Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy çok güldüm Evet ben daha diyet olayına henüz geçemedim doğru ama yavaş yavaş alisicaz ne de olsa buralarda yeniyiz Benim sorunum iradesizlik zaten demistim 2 verip 1 alıyorum o yüzden

Kizlar menüm

Sabah yok

Ara
1 yeşil elma

Ara
Yeşil çay

Öğle
1 kase et sote
1 kase yoğurt
3 yk bulgur pilavı
1 dilim ekmek

Ara
Kendi yaptığım çikolata pudingi
(Tarifini ekliyorum)

Akşam
1 kase sebze yemeği
1 tabak çorba

Çok güzel canım :) yalnız kahvaltı önemli diye biliyorum

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) BitmeyenUmidim
( ) denetim
(25+25+45+65) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 235

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+45+20) Luluuu94

Skor: 555

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim
lilipit

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) BitmeyenUmidim
( ) denetim
(25+25+45+65) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 370

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+45+20) Luluuu94

Skor: 600

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim
lilipit

Tuz iyi fikir cnm cok sgl
Sicaktan guvelenme olmustur geldigi yerden altarnatif cok havalandir gevgir gibi biseyin varsa misal marul yıkayıp kiydun delikli bişey olcak onda önce ele ser havalansin soguk yere koy evin icinde bile guvelenir ya boyle şeyleri soguk yerde muhafaza et..

Canim iki aylik olacagiz bende sizleri cok ozledim valla rum hamisligimbboyunca ve dogum sonrasi heo aklimdaydiniz. Stres yaomiyorum sizinle vericem ins bu kilolari 18 kg aldim sende ne var ne yok neler yapiyorsun cnm
Ayy maşallah iyu kendini toparla gel canim hemenn verirsin kiz buzle kg cok almamisi ideal kg vence dogumdan sonra gitmustir dimi biraz
Bende tekrar döneceğim listeye kg verip tedaviye hemen baslicagim hadi bakalim ara sira gel oluymuu..

Ben kuruyu iki dk haslarim bol sulu olur zati agzini kapatirim ben isimi halledene kadar iki saat olsun dinlendimi bile yeter sismis olur isterki sabah hasla use git gel pisir.duduklude kuru fasulyenin cinsine gore 25 dk fisiladimi yeter havasi inene kadar zati icinde kaynar bi 10 dk beklerim afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…