- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.501
Ayy geçmiş olsun oksurme sana tarif veriyim esine hemen aldir bunlari yap cuna gunune kalmaz toparlarsin ben bu kurle kendim dahil disardsn 10 kisi hemen iyilesti ilac bile kullanmazsin.bu kur 2,5 lt su icin tmmmi 6 tane kucuk elma 4'de böl bi tatli kasigi çörek otu ile 15 dk kaynat sonra icine bi tutam papatya bi tutam ebe gumeci bir tane limonu sık icine at bi tatli kaşık zencefil kat hatta kiraz sabin varsa kat odemini alir bunlari tam 3dk kaynat agzini kaoat 20 dk dinlensin 3-4 saatte bi gel git ic kupa bardakla.hatta kizina bi cay bardagi icir içine bal kat ona annesi..gor bak kizin en fazla hastaligi iki gunde atlatir allahin izniyle. . Ebe gumeci her yerde var kuzu sizin irda park yokmu temuz olan cimde olur, kizi okula birak gelirken bi bak parka, yanina meyve bicagi al ki onla kokunden çıkar. .olursa fazla topla golde kurut bu dediğimi yap bana cok dua edrsin..Sagol canim
Oo super gidiyosun kizz masallah bence kesin olursun hatta belki 78.9
Verirsin kiz bide regl misin benim o kuru muhakkak dene rahimi bile temizler ebe gumecini cok faydasi oluy iltihaplari balgami bile sokuy hem bogaza cok faydali yumusatir gribi yok ediy hem odemi atar kiraz sapnan neyYidim kiz malesefama ben çabuk aliyom kiloyu iyi oldu bana yimeseydim basladim artik bugun bozmicam cuma kizimin dogum gunu 4 gunde 3 kilo gitse ni guzel olar regl de oldum ya inşallah kilo vermem hizlanir kiz ben 3 hafta diyet yaptim 57 den assa inemedim o moralimi bozdu yidim yidim 59 oldum 3 gunde
Bende merak ediyrm onuAyy o markayi alım dedim 10 lt sini 980 tl dedi off ama varya super pisiriymis komsu kullaniy.ben termo dudklum var bide fissler dusunuyom analar gune dusermi fiyat acep..
He oylede gazi suya ciktigi icin biz haslariz suyunu döktüğüm halde gaz bombandirmani oluy ev :)))haşlamadna pişirdiğim için tam 1 saatte pişiyor ama böylesi daha sağlıklıymış suyunu dökmediğin için vitmainleri kalıyor içinde
Kiz almanyada ueretiliymis iki uc arkadasin var yurt disindan hediye geldi abimden falan diyo ama müthiş memnunkar kastigi iki yil gidiyormus bence cok iyu benim icinde yaa bakimda bahcede cok calistik annemle bana alalim diyoruz :))Bende merak ediyrm onu
Hepsi buradada indirime giriyor sik sik
Ooohaaaaa 1000 teeleeemiiiAyy o markayi alım dedim 10 lt sini 980 tl dedi off ama varya super pisiriymis komsu kullaniy.ben termo dudklum var bide fissler dusunuyom analar gune dusermi fiyat acep..
Nasıl birsey kiz bi bakım burda kaç paraKiz almanyada ueretiliymis iki uc arkadasin var yurt disindan hediye geldi abimden falan diyo ama müthiş memnunkar kastigi iki yil gidiyormus bence cok iyu benim icinde yaa bakimda bahcede cok calistik annemle bana alalim diyoruz :))
Kiz daha bi hafta oncemi ne baktik ben saglik icin deger diyorum mesale tencere tefalden buyugunden bi aldim varya simdiye kadar bu tencereleri niye kulkanmisim dedim dolmayi lokum pilav tavugu izgara gibi mükemmel pisiri anbeker gununu takip edip aldık super biseyOoohaaaaa 1000 teeleeemiiişaka gibi
Bnm kvde bi suru varKiz almanyada ueretiliymis iki uc arkadasin var yurt disindan hediye geldi abimden falan diyo ama müthiş memnunkar kastigi iki yil gidiyormus bence cok iyu benim icinde yaa bakimda bahcede cok calistik annemle bana alalim diyoruz :))
Nasıl birsey kiz bi bakım burda kaç para
10 lt 1079 tlOoohaaaaa 1000 teeleeemiiişaka gibi
Bende severim o tarz tencereleri dediğin gibi çok güzel pişiyor yemekler. Ben aradim şimdi bulamadım tencereyi ya paylaşmıştınız bugün dimililipit resim atsaba o dudukluyu benim kucuk telden giriyorum buraya essab bi bak Blacksee55 sende ondan al deger bi telefon alin iki yil dayaniy bu omur boyu
10 şt lık cpk buyuk yaHe
Kiz daha bi hafta oncemi ne baktik ben saglik icin deger diyorum mesale tencere tefalden buyugunden bi aldim varya simdiye kadar bu tencereleri niye kulkanmisim dedim dolmayi lokum pilav tavugu izgara gibi mükemmel pisiri anbeker gununu takip edip aldık super bisey
Lilim modeli atsana kiz bakiyim burda kaç para10 lt 1079 tl
Himm annemin komsu gecen sene 600 kusure almış hepsi buradanda almis dur bakiyim bi iki tencere almis ama kapagi ikisinede oluymus bir buyugu bir kucuguBnm kvde bi suru var
Kp getirmis slmanyadan
Kv biftekbi parca tereyag atip bes dk pisiriyor
Cok lezzetli oluyor
Islamadan 15 dk da kuru fasulye pisiriyormus
Almanyada da pahali bunlar
Hepsiburada iyi satiliyor
FisslerBende severim o tarz tencereleri dediğin gibi çok güzel pişiyor yemekler. Ben aradim şimdi bulamadım tencereyi ya paylaşmıştınız bugün dimi
Çok modeli var lilim çok degisik degisik fiyatlarda çok farkliFissler
Kız orası cennetı
Fissler vitavit comfort 10 ltLilim modeli atsana kiz bakiyim burda kaç para
Tefal tenceren nasıl bıseyHimm annemin komsu gecen sene 600 kusure almış hepsi buradanda almis dur bakiyim bi iki tencere almis ama kapagi ikisinede oluymus bir buyugu bir kucugu
6 ltr 570 tlFissler vitavit comfort 10 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?