- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.541
Günaydın canım. InsAllah istediğin gibi olurGunaydin kizlarrr ayy regl uc gun var bugun olcakmisim gibi agrim var oda tam cuma gune denk geliyor kg in cok yansimaz..ins iyi yonden olmasa supruz olsa bebis olsa..
Ayy öküze bak :S ben kovardim valla. Ne mantikla gelir hemen evlendikten sonraGorumce var gorumce var benimki gibi cocuklara yemek yedurdinde bile o bulasigi bardaklar masanin ustune atarsa oturup yerinden kalkmasa evlendim millet balayina gider ben gidemedim ustune gumcem 3 gun sonra bana balayina geldi 1 hafta yatili kaldi
Aa cnm sende mı bebıs ıstıyorsunGunaydin kizlarrr ayy regl uc gun var bugun olcakmisim gibi agrim var oda tam cuma gune denk geliyor kg in cok yansimaz..ins iyi yonden olmasa supruz olsa bebis olsa..
Bılekım senın gorumcen afetül devran hatun ıyı bırı degıl mıGünaydın canım. InsAllah istediğin gibi olur
gel gel arada bende ugrarım bi ara 6. takımdan cıkmıyodm benrica ederim canim :) ay gelirim ayol. Yanlis hatirlamiyosam sen evlenicrktin evlendin mi :)
vazgeçme cok büyük şey kaybetmiş olursn vazgeçersenBen liseden çıkalı oooooo5 kiloyla kalaydı iyiydi ahahah
Şöyle söylim ben evlenmekten vazgeçilen galibaahaha
kocam bugün yeşil mercimek istedi yarına kaldı fasulyeAhahah yok kız sende becerikli hatunsun başarırsın
diiğğğmiiiiiYeni arkadaslarimiz yoksunuz goremiyrm sanki yaniliyor muyum
akşam pek olmamııışşş keşke balıgı akşam yemiş olsaydın canımSabah: müsli
Öğlen ızgara balık
Salata
Pırasa yemeği
Akşam
Kaşarlı tost ayran
agzını kırarım öyle bişey dicekler banaBugün lazer epilasyon için bi kliniğe ğörüşmeye gittim ama siz şişmansınız dedi çok bozuldum :/
bu nasıl diyet menüsüBen burdayimÇalışıyorum ancak girebiliyorum malesef.ilk gün menüm şöyle
Sabah
1 adet ev yapımı sade poğaça
Şekersiz çay
Öğle
5_6 elma dilim fırın patates
Mevsim salata
Ikındı
1 mandalina
Akşam
Mercimek çorbası
2 adet kuru patlıcan dolması
3_4 çatal etli patates yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
Az önce bikac kaşık nutella yemiş olabilirim
Yemekten sonra feciii bi tatlı krizi oluyor sizinde öyle mi?
akşam salata yogurt ayran vs yok muuuu olsaymş ne iyiymişşşMenumm
Sabah
Otlu peynir
2 dilim ekmek
1 omlet
5 zeytin
Ara
Cacik
oglen
Patlican dolmasi 1 tane
1 kasık yogurt
Ara
Ceviz 6 tane
Aksaam
Firinda tavuk
Yarim lavas
aahahah bitmiiyyy kuuzuuussssO dertler hic bitmez
Kac kg sun bakemm
spor yaptım diyosun yani 20dk az değil mi ben 30dk yaptımKızlar spor Etabı nerde kaldı görenler benim adıma bi 20 dk daha ekleyebilir mi hayrına
ne demek sabah yokKizlar menüm
Sabah yok
Ara
1 yeşil elma
Ara
Yeşil çay
Öğle
1 kase et sote
1 kase yoğurt
3 yk bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Ara
Kendi yaptığım çikolata pudingi
(Tarifini ekliyorum)
Akşam
1 kase sebze yemeği
1 tabak çorba
Eki Görüntüle 2061681
bunu 3 öğün lahmacun yiyen kadın söylüyoKizunn bir yerini sisirteceklilipit ee eee yenmez o iyyy
3se iyi bebeğim buralar fena herkesler kölo aldı şimdi diyete başlıcaz toplucanakBen burdan ayrildim ayrilali 3 kg cuk almisim hep bi mucadele icindeydim yetti verip kurtulcam kizz pocikk 7kg almis ya bun iki kg vermis allahtan
ahahahahaBen kayseriden alıyım ozaman ahahah
hayır olsun canııım gündüz niyetine inşallahhhRuyamda tabut ıcınde kucuk cocuk gordum ya
Allah ım sen koru yarabbımmm
ahahahahahaHe bugun spor yapamadim bazi aksilikler oldu
Bugun yemekle gecti gunum ve cokk acimm benn evin ici tarcinli kek kokaraken ve tatli kokuyor
Bugun annemgili cagirdim yemeğe zerdecalli pirinc pilav ve kuru fasulye vardi dun yenmedi fazla bugun yiyelim dedim yine yenmedi ben mercimek çorbası yaptimmi firinda tas kebabi yaptim kek bide tembel tatli yaptim..eee bunlardan sadece corba icebildim izcikda tas kebabi yeyim dedim bilantida yiyemedim seker hapi yuzunde.
Sonracigima ust komsu toz biber bahanesiyle geldi Anammm tam 3;5 saat makineli tüfek gibi konuştu :))) bi ara anneme baktim anbemin rengi atti boynu tutuldu ceneden :)) artik annem hadi gidek dedi babama öyle kalkti iki kez caydanligi icagin ustunde unuttum yakiyordum komsu bizi hipniz etti :))) allah tan annemgil gitti saat 11:30 da kadinda giitti.:)) cok doldum arkidisler :))
ara sıra girip takip et yazılanları kuzuss bi süre bakmayınca bildirim gelmmiyo çünkü hem sohbetlere de katılmş olursunKizlar bana bildirim gelmiyor bende bugn gutup ne kadar sesiz diyordum bi bakim dedim baktim 33 sayfa konusulmus niye boyle oldu anlamadim
kesinlikleOha gorgusuz ya
Niye dedikodumu yapiyon3se iyi bebeğim buralar fena herkesler kölo aldı şimdi diyete başlıcaz toplucanak
hee pancar mikemmel cıkış yaptı ve 7kg birden aldıSekerPancarii
Dün detoks yaptim guzel inmis kilom acaba 3 günlük listeyle devam etsem mi yoksa normal diyet mi yapsam onu düşünüyom suan1-3 gun menu iyi hadi bakalim bol sebzeni yi acikmazsin dikkat et bide hastasin kizin doğum gününe toparlanman lazım canim
Ayy sagolasin bebegim kaydettim hemenAyy geçmiş olsun oksurme sana tarif veriyim esine hemen aldir bunlari yap cuna gunune kalmaz toparlarsin ben bu kurle kendim dahil disardsn 10 kisi hemen iyilesti ilac bile kullanmazsin.bu kur 2,5 lt su icin tmmmi 6 tane kucuk elma 4'de böl bi tatli kasigi çörek otu ile 15 dk kaynat sonra icine bi tutam papatya bi tutam ebe gumeci bir tane limonu sık icine at bi tatli kaşık zencefil kat hatta kiraz sabin varsa kat odemini alir bunlari tam 3dk kaynat agzini kaoat 20 dk dinlensin 3-4 saatte bi gel git ic kupa bardakla.hatta kizina bi cay bardagi icir içine bal kat ona annesi..gor bak kizin en fazla hastaligi iki gunde atlatir allahin izniyle. . Ebe gumeci her yerde var kuzu sizin irda park yokmu temuz olan cimde olur, kizi okula birak gelirken bi bak parka, yanina meyve bicagi al ki onla kokunden çıkar. .olursa fazla topla golde kurut bu dediğimi yap bana cok dua edrsin..
Ayy o ne demek yaa sana ne sen işini yap diseydinBugün lazer epilasyon için bi kliniğe ğörüşmeye gittim ama siz şişmansınız dedi çok bozuldum :/
Afiyet olsun canım hersey guzel ama keskek biraz fazla geldi gözüme 2 kaşık yeterdi sankiEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
9:15 kahvaltı
1,5dilim ekmek
1,5haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 2tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
13:45
Karışık Sebzeli karnabahar yemeği 1tabak
Az Kavun
Buharda pişmiş balkabagi (severim yemeğin yanına:))
16:30
Mandalina
1kuru hurma
18:45
Kemik etli Sebzeli sulu yemek (1tabak)
Keşkek (4-5yemek kaşığı)
Salata
Kavun
Dereotlu yoğurt
Nar
Gayet güzel canım afiyet olsunİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 5 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, çeri domates, salatalık,
Ara ogun 1o:30
1o tane ic badem
1 kupa humana sut cayi
Oglen 13:30
2 porsıyon karnabahar yemeği
1 dılım ekmek
Çeri domates
Salatalik
Turp
Ara öğün 16:3o
Bir adet misket elma
Aksam 18:30
1 tabak fasulye ve pilav (pilav uc kasik)
Mevsim salata
Ara ogun 21:30
Bilmiyrm
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800
Ana hedefe kalan:2100"
Hayir kisaltma o seninde bütünleşti artikKiz bnm aciklamalari kisaltsam mi napsam uc sayfa surcek yakinda
aahahah bitmiiyyy kuuzuuusssstahminen 56lardaym inşallah amin
sen ne almelerdesnn göbek falan indi mi
spor yaptım diyosun yani 20dk az değil mi ben 30dk yaptım
ne demek sabah yok
bunu 3 öğün lahmacun yiyen kadın söylüyo
3se iyi bebeğim buralar fena herkesler kölo aldı şimdi diyete başlıcaz toplucanak
hee pancar mikemmel cıkış yaptı ve 7kg birden aldıSekerPancarii
ahahahaha
hayır olsun canııım gündüz niyetine inşallahhh
ahahahahahaay cok güldüm selcan bebegim vallla allahta seni güldürsn
bnmde yeni evde var öyle bi komsu cok konusuyo ama tatlı biri
Dünü toplayınca 65 ediyor akşamları o kadar yapıyorum napim :)Gunaydin kizlar
Bencede ama anca 5ten sonra durdurabilirm kendimi :)Afiyet olsun canım hersey guzel ama keskek biraz fazla geldi gözüme 2 kaşık yeterdi sanki
Dur ben getireyimBen dün sabah 30dk stepper, oglen 16dk aksam 22 dk yürüyüş yaptimkizimi okula götürüp getirirken toplam 68 dk sporum var listeyi bulursam eklicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?