- 30 Ağustos 2017
- 888
- 533
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.461
Bir hafta protein dieti yapiim diyorumYok şişman falanda degilsin. Ne gerizekalilar var ya. Sanki 150 kilosun
Alsam olmamış canım ve çok az
(Diyende bakın
Aynen gitmicem orayaPazarlama mi yapiyor hareket mi ediyor sinir oldum
Gitme oraya bence
Yemekten sonra canin tatli ceker cunku beslenme tarzin tatli cektircek sekildeBen burdayimÇalışıyorum ancak girebiliyorum malesef.ilk gün menüm şöyle
Sabah
1 adet ev yapımı sade poğaça
Şekersiz çay
Öğle
5_6 elma dilim fırın patates
Mevsim salata
Ikındı
1 mandalina
Akşam
Mercimek çorbası
2 adet kuru patlıcan dolması
3_4 çatal etli patates yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
Az önce bikac kaşık nutella yemiş olabilirim
Yemekten sonra feciii bi tatlı krizi oluyor sizinde öyle mi?
Yemekhanede mi yiyorsun pekiKamuda çalışıyorum ,
Yapma ben denedim verdim hemen geri geldi. Bende protein ağırlıklı besleniyorum. Yani et ağırlıklı ama proteinli sebzelerde var. Bence herşeyden biraz biraz yemege çalış canim. Ben smoothie aldim hala deneyemedim. Sabah smoothie içsem öğle akşam yesem nasil olur diye düşünüyorum bende:/ smoothie'de vitamin falanda var ondan düşünüyorumBir hafta protein dieti yapiim diyorum
Şöyle 1 hafta yapsam da 68 olsam bari,7li rakam can sıkıyorYapma ben denedim verdim hemen geri geldi. Bende protein ağırlıklı besleniyorum. Yani et ağırlıklı ama proteinli sebzelerde var. Bence herşeyden biraz biraz yemege çalış canim. Ben smoothie aldim hala deneyemedim. Sabah smoothie içsem öğle akşam yesem nasil olur diye düşünüyorum bende:/ smoothie'de vitamin falanda var ondan düşünüyorum
Yok evden götürüyorumYemekhanede mi yiyorsun peki
Evet canım :) bizimki de sığmıyor ama ayaklarını emmeye çalıştığından iki bükülüyor :) bu ay nerdeyse hiç kilo almamış normal dimiCnm boyuda uzun ya sigmiyor :)
Ellerini yeme isi ayni valla
Coksekerler :)
Biraz az ama Doyabiliyorsan iyiSabah: müsli
Öğlen ızgara balık
Salata
Pırasa yemeği
Akşam
Kaşarlı tost ayran
Canın çektiği şeylerin sağlıklısını tercih etsen mesela şeker yerine pekmez kullanarak beyaz un yerine tam buğday unuyla kendine bişeyler yapsanBen burdayimÇalışıyorum ancak girebiliyorum malesef.ilk gün menüm şöyle
Sabah
1 adet ev yapımı sade poğaça
Şekersiz çay
Öğle
5_6 elma dilim fırın patates
Mevsim salata
Ikındı
1 mandalina
Akşam
Mercimek çorbası
2 adet kuru patlıcan dolması
3_4 çatal etli patates yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
Az önce bikac kaşık nutella yemiş olabilirim
Yemekten sonra feciii bi tatlı krizi oluyor sizinde öyle mi?
YuhhYaa bölgesel zayıflama da var,asıl onunla başlayalım lazer ep çok acil değil ama böyle daha fazla yaşamak istemezsiniz heralde dedi ://
Üzülme canım birden olmuyor işte alışırsın inşallah bende çok yiyor olabilirimBiraz dengesizde yedim galiba şöyle bi bakincaYerken az yemiş gibi geliyor ama malesef götürmüşüm yine
Canım şok diyet tarzındaysa yapma bence. Biz bazen 1 veriyoruz haftada bazen 500 gram ama veriyoruz yavas yavas verirsen daha saglikli. Çok aşırı bir kilon yok zaten. Ben verdiysem herkes verirŞöyle 1 hafta yapsam da 68 olsam bari,7li rakam can sıkıyor
Yaa 7li rakam tartıda beni çok üzüyorCanım şok diyet tarzındaysa yapma bence. Biz bazen 1 veriyoruz haftada bazen 500 gram ama veriyoruz yavas yavas verirsen daha saglikli. Çok aşırı bir kilon yok zaten. Ben verdiysem herkes verir
InsAllah canım 15 olmasada 10 olur. Azimli ol inan.Yaa 7li rakam tartıda beni çok üzüyor((aslında ben de 3 ayda 15 kilo vermeyi hedefliyorum başarabilir miyim ki
Yengem vefat etti kuzum sagolasinnbasınız sağolsun canım kim öldü ? cokf azla gelemiyosun farkındaym allah kolaylık versn ev tasımakta zor
her yeni gelin kiloyu tadacaktır
Sende emziriyordun dimi canımMenumm
Sabah
Otlu peynir
2 dilim ekmek
1 omlet
5 zeytin
Ara
Cacik
oglen
Patlican dolmasi 1 tane
1 kasık yogurt
Ara
Ceviz 6 tane
Aksaam
Firinda tavuk
Yarim lavas
Evet kuzum annemin yanindayim bana iyi bakiyo :)Sende emziriyordun dimi canım
Çok güzel
Ahhh anneler :) benim annem çok uzaktaEvet kuzum annemin yanindayim bana iyi bakiyo :)
O dertler hic bitmezay cok sagol canıııımmmmeve gidince incelicem tencereyi bakaym dediğin gibiyse eger yarın denerim pişirmeyi cünkü baklıyat yemiyorz uzun zamandır o da lazım vücuda
oy minnoşlar sizibnmde gayet güzeldi kuzum bitti gitti evimdeym aynen devam kv dertlerine
he evet miden küçülmüştür tm tm evet az yiyondur
bu düğün biter sonra yine yemeye başlarsın
bence gayet iyi bnm kactı hatırlamıyorm ama pek sana uzak değil :
ay ne zor zanaaat bu düdüklü tencere
Normal cnm artik pek kilo almaalarEvet canım :) bizimki de sığmıyor ama ayaklarını emmeye çalıştığından iki bükülüyor :) bu ay nerdeyse hiç kilo almamış normal dimi
Biraz az ama Doyabiliyorsan iyi
Canın çektiği şeylerin sağlıklısını tercih etsen mesela şeker yerine pekmez kullanarak beyaz un yerine tam buğday unuyla kendine bişeyler yapsan
Yuhh
bencede gitme oraya bidaha
Üzülme canım birden olmuyor işte alışırsın inşallah bende çok yiyor olabilirim
Cok guzelMenumm
Sabah
Otlu peynir
2 dilim ekmek
1 omlet
5 zeytin
Ara
Cacik
oglen
Patlican dolmasi 1 tane
1 kasık yogurt
Ara
Ceviz 6 tane
Aksaam
Firinda tavuk
Yarim lavas
Aa super ya cok iyiYok evden götürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?