- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.381
agzını hayra acbana sanki cikmissin gibi geliooooo
ah bi bilsemay alemsin kız:) sarmısak ve kimyon atınca yapmiiii korkmasın
tam markasını yazsana bakaıym netten
her yeni evlenmis bayanin kaderidir bu sismanlamakkkkkkkk:)agzını hayra accıkmadım hayır en son geçen sene 60tım ben bi daha olmadım olmıcam
ah bi bilsemschfer marka kırmızı bi düdüklü hiç incelemedm nedir ne dgildir
yoh bacım öğlenleri ben yapamamAha bubunu bi kere daha yaptiydim ben simdi bugun yumurta detoksunu yapiyom yarin bunla devam etcem beraber basliyak mi kizimin dogum gunune 55 olmak istiyom Eki Görüntüle 2061536 Eki Görüntüle 2061537 Eki Görüntüle 2061538
Evet cnm bizim aylik gelirimiz 10.000 tl ama sikisigiz hepAhh bide bana sor. Sanki eşek gibi çalışıp kendi paranı degilde başkasının parasini harciyormuş gibi savuruyorumsen birden çok aldinya ondan çok gelmiştir. Ve hayat pahali evet. Ben valla şunu anladim Ne kadar çok kazanıyorsan okadar çok harcaman oluyor
Dadlusummm yeni hayatimiza adapte olmaya calisiyoruz. Rahata alismisim ben cok zorlabiyorummkuzuuşşşşş napıyosunuuuzzzz
niyemiş midem kücüldü galiba benim öyle yerken çok abanmıyorum yesem bilezor be gülüm
Eki Görüntüle 2061547
bnm düdüklm te böyle bunlarda açılıyo mu hemennn bn et koyarım muhtemelen yada sucukta koyuyoyrz biz o da olabilir
greyder spor tarzı oluyordu sanki marka iyi bir marka fiyatı bence iyi uzun süre kullanan biriysenGreyder marka cnm
Oyle girdim aldm ciktim cok bakmadm sonra dedn kazik mi yedim :)
rimele 90 tl mi verdinSgl cnm
Cok para harciyrm gibime geliyor
Watsonsdan rimel falan aldm 90 kusur oraya verdim
Clinqu indirim varmis orda 29 tl
Esim yatasta indirim var yorgan alak dedi 320 oraya
Ogluma kitap aldim 50 tl
Tabak mabak ivir zivir aldm 50 tl
Boyle boyle hergun bisiler aliyrm
Almak hosuma gidiyor
Ama cok aliyrm galiba ya
Ya da hayat pahali ne bileyim
dene dene resmini gördüm tencerenin benimkine benziyor kullanmasını öğrenince bir zahmet bana da anlatyaaa cok iyiiii ama takıldıgım iki şey var kuru domates koymam ben cünkü yok evimde ama olsa da bütün mü koyuyosn ? bide 45.dk da nasıl acıp kontrol ediyosn hemen acılmıyo diye biliyorm düdüklüler
denicem cok gaza geldimkocam kuru fasulye yesin içi dışı sebze oldu bıhtırdım
hayaller hayatlar ahahahahadhddhj
56 da sabitlesen kendini yeter kuzum spora devam o zamanyok kız verdim işte zaten nişanda benim dişim ağrıyodu 2 3 gün bişey yiyemedim ondan 56ya düşütm nişan sonrasi kilom 58 falandı simdi ona dönmeye çalısıyorum
basınız sağolsun canım kim öldü ? cokf azla gelemiyosun farkındaym allah kolaylık versn ev tasımakta zorKizlar napiyosunuz cok yazamadim bu aralar cenaze vardi biliyosunuz smdide annemlerdeyim taşıniyolar onlarda ozledim sizii
her yeni gelin kiloyu tadacaktırher yeni evlenmis bayanin kaderidir bu sismanlamakkkkkkkk:)
ay cok sagol canıııımmmmCanım et, kuru fasülye, nohut gibi yiyeceklerde kullanacaksan 3 e getir.
Daha kolay pişenler için 2 uygun.MEsela sarma gibi.
Kapağı kapatıp ayarını yaptıktan sonra ocağın altını 5 dakika sonra filan kısın.Kısık ateşte pişsin.
Zaten buhar sesini duyarsın dışarıda buhar verdiğinde pişmiş demektir.
Ocağı kapat.
10 dakka elleme.Bekle. (kaptinn benim dediğim bu nokta suya tutarsan 10 dk beklemek zorundaa kalmazsın )
Sonra, anahtarı çevir yavaş yavaş.
Buhar çıkışını sağla.Sıfıra geldiğinde buhar bitmiş demektir.
Kapağı açabilirsin.
Umarım anlamışsınızdır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/schafermatik-duduklu-tencere-kullananlar.462208/
düdüklünün ayarını yapıp kapağını kapatınca biraz yükksek ateştee basınç yapsın diye tutarsın buhar sesi gelir zaten sonrada çok kısık ateşe alır pisşme süresini beklersin.
nohut , kurufasulye, haşlama, et yemekleri vs. hepsinde ilk önce hızlı ateşte buhar sesini duyana kadar beklersin sonra altını kısarsın.
oy minnoşlar siziDadlusummm yeni hayatimiza adapte olmaya calisiyoruz. Rahata alismisim ben cok zorlabiyorumm
Sen ne yapiyorsun dugun kina nasil gecti evlilik nasil gidiyor
he evet miden küçülmüştür tm tm evet az yiyondurniyemiş midem kücüldü galiba benim öyle yerken çok abanmıyorum yesem bilectesi o kadar şey vardı normalde yemem lazımdı sadece bi akraba güzel bi kek yapmıs kucuk bi dilim ondan yedim oda ayıp olmasın yapmıs getirmis bide güzel gözükiyid normalde olsa hepsinden yemem lazımdı yemedim
bence gayet iyi bnm kactı hatırlamıyorm ama pek sana uzak değil :Belim incele incele 82 cm olabilmis
ay ne zor zanaaat bu düdüklü tenceredene dene resmini gördüm tencerenin benimkine benziyor kullanmasını öğrenince bir zahmet bana da anlat
56 da sabitlesen kendini yeter kuzum spora devam o zaman
dene dene resmini gördüm tencerenin benimkine benziyor kullanmasını öğrenince bir zahmet bana da anlat
56 da sabitlesen kendini yeter kuzum spora devam o zaman
ay cok sagol canıııımmmmeve gidince incelicem tencereyi bakaym dediğin gibiyse eger yarın denerim pişirmeyi cünkü baklıyat yemiyorz uzun zamandır o da lazım vücuda
oy minnoşlar sizibnmde gayet güzeldi kuzum bitti gitti evimdeym aynen devam kv dertlerine
he evet miden küçülmüştür tm tm evet az yiyondur
bu düğün biter sonra yine yemeye başlarsın
bence gayet iyi bnm kactı hatırlamıyorm ama pek sana uzak değil :
ay ne zor zanaaat bu düdüklü tencere
Sadece hızlı tempoda yürüyüş yapsam?Ben 57 kilo olduktan sonra spora basladim canim 3 senedir spor yapiyorum bir cok spor cesiti yaptigim icin oyle gitti kuzum basenlerde etkili bi alet istersen thing master aleti veya ayni isi goren plates çemberi alabilirsin bacaklarinin arasinda sıkıştırıyorsun onu ic bacak sıkılaşıyor inceliyor ve basen görünümü gidiyor duzenli ve uzun sure yaparsan ama tabi dedigim gibi cok hareket yaptıgım icin hepsi etki etmistir benim basenlerime
işte ona da 3 5 verirsin bak buraya yazıyom düğününe bi hafta kala 58 olabilsem diye gelcen burayasonrada nikahımız var bizim ayıotır söylemesi
aynende öyleeeeebasınız sağolsun canım kim öldü ? cokf azla gelemiyosun farkındaym allah kolaylık versn ev tasımakta zor
her yeni gelin kiloyu tadacaktır
aldım zaten o kesin bişeyde ne kadar aldım merak ettiğim oaynende öyleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?