- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.561
Aksam olmamis canim aksama da pirasa yeseydin keske yogurtlaSabah: müsli
Öğlen ızgara balık
Salata
Pırasa yemeği
Akşam
Kaşarlı tost ayran
Menunun ozeti karbonhidrat olmus kuzum sabah pogaca oglen patates aksam dolma arti patates arti pilav olmamis menunnnBen burdayimÇalışıyorum ancak girebiliyorum malesef.ilk gün menüm şöyle
Sabah
1 adet ev yapımı sade poğaça
Şekersiz çay
Öğle
5_6 elma dilim fırın patates
Mevsim salata
Ikındı
1 mandalina
Akşam
Mercimek çorbası
2 adet kuru patlıcan dolması
3_4 çatal etli patates yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
Az önce bikac kaşık nutella yemiş olabilirim
Yemekten sonra feciii bi tatlı krizi oluyor sizinde öyle mi?
Hosgeldin emelll musaitiz buyrunnn buyrunnnmerhaba kızlar
ben yeni geldiiiiiiiiiiiim
size katılmaya geldim müsaitseniz ismim emel
Hoşgeldin canım :)merhaba kızlar
ben yeni geldiiiiiiiiiiiim
size katılmaya geldim müsaitseniz ismim emel
tekrar merhaba herkese buraya yönlendirildim katılım yerindenHosgeldin emelll musaitiz buyrunnn buyrunnn
Kız şeker senin boy kaçtıHosgeldin emelll musaitiz buyrunnn buyrunnn
hoş buldum siz ne kadardır burdasınız kaç kilo verdinizHoşgeldin canım :)
Başarırsın inşallah boy kaçtekrar merhaba herkese buraya yönlendirildim katılım yerinden
adım emel 40 yaşındatım 73.4 kiloyum kilo vermeyi çok istiyorum bu sabah hem buraya üye oldum hem diyete başladım yardımlarınızla başarırım inş
Bende daha yeni geldim 1 hafta oldu çok güzel burası şimdiden 1 küsür kilo verdim bilehoş buldum siz ne kadardır burdasınız kaç kilo verdiniz
tanışalım banada iyi olur kaynaşırım
Tekrar Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimiz @keptinn @Blacksee55 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmetekrar merhaba herkese buraya yönlendirildim katılım yerinden
adım emel 40 yaşındatım 73.4 kiloyum kilo vermeyi çok istiyorum bu sabah hem buraya üye oldum hem diyete başladım yardımlarınızla başarırım inş
hayırlı olsun kaç kiloydun 1 haftada 1 kilo güzelmişBende daha yeni geldim 1 hafta oldu çok güzel burası şimdiden 1 küsür kilo verdim bile
1.65 canim boyum ben belimi en ince yerinden oyuk oluyo zaten bel oyuntusundan aliyorum canimKız şeker senin boy kaçtı
Bide bel ölçüsünü nerden alıyoruz
55,5 falandıhayırlı olsun kaç kiloydun 1 haftada 1 kilo güzelmiş
Teşekkürler1.65 canim boyum ben belimi en ince yerinden oyuk oluyo zaten bel oyuntusundan aliyorum canim
Gunaydin pincikgünaydın kızlaarrr
ben çok kötüyüm dün salon baktık eve gitmem 8i buldu hiç bişey yiyemedim yanımdada yicek bişey yoktuo zaman bi baş ağrısı başladı hala başım ağrıyor bide regl oldum karnım ağrıyor eve gidince yemek yedim 8i geçiyodu saat açlıktan ağrıyodur diye düşündüm ama yok geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?