- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.581
Ahahaha evet basladi. Ama ona kalsa sorun degil. Bana sorun amaBılekım senın gorumcen afetül devran hatun ıyı bırı degıl mı
Sıkıntı cıkarıyor mu
Gunaydin pincikgecmis olsun kuzummm ilac aldin mi
şimdi okudum canım ilk mesajı tamamdır kabul ediyorum yarışmaya girmzsem kilo veremiycem yoksa şimdi kendimden bahsedeyim 40 yaşındayım 1 oğlum var evliyim doğum kilolarımı kend kendime verdim yürüyüş ve diyet yapmıştım o zamanlar ama çok oldu gene kilo aldım yazın ama artık vermem lazım üstüme hiçbi elbisem olmuyor ve moralim bozuluyor eşim dalga geçiyor artık kendi göbeği 5 metre ilerde ona bakmadan yaniTekrar Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimizkaptinn @Blacksee55 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Hoşgeldinşimdi okudum canım ilk mesajı tamamdır kabul ediyorum yarışmaya girmzsem kilo veremiycem yoksa şimdi kendimden bahsedeyim 40 yaşındayım 1 oğlum var evliyim doğum kilolarımı kend kendime verdim yürüyüş ve diyet yapmıştım o zamanlar ama çok oldu gene kilo aldım yazın ama artık vermem lazım üstüme hiçbi elbisem olmuyor ve moralim bozuluyor eşim dalga geçiyor artık kendi göbeği 5 metre ilerde ona bakmadan yani
bugün adetim bitti ama adetken gene çok yemişim ve dün baya bi turşu yedim bi tadına bakiyim dedim iyice şişmişim sabah tartılıyım dedim bi baktım 73.4 kiloevde nesfit vardı ondan yedim sütle 1 kase böyle birkaç gün kısıcam nesfitle sonra daha düzgün diyet yapıcam spora başlıycam bir on kilo vermem lazım ilaç kullanıyırum doktor verdi şeker ilacı
kısaca boyum 159 kilom 73.4, yaş 40
hoşbulduk 4-5 gün işe yaramazmıHoşgeldinbence nesfitle kısma iki öğün. Yoksa normal yediğinde hemen geri alirsin
ooo kilo vermişşşşşş 57lere düşmüşşşşşş bide sevinirmişşşşNiye dedikodumu yapiyonkilo vermisim kii 1.7 kilo inmis detoks ise yariyii 57.3 üm hala guzel bi kilo degil ama guzel inmiş o yüzden seviniyom
kuzuş toplu yaz sporunu akşam olunca bigünlük sporunu topla öle yaz sana kolaylık olurDünü toplayınca 65 ediyor akşamları o kadar yapıyorum napim :)
Bencede ama anca 5ten sonra durdurabilirm kendimi :)
niye agrıdı ki acabagünaydın kızlaarrr
ben çok kötüyüm dün salon baktık eve gitmem 8i buldu hiç bişey yiyemedim yanımdada yicek bişey yoktuo zaman bi baş ağrısı başladı hala başım ağrıyor bide regl oldum karnım ağrıyor eve gidince yemek yedim 8i geçiyodu saat açlıktan ağrıyodur diye düşündüm ama yok geçmedi
hoşgeldin canıııımm yaş olarak büyüksn ammaaa biz burda yaş konsuunda ayrım yapmıyoruz herkes eşitşimdi okudum canım ilk mesajı tamamdır kabul ediyorum yarışmaya girmzsem kilo veremiycem yoksa şimdi kendimden bahsedeyim 40 yaşındayım 1 oğlum var evliyim doğum kilolarımı kend kendime verdim yürüyüş ve diyet yapmıştım o zamanlar ama çok oldu gene kilo aldım yazın ama artık vermem lazım üstüme hiçbi elbisem olmuyor ve moralim bozuluyor eşim dalga geçiyor artık kendi göbeği 5 metre ilerde ona bakmadan yani
bugün adetim bitti ama adetken gene çok yemişim ve dün baya bi turşu yedim bi tadına bakiyim dedim iyice şişmişim sabah tartılıyım dedim bi baktım 73.4 kiloevde nesfit vardı ondan yedim sütle 1 kase böyle birkaç gün kısıcam nesfitle sonra daha düzgün diyet yapıcam spora başlıycam bir on kilo vermem lazım ilaç kullanıyırum doktor verdi şeker ilacı
kısaca boyum 159 kilom 73.4, yaş 40
Günaydın kizlar
kaptinn mesela ne gibi birsey kaçırırım evlenemezsem
SekerPancarii canimmm
@ParteMoralll keşke ecik uğrasan
Öylemiiiii siz kaç yaşlardasınızooo kilo vermişşşşşş 57lere düşmüşşşşşş bide sevinirmişşşş
şaka şakabigünde cok iyi bence ödemmiş demek ki giden az daha sıkı tut 55lerdesin
kuzuş toplu yaz sporunu akşam olunca bigünlük sporunu topla öle yaz sana kolaylık olur
niye agrıdı ki acabaregldendir büyük ihtimal geçmediyse eger yada strestendir geçmiş olsun bebeğim
hoşgeldin canıııımm yaş olarak büyüksn ammaaa biz burda yaş konsuunda ayrım yapmıyoruz herkes eşit
yaza kadar inşallahhh incecik bi anne olcaksn eşinde kıskanıcak seni
hoş geldiniz ..nesfitle bir müddet sabah akşam gidip ödemlerden kurtulmak istiyorum hiç denemedim belki işe yarar ilk zamanlar 2-3 kilo versem sevinicem kendime gelicem spor yapıyormusunuz
Tamam yarın deniyim hoşbuldukhoş geldiniz ..
ödem için sabah kahvltıdan 10 dk önce 1 çay bardağı kimyonlu ılık su için tüm gaz ve ödemi atarsın am uyarayım sürekli pırt oırt yapıyorsunbirde günde 3 lt kadar su içersen ödemlerin hemencecik gider
Benimkiler 9-8yaslarinda kiz oglan var bir tanede da olursa kizims ogluma bac kardaş olsun.ben tup yaptiracagim olmuyor kg verdikten sonraAa cnm sende mı bebıs ıstıyorsun
Ne guzel
Senın cocukların vardı degıl mı
Ne kadar oldular
ben 24Öylemiiiii siz kaç yaşlardasınız
Valla bilemedimki. Guzel bi sebze corbasi yapsan onun yerine sanki dahami iyi :/hoşbulduk 4-5 gün işe yaramazmı
Biz ikimiz şey olucaz kiz görmemişin kocasi olmuş ahahahahagizil şiylirrrrrr
diğğğmiiiiiii@ParteMoralll
Çalışıyormusun Allah bir yastıkta kocatsınben 24yeni evlendimm 1 ay olmadı daha 159boyunda tahminen 56lı kilolardaym tartım yokta tartılamıyorumalcam dha
61den 52.9 a düştüm düğünden sonra tosun gibi yedim ve şiştim 3 hafftada 1 ay a tamamlayıp diyete başlıcam
gonoydooonnnn tontiiikkkgünaydın kızlarrrrr
ahahahahaValla bilemedimki. Guzel bi sebze corbasi yapsan onun yerine sanki dahami iyi :/
Biz ikimiz şey olucaz kiz görmemişin kocasi olmuş ahahahahaee evet görmedik yani daha önceden
evet çalışıyorum 4 senedir aynı yerde arge elemanıyım buraya girdikten sonra kilo aldım zaten düğün derdine düşüp baya vermiştim ki geri almaya başladım tabi geceleri yemekleri yiyinceÇalışıyormusun Allah bir yastıkta kocatsın
ooo kilo vermişşşşşş 57lere düşmüşşşşşş bide sevinirmişşşş
şaka şakabigünde cok iyi bence ödemmiş demek ki giden az daha sıkı tut 55lerdesin
kuzuş toplu yaz sporunu akşam olunca bigünlük sporunu topla öle yaz sana kolaylık olur
niye agrıdı ki acabaregldendir büyük ihtimal geçmediyse eger yada strestendir geçmiş olsun bebeğim
hoşgeldin canıııımm yaş olarak büyüksn ammaaa biz burda yaş konsuunda ayrım yapmıyoruz herkes eşit
yaza kadar inşallahhh incecik bi anne olcaksn eşinde kıskanıcak seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?