Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
( ) denetim
(25+25+45+65) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 370

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) keptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+65+30) Luluuu94

Skor: 630

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim @keptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan
lilipit

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
( ) denetim
(25+25+45+65) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 370

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) keptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+65+30) Luluuu94

Skor: 630

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim @keptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan
lilipit

Menunun ozeti karbonhidrat olmus kuzum sabah pogaca oglen patates aksam dolma arti patates arti pilav olmamis menunnnkarbonhitrat protein sebze dengesini yapmaliyiz gün icin ve sabah pogaca yemiyoruz tamam mii

Son düzenleme:
Hosgeldin emelll musaitiz buyrunnn buyrunnn
tekrar merhaba herkese buraya yönlendirildim katılım yerinden
adım emel 40 yaşındatım 73.4 kiloyum kilo vermeyi çok istiyorum bu sabah hem buraya üye oldum hem diyete başladım yardımlarınızla başarırım inş

Tekrar Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimiz @keptinn @Blacksee55 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

nesfitle bir müddet sabah akşam gidip ödemlerden kurtulmak istiyorum hiç denemedim belki işe yarar ilk zamanlar 2-3 kilo versem sevinicem kendime gelicem spor yapıyormusunuz

günaydın kızlaarrr
ben çok kötüyüm dün salon baktık eve gitmem 8i buldu hiç bişey yiyemedim yanımdada yicek bişey yoktu o zaman bi baş ağrısı başladı hala başım ağrıyor bide regl oldum karnım ağrıyor eve gidince yemek yedim 8i geçiyodu saat açlıktan ağrıyodur diye düşündüm ama yok geçmedi

Gunaydin pincik gecmis olsun kuzummmilac aldin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…