyorm düdüklülerhemen vereyim tarif.
fasulyeyi bir kaba koyup ısıtıcıda su kaynatıp üzerine döküyorum o orada beklerken ( en fazla 5 dk bekliyor)bir tane domates rendeliyorum tencereye alıyorum yağını ve saçlasını kouyoyrum (kuru salça ve yağ sever biraz bol katarım)
o kavrulurken 3-5 diş sarmısak soyuyorumi yazdan kurutulmuş domateslerden 6-7 tane yıkıyorum. fasulyeleri süzgeceçte yıkayıp tencereye atıyorum şöyle bir iki kaşım kavuruyorum birlikye tuz ve kimyon atıyorum (kimyon gaz yapmasın diye) sarmısakları katıyorum kuru domateslerini katıyorum. (sarmısakta tüm tüm katıyorum istemeyen tabaktan ayıklıyor gaz yapmasın ve lezzet versin diye). üzerini 2 parmak geçecek şekilde su katıyorum 1 saat kısık ateşte (düdüklüde ) piişiriyorum. 45.dk açıp kontrol ediyorum suyu az geldiyse tekrar ilave edip 15 dk daha pişiriyorum lokum gibi oluyor vede özlü göveç kurusu gibi oluyor. babam annem bayılıyor benim fasulyeme. ( bu arada fasulyeyide bimden alıyorum)
denicem cok gaza geldimyeniler daha kolay ben eski model kullanıyorum tefalin var buharlı pişirmesi de var ama hiç kullanmadım
hayaller hayatlar ahahahahadhddhjKeske bu bildirim benim ossaydi diceksin tartilinca biliyosun deaami
Ayy yine mi misafiray bnm canım hiç bişi yapmak istemiyoeve gidip süpürgeyi acıcam bende silcm kurabiye yapcm akşam kahveye komsular gelcekmiş tanışmak için bi kurabiye yeter mi
hazır börek mantıklı bak alayım bn onlardanbence yetmez bir de kek çırp yada hazır dolmber börekler var bimde a101 ondanda at fırına bir tuzlu bir tatlı olsun.
al bendende okadar aynı sen gibiyim
yumurta detoksumu oo
kapı önünden bigün unutmaya gör hemen gidiyoKiz nasil caldiriosun
ahahahaha
Bu aci gercekle yuzlesmeye hazir misindenicem cok gaza geldimkocam kuru fasulye yesin içi dışı sebze oldu bıhtırdım
oh iyi bariannem tartıyı getircekmiş öyle dedi sana lazım olur simdi dedi laf soktu galibası
demek 1 saat yetmiyodemek biraz da diyet yapman gerekiyo ne yedn söyle bakim mantılar abuc cubur ekmek pide neler götürdün
Gule gule giy canim kaliteye gore degisir hakiki deri uzun zaman giyilecek ayakkabiya degiyo benceKizlar 290 tl ye bot aldim cok mu pahali aldm kafama takildi
Firsatim olmuyor gezemiyrm
yine yenidenAyy yine mi misafirsadece kurabiye acik sade olabilir benim bi kurabiye tarifim var bi hamurdan 3 cesit onu veriyim mi yapar msn ayni pastane kurabiyeleri gibi oluyo hemde sanki 3 ayri kurabiye gibi oluyo
yaaaaaBu aci gercekle yuzlesmeye hazir misinkuru fasulye gaz yapar ahahahahhahah
2 kilo gittiyse iyiioh iyi baridiyet yapıyom zaten 1 hafta 10 gündür falan gitti işte 2 kilosu yemiştim önceden daha yemiyorum
yaaa sen çok almışsın poncik önünü kesmezsen benim gibi olursun valla
kullanımı çok kolay araştır cesaret etmezsen bırakırsın bir köşede dursun
yine yenidenbi tatlı bi tuzlu olsun didi kızlarr abaca kurabiye yanına şehriye salatası mı yapsam kaselerde olar mı
yaaaaabugün herkesin espiri anlayışı ne kadar gizill
2 kilo gittiyse iyii
Ayy bide 3 senedir kilomi koruyom oturaklansana gayri ne çıkıp duruyon2 hafta yeyim 2 kilo aliyim başim ustune ama 5 6 kilo da alınmaz ki
tarifini okudum sarımsaklı hiç denemedim bu hafta ypma niyetim var senin gibi denicem kimyonlu sarımsaklı bakalım nasıl olcak ... evet suyunu dökmemek daha sağlıklı
Sgl cnm
Cok para harciyrm gibime geliyor
Watsonsdan rimel falan aldm 90 kusur oraya verdim
Clinqu indirim varmis orda 29 tl
Esim yatasta indirim var yorgan alak dedi 320 oraya
Ogluma kitap aldim 50 tl
Tabak mabak ivir zivir aldm 50 tl
Boyle boyle hergun bisiler aliyrm
Almak hosuma gidiyor
Ama cok aliyrm galiba ya
Ya da hayat pahali ne bileyim
yaaa cok iyiiii ama takıldıgım iki şey var kuru domates koymam ben cünkü yok evimde ama olsa da bütün mü koyuyosn ? bide 45.dk da nasıl acıp kontrol ediyosn hemen acılmıyo diye biliyorm düdüklül
erdenicem cok gaza geldim kocam kuru fasulye yesin içi dışı sebze oldu bıhtırdım
hayaller hayatlar ahahahahadhddhj
yufka almakta mantıklı amahazır börek mantıklı bak alayım bn onlardanyada yufka alıp kendim mi yapsam 5 dk ya ayy mutfaktan bıktım
Ahh bide bana sor. Sanki eşek gibi çalışıp kendi paranı degilde başkasının parasini harciyormuş gibi savuruyorumSgl cnm
Cok para harciyrm gibime geliyor
Watsonsdan rimel falan aldm 90 kusur oraya verdim
Clinqu indirim varmis orda 29 tl
Esim yatasta indirim var yorgan alak dedi 320 oraya
Ogluma kitap aldim 50 tl
Tabak mabak ivir zivir aldm 50 tl
Boyle boyle hergun bisiler aliyrm
Almak hosuma gidiyor
Ama cok aliyrm galiba ya
Ya da hayat pahali ne bileyim
zor be gülümtabi gitti10 günüm var 58 hedefim ama bakalım
3 yıl kilo korumak süperr. vallaaa 1 yıl dayanamadım ahanda şiştim. 57 ye düşmüştüm ben yaa((
kadın ların ruhunda var alışveirş yapmakkama bne bu aralarrr alışveirş modunda değilim hiçbişi almıyorum
1. kuru domatesleri dilim dilim yapıp kuruttu yuvarlak yuvarlak kesip kuruttuk. biber kurusuda yakışır varsa 2-3 tane ondan katabilirisn. hiçbirşey olmak zorunda da değil. sadede yaparım oda gayet güzel oluyor.
2. benim düdüklüm tefal buhar çıkışı olunca hemen açaibliyorum . ama klasik düdüklülüyü soğumadan açamıyorsun soğuk suyun altına tutuyorum. ama onu genelde et haşlamak için kullanırım. akşam yemeği yapacağımda güvenlikli düdüklüyü kullanıyorum çünkü işim acele herkes aç.
sıkıntı olmuyor ne olursun sığuk suyun altına tencerenin demiryerlerini tutarsan yada lavabonun içine oturt tencereyi suyu aç kenarında dolsun hemen soğur havası çıkar bakarsın. pek oyalmıyor en fazla 5 dk kaybediyorsun.
kuru kışın can kurtarıyor eşim çok sever yapıyorum ben sürekli
yufka almakta mantıklı amaaçıkta varsa taneyle al kalanı neyapacaksın hepsini yapmakta oyalar. bence boş zamanında alıp sigara böreği sarıp buzluğuna at sonra misafir gelecğeind eçıkart fırınla onu sonra yap hehe.
bana sanki cikmissin gibi geliooooohazır börek mantıklı bak alayım bn onlardanyada yufka alıp kendim mi yapsam 5 dk ya ayy mutfaktan bıktım
kapı önünden bigün unutmaya gör hemen gidiyo
neyse ki 60 a cıkmamışımdr daha
Bu aci gercekle yuzlesmeye hazir misinkuru fasulye gaz yapar ahahahahhahah
tam markasını yazsana bakaıym nettenzor be gülüm
Eki Görüntüle 2061547
bnm düdüklm te böyle bunlarda açılıyo mu hemennn bn et koyarım muhtemelen yada sucukta koyuyoyrz biz o da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?