Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yemekten sonra canin tatli ceker cunku beslenme tarzin tatli cektircek sekilde
Bol patates ve pogaca var
Karbonhidrat cok fazla
Bu menu diyet menusu degil normal bildigin yimisin haci
Eger protein agirlikli beslenirsen canin tatli cekmez
Bi hafta on gun yemezsen de vucut aramaz

Bir hafta protein dieti yapiim diyorum
Yapma ben denedim verdim hemen geri geldi. Bende protein ağırlıklı besleniyorum. Yani et ağırlıklı ama proteinli sebzelerde var. Bence herşeyden biraz biraz yemege çalış canim. Ben smoothie aldim hala deneyemedim. Sabah smoothie içsem öğle akşam yesem nasil olur diye düşünüyorum bende:/ smoothie'de vitamin falanda var ondan düşünüyorum

Şöyle 1 hafta yapsam da 68 olsam bari,7li rakam can sıkıyor

Cnm boyuda uzun ya sigmiyor :)
Ellerini yeme isi ayni valla
Coksekerler :)
Evet canım :) bizimki de sığmıyor ama ayaklarını emmeye çalıştığından iki bükülüyor :) bu ay nerdeyse hiç kilo almamış normal dimi
Sabah: müsli
Öğlen ızgara balık
Salata
Pırasa yemeği
Akşam
Kaşarlı tost ayran
Biraz az ama Doyabiliyorsan iyi

Canın çektiği şeylerin sağlıklısını tercih etsen mesela şeker yerine pekmez kullanarak beyaz un yerine tam buğday unuyla kendine bişeyler yapsan

Yaa bölgesel zayıflama da var,asıl onunla başlayalım lazer ep çok acil değil ama böyle daha fazla yaşamak istemezsiniz heralde dedi ://
Yuhh
bencede gitme oraya bidaha
Biraz dengesizde yedim galiba şöyle bi bakinca Yerken az yemiş gibi geliyor ama malesef götürmüşüm yine
Üzülme canım birden olmuyor işte alışırsın inşallah bende çok yiyor olabilirim

Şöyle 1 hafta yapsam da 68 olsam bari,7li rakam can sıkıyor
Canım şok diyet tarzındaysa yapma bence. Biz bazen 1 veriyoruz haftada bazen 500 gram ama veriyoruz yavas yavas verirsen daha saglikli. Çok aşırı bir kilon yok zaten. Ben verdiysem herkes verir

Canım şok diyet tarzındaysa yapma bence. Biz bazen 1 veriyoruz haftada bazen 500 gram ama veriyoruz yavas yavas verirsen daha saglikli. Çok aşırı bir kilon yok zaten. Ben verdiysem herkes verir
Yaa 7li rakam tartıda beni çok üzüyor ((aslında ben de 3 ayda 15 kilo vermeyi hedefliyorum başarabilir miyim ki

Menumm
Sabah
Otlu peynir
2 dilim ekmek
1 omlet
5 zeytin

Ara
Cacik

oglen
Patlican dolmasi 1 tane
1 kasık yogurt

Ara
Ceviz 6 tane

Aksaam
Firinda tavuk
Yarim lavas

O dertler hic bitmez
Kac kg sun bakemm

Normal cnm artik pek kilo almaalar
Bnmki zayiflamis olabilir hep hastaydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…