- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.521
Kiz bana buyuk lazım kucum var 8 lt bana anca yetiy.misal bunu alsam kurbanda çok işime yarar kemik 15 dk da lokum ediymis bide bizim bahce ne var iyi oluy kiz gelenim gudenim cok oluyo ramazanda kalabalikta iyi oluyy ya baktim cok menunum paraya kiyar 5 lt sini alirim sorduk burda avm de indirimdeymis 10 lt 980 kusur dedi pahalimiza geldi iki tane alcakti annemle bana10 şt lık cpk buyuk ya
Napcan onda
Abovvv kayseride ucuzmus ya hepsi buradayada bakmam o zaman6 ltr 570 tl
10 ltr 1200 tl
Kızlar fiyatlar böyle almanyada
Ben kayseriden alıyım ozaman ahahahAbovvv kayseride ucuzmus ya hepsi buradayada bakmam o zaman
Orda ındırım olmuyor mu hıcBen kayseriden alıyım ozaman ahahah
O zaman mantıklı cnm o kadar para vermısken her anlamda ısıne yarayan olmalıKiz bana buyuk lazım kucum var 8 lt bana anca yetiy.misal bunu alsam kurbanda çok işime yarar kemik 15 dk da lokum ediymis bide bizim bahce ne var iyi oluy kiz gelenim gudenim cok oluyo ramazanda kalabalikta iyi oluyy ya baktim cok menunum paraya kiyar 5 lt sini alirim sorduk burda avm de indirimdeymis 10 lt 980 kusur dedi pahalimiza geldi iki tane alcakti annemle bana
Benim tencere setleri cok pahaliydi canim wmf markali. Hic gerek yokmus aslinda. Bi set gordum patlican rengiOrda ındırım olmuyor mu hıc
Al ceyızıne bunlardan
Bunların setlerı oluyor bı kac lıralık
Al onlardan
Heral benimki dokum mu oluyo bilmiyoru hani teflon gibi ama degil canim resmini sana yarin unutmazsam muhakkak al hemde anneler gune iyi indirimde oluyor tencerenin kapagini cevirdiginde buhari disari vermiy isterse dışarı verdirebiliyon herseyi mükemmel pisi hele tavugu mangal gibi kizartiy pisiriy.ben kiyadim guya tencerelerim var die birbyil dakladimdi annemde kullaniydi bi ovdu dedimki bide ben kullaniyim dedim amma kullannadigima cok uzul dum diger tencere halt etmis bence iyi kaliteli celik tenceren olcak bide her yemrge kullanışlı bi tefalden tenceren olcak sinra cok memnun kaldim bi anneler gununde bir tane daha aldım o duruy cok misafirim olursa kullanacagim.Tefal tenceren nasıl bısey
Ben dökum tencerelerı merak edıyrm
Diyabet ruya tabirlerine bak onlar dogru çıkıyorRuyamda tabut ıcınde kucuk cocuk gordum ya
Allah ım sen koru yarabbımmm
Allahim yazma ozurlusuyum DiyanetDiyabet ruya tabirlerine bak onlar dogru çıkıyor
Gorumce var gorumce var benimki gibi cocuklara yemek yedurdinde bile o bulasigi bardaklar masanin ustune atarsa oturup yerinden kalkmasa evlendim millet balayina gider ben gidemedim ustune gumcem 3 gun sonra bana balayina geldi 1 hafta yatili kaldiBende gorumceyim canim ama ben safdirik gorumceyimparmaginda oynatiyor bizi gelin. Ama yegenim icin deger
Sen yınede takıp et sayfayı cnmKizlar bana bildirim gelmiyor bende bugn gutup ne kadar sesiz diyordum bi bakim dedim baktim 33 sayfa konusulmus niye boyle oldu anlamadim
Oha gorgusuz yaGorumce var gorumce var benimki gibi cocuklara yemek yedurdinde bile o bulasigi bardaklar masanin ustune atarsa oturup yerinden kalkmasa evlendim millet balayina gider ben gidemedim ustune gumcem 3 gun sonra bana balayina geldi 1 hafta yatili kaldi
Cnm yemek lezzetınde tencere onemlıBenim tencere setleri cok pahaliydi canim wmf markali. Hic gerek yokmus aslinda. Bi set gordum patlican rengiokadar hosuma gittiki komik bir fiyata gunluk onlari kullanicam. Ama bu fisslerin 6 litrelik olani alabilirim begendim. Günlük tavalarımda tefalden bi ara indirimdeydi hemen aliverdim
Ay cnm ınsallah hayırlara vesıle olurlilipit cok güzel ruya gormusun maşallah hayirli olsun cikar bu ruyan yakinda korkma..diyanetten bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?