Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bana sanki cikmissin gibi geliooooo
agzını hayra ac cıkmadım hayır en son geçen sene 60tım ben bi daha olmadım olmıcam

ay alemsin kız:) sarmısak ve kimyon atınca yapmiiii korkmasın

tam markasını yazsana bakaıym netten
ah bi bilsem schfer marka kırmızı bi düdüklü hiç incelemedm nedir ne dgildir

Kizlar napiyosunuz cok yazamadim bu aralar cenaze vardi biliyosunuz smdide annemlerdeyim taşıniyolar onlarda ozledim sizii

ah bi bilsem schfer marka kırmızı bi düdüklü hiç incelemedm nedir ne dgildir

Canım et, kuru fasülye, nohut gibi yiyeceklerde kullanacaksan 3 e getir.

Daha kolay pişenler için 2 uygun.MEsela sarma gibi.

Kapağı kapatıp ayarını yaptıktan sonra ocağın altını 5 dakika sonra filan kısın.Kısık ateşte pişsin.

Zaten buhar sesini duyarsın dışarıda buhar verdiğinde pişmiş demektir.

Ocağı kapat.

10 dakka elleme.Bekle. ( kaptinn benim dediğim bu nokta suya tutarsan 10 dk beklemek zorundaa kalmazsın )

Sonra, anahtarı çevir yavaş yavaş.

Buhar çıkışını sağla.Sıfıra geldiğinde buhar bitmiş demektir.

Kapağı açabilirsin.

Umarım anlamışsınızdır.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/schafermatik-duduklu-tencere-kullananlar.462208/

düdüklünün ayarını yapıp kapağını kapatınca biraz yükksek ateştee basınç yapsın diye tutarsın buhar sesi gelir zaten sonrada çok kısık ateşe alır pisşme süresini beklersin.
nohut , kurufasulye, haşlama, et yemekleri vs. hepsinde ilk önce hızlı ateşte buhar sesini duyana kadar beklersin sonra altını kısarsın.

Evet cnm bizim aylik gelirimiz 10.000 tl ama sikisigiz hep
Ev araba kredisi oduyrz
Yetmiyor
Cunku mutfak alisverisi falan bol bol yapiyrz
Arada disari cikiyorsun
Cocuklara kiyafet aliyrm
Arkadaslara hediyeler
20.000 kazansak yine sikisirim eminim
Mesela temizlikci alamiyrm sik sik
Bdv konu aciyorlar e neden temizlikci almiyorsun diyorlar yorumlarda
Bende diyrm millette ne cok para var

zor be gülüm

Eki Görüntüle 2061547
bnm düdüklm te böyle bunlarda açılıyo mu hemennn bn et koyarım muhtemelen yada sucukta koyuyoyrz biz o da olabilir
niyemiş midem kücüldü galiba benim öyle yerken çok abanmıyorum yesem bile ctesi o kadar şey vardı normalde yemem lazımdı sadece bi akraba güzel bi kek yapmıs kucuk bi dilim ondan yedim oda ayıp olmasın yapmıs getirmis bide güzel gözükiyid normalde olsa hepsinden yemem lazımdı yemedim

rimele 90 tl mi verdin
yorganı pamuktan yaptırcaksın 150 tl vereceksin ömürlük kullanacaksın 320 tl çok evde olan birşeyi almak yerine kenara koymak daha mantıklı idare güzeldir

dene dene resmini gördüm tencerenin benimkine benziyor kullanmasını öğrenince bir zahmet bana da anlat

yok kız verdim işte zaten nişanda benim dişim ağrıyodu 2 3 gün bişey yiyemedim ondan 56ya düşütm nişan sonrasi kilom 58 falandı simdi ona dönmeye çalısıyorum
56 da sabitlesen kendini yeter kuzum spora devam o zaman

Kizlar napiyosunuz cok yazamadim bu aralar cenaze vardi biliyosunuz smdide annemlerdeyim taşıniyolar onlarda ozledim sizii
basınız sağolsun canım kim öldü ? cokf azla gelemiyosun farkındaym allah kolaylık versn ev tasımakta zor

her yeni evlenmis bayanin kaderidir bu sismanlamakkkkkkkk:)
her yeni gelin kiloyu tadacaktır

ay cok sagol canıııımmmm eve gidince incelicem tencereyi bakaym dediğin gibiyse eger yarın denerim pişirmeyi cünkü baklıyat yemiyorz uzun zamandır o da lazım vücuda

Dadlusummm yeni hayatimiza adapte olmaya calisiyoruz. Rahata alismisim ben cok zorlabiyorumm
Sen ne yapiyorsun dugun kina nasil gecti evlilik nasil gidiyor
oy minnoşlar sizi bnmde gayet güzeldi kuzum bitti gitti evimdeym aynen devam kv dertlerine

he evet miden küçülmüştür tm tm evet az yiyondur
bu düğün biter sonra yine yemeye başlarsın

Belim incele incele 82 cm olabilmis
bence gayet iyi bnm kactı hatırlamıyorm ama pek sana uzak değil :

dene dene resmini gördüm tencerenin benimkine benziyor kullanmasını öğrenince bir zahmet bana da anlat

56 da sabitlesen kendini yeter kuzum spora devam o zaman
ay ne zor zanaaat bu düdüklü tencere

sonrada nikahımız var bizim ayıotır söylemesi

Sadece hızlı tempoda yürüyüş yapsam?
Bi de evde eliptik var, yeter mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…