- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.421
su an bütün psikolojimi alt üst ettintm yarın sabah tartılcam
aynı mantıktayım tartılırsam yiyememvazifemizzz yoksa vallah benim düstügüm duruma düsersin negüzel 65 asla gecmeyen bennnnn oldum 79 sirf ay tartilamam korkuomdan önümü keseeek rakamlari görmeden aldimda aldim:)
hihihi hatirliosan bikac ay önce demistim sana evlenince yemekler sohbetler tv basi keyif derken hopp kilolar gelioaynı mantıktayım tartılırsam yiyememakşam yemekleri fena oluyo yoksa gündüz normal yiyorum akşam hem geç hemde cok yiyoruz e bide tv karşısı keyifler var
Bende iyim canim sagolasin. Kaptaninizin paylasim alanina yazdigi yaziyi simdi gordum de gelip bakayim dedim. Konusuldu mu bilmiyorum ama elimdeb geldigince yardimci olmaya caliscamtm yarın deniyorum çarşamba haber alamazsanız eger bursa devlet hastanesine ciceğimi gönderirsiniz
a.s canııımiyiyiz sen nasılsın
eveetttt hatırlıyorumhihihi hatirliosan bikac ay önce demistim sana evlenince yemekler sohbetler tv basi keyif derken hopp kilolar gelioaslinda tadini cikarmak lazim yani o günler yani ilk zaman geri gelmio sonrasinda zaten bi düzen oturunca daha kolay dikat edebilio insan
yok tatlım daha konusulmadı ama zaten takım içi motivasyonda sorun yok listemiz cok az sadece onuda kaptanımız bu hafta halledicek listeye gircekler var sanırım sadece üyeye ihtiyacımız var gelen durmadıgı için baya zorlanıyoruz 1 ayı geçti yeni üye girişi yapamadık meselaBende iyim canim sagolasin. Kaptaninizin paylasim alanina yazdigi yaziyi simdi gordum de gelip bakayim dedim. Konusuldu mu bilmiyorum ama elimdeb geldigince yardimci olmaya caliscam
Cnm dogru dedin heKız 3000 lira giren ev bile ayda ikikez birini getirtiyo 100 liraya. Naptin sen lilimama dedigin gibi bak okadar para kazanmasan gider 10 liralık rimel alirsin ama fazla kazandığın icin daha iyisini almak istiyorsun. Bendede oyle. Ben birde ayrı hesaba para atıyorum biriksin diye. Sonra onu biriktirip toplu halde harcıyorum
Anladim canim sorunun hallolmasina sevindim. Ben durumu farkedip katilmak isteyenlerin topiginr yazmistim zaten 14. Takima yonlendirelim diye. Bi kactane daha uye yonlendirirm ben eger yakalayabilitsem tabi :)yok tatlım daha konusulmadı ama zaten takım içi motivasyonda sorun yok listemiz cok az sadece onuda kaptanımız bu hafta halledicek listeye gircekler var sanırım sadece üyeye ihtiyacımız var gelen durmadıgı için baya zorlanıyoruz 1 ayı geçti yeni üye girişi yapamadık mesela
evet cooook teşekkür ediyoruz yeni gelenleri sen yönlendirmişsinAnladim canim sorunun hallolmasina sevindim. Ben durumu farkedip katilmak isteyenlerin topiginr yazmistim zaten 14. Takima yonlendirelim diye. Bi kactane daha uye yonlendirirm ben eger yakalayabilitsem tabi :)
rica ederim canim :) ay gelirim ayol. Yanlis hatirlamiyosam sen evlenicrktin evlendin mi :)evet cooook teşekkür ediyoruz yeni gelenleri sen yönlendirmişsin
liste toparlandıgı zaman bizde sorun kalmıyo ama bu demek deil ki buraya ugramaarada gel bak napıyomuşuz nasılmışızz
Iyi ocağa az kaldı sık dışını lilimmm dayanCnm dogru dedin he
E bizde niye para kalmiyor
Bdv konu acip analiz yaptiram
Cnm ogluma oda almistim 450 taksiti vardi 12 taksit daha yeni bitti
Kart bosaldi dedim
Kartin canina okudum yine
Taksit yapmiyrm da tek cekiyrz
2650 bi kredi var ev
1100 bi var araba
450 esimin sigarasi
450 faturalar
1500 mutfak masrafi (annemlerde bizde yiyor)
100 bebis bez
100 etkinlik masraflari
200 aylik bebek kiyafet (hery bisey cikiyor ayakkabi botu biseyi)
Aylik 100-200arkadaslara hediye masrafi
Aylik 200 -300 disarida yemege cikma
Kiz hesaplayadim
Ya la
Gerci ben yarim maas aliyrm ocaga kadar boyle
Ben liseden çıkalı ooooooEvlendikten sonra kilo aldığım doğrudur :) lisede 49dumşimdi 54e zor indim
Şöyle söylim ben evlenmekten vazgeçilen galibaahahahaahhahgözlerindeki korkuyu gördüm
Selam iyiyiz cok şükür yuvarlanıp gidiyoruzSelam kizlar nasilsiniz bakalim. Kardes takimdan selamlar :)❤
Gelinliğe gireyimde gerisi mühim değil ozamansöyle söyliyelim gelinlige gircem diye bigüzel zayiflican incelcen sonrasinda bi rahatlama gelcek ve verdigin kilolar arti daha fazlasi geri gelcek:)
Ahahah yok kız sende becerikli hatunsun başarırsıntm yarın deniyorum çarşamba haber alamazsanız eger bursa devlet hastanesine ciceğimi gönderirsiniz
a.s canııımiyiyiz sen nasılsın
Cok iyi yaaEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
9:15 kahvaltı
1,5dilim ekmek
1,5haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 2tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
13:45
Karışık Sebzeli karnabahar yemeği 1tabak
Az Kavun
Buharda pişmiş balkabagi (severim yemeğin yanına:))
16:30
Mandalina
1kuru hurma
18:45
Kemik etli Sebzeli sulu yemek (1tabak)
Keşkek (4-5yemek kaşığı)
Salata
Kavun
Dereotlu yoğurt
Nar
Evet cok guzel. Keşkek ağır gelmedimi kiz. Ben iki kasik yediğinde tikaniyorumEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
9:15 kahvaltı
1,5dilim ekmek
1,5haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 2tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
13:45
Karışık Sebzeli karnabahar yemeği 1tabak
Az Kavun
Buharda pişmiş balkabagi (severim yemeğin yanına:))
16:30
Mandalina
1kuru hurma
18:45
Kemik etli Sebzeli sulu yemek (1tabak)
Keşkek (4-5yemek kaşığı)
Salata
Kavun
Dereotlu yoğurt
Nar
Süper lilimmmmİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 5 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, çeri domates, salatalık,
Ara ogun 1o:30
1o tane ic badem
1 kupa humana sut cayi
Oglen 13:30
2 porsıyon karnabahar yemeği
1 dılım ekmek
Çeri domates
Salatalik
Turp
Ara öğün 16:3o
Bir adet misket elma
Aksam 18:30
1 tabak fasulye ve pilav (pilav uc kasik)
Mevsim salata
Ara ogun 21:30
Bilmiyrm
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800
Ana hedefe kalan:2100"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?