- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.481
Çok geçmiş olsun şimdi nasılNormal cnm artik pek kilo almaalar
Bnmki zayiflamis olabilir hep hastaydu
Ayyy çok güldümYemekten sonra canin tatli ceker cunku beslenme tarzin tatli cektircek sekilde
Bol patates ve pogaca var
Karbonhidrat cok fazla
Bu menu diyet menusu degil normal bildigin yimisin haci
Eger protein agirlikli beslenirsen canin tatli cekmez
Bi hafta on gun yemezsen de vucut aramaz
Çok güzel canım :) yalnız kahvaltı önemli diye biliyorumKizlar menüm
Sabah yok
Ara
1 yeşil elma
Ara
Yeşil çay
Öğle
1 kase et sote
1 kase yoğurt
3 yk bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Ara
Kendi yaptığım çikolata pudingi
(Tarifini ekliyorum)
Akşam
1 kase sebze yemeği
1 tabak çorba
Eki Görüntüle 2061681
Evet canim bende söylüyorum hepÇok güzel canım :) yalnız kahvaltı önemli diye biliyorum
Çok teşekkür ederimEvet canim bende söylüyorum hepama migdem almadı sabah birsey baya bekledim
Sporunuda ekledim
Evet canim yürüdüm bugün kısa biÇok teşekkür ederimsenin 25 yenimi eklendi
Toplam 600
Ohhh yarasınEvet canim yürüdüm bugün kısa bi
Sicaktan guvelenme olmustur geldigi yerden altarnatif cok havalandir gevgir gibi biseyin varsa misal marul yıkayıp kiydun delikli bişey olcak onda önce ele ser havalansin soguk yere koy evin icinde bile guvelenir ya boyle şeyleri soguk yerde muhafaza et..Tuz iyi fikir cnm cok sgl
Ayy maşallah iyu kendini toparla gel canim hemenn verirsin kiz buzle kg cok almamisi ideal kg vence dogumdan sonra gitmustir dimi birazCanim iki aylik olacagiz bende sizleri cok ozledim valla rum hamisligimbboyunca ve dogum sonrasi heo aklimdaydiniz. Stres yaomiyorum sizinle vericem ins bu kilolari 18 kg aldim sende ne var ne yok neler yapiyorsun cnm
Aman avucunu yala bişey olmasin hatta küçük bidene yiyeydin kiz karataydan izin var lahmacuna kuzuDolmusta lahmacun kokuyorrrcnm cektiiu
Ben burdan ayrildim ayrilali 3 kg cuk almisim hep bi mucadele icindeydim yetti verip kurtulcam kizz pocikk 7kg almis ya bun iki kg vermis allahtan63 müciddi olamazsın ya nasıl aldın o kadar kiloyu bide benimle iddalasıyosun spor yapmıcam diye fln
Ayy o markayi alım dedim 10 lt sini 980 tl dedi off ama varya super pisiriymis komsu kullaniy.ben termo dudklum var bide fissler dusunuyom analar gune dusermi fiyat acep..Fissler mi kullanion cnm
Bence pahali ama sevdiysen rahatsa deger ben flo dan begedim indirimde 110 tl fiyatlar tabiki cikiyor 250 kadar var daha pahalisini gormedim vardir muhakkak.Kizlar 290 tl ye bot aldim cok mu pahali aldm kafama takildi
Firsatim olmuyor gezemiyrm
Ben kuruyu iki dk haslarim bol sulu olur zati agzini kapatirim ben isimi halledene kadar iki saat olsun dinlendimi bile yeter sismis olur isterki sabah hasla use git gel pisir.duduklude kuru fasulyenin cinsine gore 25 dk fisiladimi yeter havasi inene kadar zati icinde kaynar bi 10 dk beklerim afiyet olsun..kç dk bırakıyorsun düdüklüde ben bir taşım haşlayıp pişiriyorum etide öyle yapıyorum beraber pişiyorlar 30 dk buluyor 1 kere yapmıştım gerçi nasıl yaptığımı da tam hatırlamıyorum
1-3 gun menu iyi hadi bakalim bol sebzeni yi acikmazsin dikkat et bide hastasin kizin doğum gününe toparlanman lazım canimAha bubunu bi kere daha yaptiydim ben simdi bugun yumurta detoksunu yapiyom yarin bunla devam etcem beraber basliyak mi kizimin dogum gunune 55 olmak istiyom Eki Görüntüle 2061536 Eki Görüntüle 2061537 Eki Görüntüle 2061538
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?