- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.401
işte ona da 3 5 verirsin bak buraya yazıyom düğününe bi hafta kala 58 olabilsem diye gelcen buraya
nezaman tartilabiliosun kuzum, eczane falan yokmu yakinlardaaldım zaten o kesin bişeyde ne kadar aldım merak ettiğim o
aslında tartılırım kuzum da istmiyorm galibanezaman tartilabiliosun kuzum, eczane falan yokmu yakinlardaben bazen öyle gecerken tartiliyorum hahaha
Kız 3000 lira giren ev bile ayda ikikez birini getirtiyo 100 liraya. Naptin sen lilimEvet cnm bizim aylik gelirimiz 10.000 tl ama sikisigiz hep
Ev araba kredisi oduyrz
Yetmiyor
Cunku mutfak alisverisi falan bol bol yapiyrz
Arada disari cikiyorsun
Cocuklara kiyafet aliyrm
Arkadaslara hediyeler
20.000 kazansak yine sikisirim eminim
Mesela temizlikci alamiyrm sik sik
Bdv konu aciyorlar e neden temizlikci almiyorsun diyorlar yorumlarda
Bende diyrm millette ne cok para var
Ye kiz bitane ikitane. Hem kısır yiyemiormuyduk. Benimde canım cektibugün misafirlerime kurabiye kısır bilmem ne düşünürken bn akşam eve gidip kapuska yicem ve onlara eşlik etmicem
Nasıl yani. Ben evlendigimde dahadami şişman olucamher yeni evlenmis bayanin kaderidir bu sismanlamakkkkkkkk:)
Bi çeşit kendi yiyebileceğin kurabiyelerden yapsan tam buğday unlu ballı veya pekmezli falanbugün misafirlerime kurabiye kısır bilmem ne düşünürken bn akşam eve gidip kapuska yicem ve onlara eşlik etmicem
Evlendikten sonra kilo aldığım doğrudur :) lisede 49dumNasıl yani. Ben evlendigimde dahadami şişman olucam
ay yok sonra başladım mı devamı geliyo zaten kurabiyelerdn kalır yarın gündz yerim bi iki tane kahve yanındaYe kiz bitane ikitane. Hem kısır yiyemiormuyduk. Benimde canım cekti
ahahahaahhahNasıl yani. Ben evlendigimde dahadami şişman olucam
hiç vaktim yok ki kuzuuu eve 6 da gidiyorum misafirler 7 de gelcekBi çeşit kendi yiyebileceğin kurabiyelerden yapsan tam buğday unlu ballı veya pekmezli falan
Hadi ya onlar yerken bakmak :) kolay gelsinay yok sonra başladım mı devamı geliyo zaten kurabiyelerdn kalır yarın gündz yerim bi iki tane kahve yanındatadına da mı bakmıyak
ahahahaahhahgözlerindeki korkuyu gördüm
hiç vaktim yok ki kuzuuu eve 6 da gidiyorum misafirler 7 de gelcek
çay içerim kuru kuru napim bendeHadi ya onlar yerken bakmak :) kolay gelsin
yok kız çok kolay sadece soğumadan açmaa ona dikket etay cok sagol canıııımmmmeve gidince incelicem tencereyi bakaym dediğin gibiyse eger yarın denerim pişirmeyi cünkü baklıyat yemiyorz uzun zamandır o da lazım vücuda
oy minnoşlar sizibnmde gayet güzeldi kuzum bitti gitti evimdeym aynen devam kv dertlerine
he evet miden küçülmüştür tm tm evet az yiyondur
bu düğün biter sonra yine yemeye başlarsın
bence gayet iyi bnm kactı hatırlamıyorm ama pek sana uzak değil :
ay ne zor zanaaat bu düdüklü tencere
söyle söyliyelim gelinlige gircem diye bigüzel zayiflican incelcen sonrasinda bi rahatlama gelcek ve verdigin kilolar arti daha fazlasi geri gelcek:)Nasıl yani. Ben evlendigimde dahadami şişman olucam
evettt ve bu cokkk kötü bi durum bu evreye geldiysen demekdirki 60 a coook az kalmis. simdi tartiilmazsan vayki haline
aslında tartılırım kuzum da istmiyorm galiba
tm yarın deniyorum çarşamba haber alamazsanız eger bursa devlet hastanesine ciceğimi gönderirsinizyok kız çok kolay sadece soğumadan açmaa ona dikket et
a.s canııımSelam kizlar nasilsiniz bakalim. Kardes takimdan selamlar :)❤
su an bütün psikolojimi alt üst ettinevettt ve bu cokkk kötü bi durum bu evreye geldiysen demekdirki 60 a coook az kalmis. simdi tartiilmazsan vayki haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?