Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdi okudum canım ilk mesajı tamamdır kabul ediyorum yarışmaya girmzsem kilo veremiycem yoksa şimdi kendimden bahsedeyim 40 yaşındayım 1 oğlum var evliyim doğum kilolarımı kend kendime verdim yürüyüş ve diyet yapmıştım o zamanlar ama çok oldu gene kilo aldım yazın ama artık vermem lazım üstüme hiçbi elbisem olmuyor ve moralim bozuluyor eşim dalga geçiyor artık kendi göbeği 5 metre ilerde ona bakmadan yani
bugün adetim bitti ama adetken gene çok yemişim ve dün baya bi turşu yedim bi tadına bakiyim dedim iyice şişmişim sabah tartılıyım dedim bi baktım 73.4 kilo evde nesfit vardı ondan yedim sütle 1 kase böyle birkaç gün kısıcam nesfitle sonra daha düzgün diyet yapıcam spora başlıycam bir on kilo vermem lazım ilaç kullanıyırum doktor verdi şeker ilacı
kısaca boyum 159 kilom 73.4, yaş 40

Hoşgeldin bence nesfitle kısma iki öğün. Yoksa normal yediğinde hemen geri alirsin

Niye dedikodumu yapiyon kilo vermisim kii 1.7 kilo inmis detoks ise yariyii 57.3 üm hala guzel bi kilo degil ama guzel inmiş o yüzden seviniyom
ooo kilo vermişşşşşş 57lere düşmüşşşşşş bide sevinirmişşşş
şaka şaka bigünde cok iyi bence ödemmiş demek ki giden az daha sıkı tut 55lerdesin

Dünü toplayınca 65 ediyor akşamları o kadar yapıyorum napim :)

Bencede ama anca 5ten sonra durdurabilirm kendimi :)
kuzuş toplu yaz sporunu akşam olunca bigünlük sporunu topla öle yaz sana kolaylık olur

niye agrıdı ki acaba regldendir büyük ihtimal geçmediyse eger yada strestendir geçmiş olsun bebeğim

hoşgeldin canıııımm yaş olarak büyüksn ammaaa biz burda yaş konsuunda ayrım yapmıyoruz herkes eşit
yaza kadar inşallahhh incecik bi anne olcaksn eşinde kıskanıcak seni

Öylemiiiii siz kaç yaşlardasınız

nesfitle bir müddet sabah akşam gidip ödemlerden kurtulmak istiyorum hiç denemedim belki işe yarar ilk zamanlar 2-3 kilo versem sevinicem kendime gelicem spor yapıyormusunuz
hoş geldiniz ..
ödem için sabah kahvltıdan 10 dk önce 1 çay bardağı kimyonlu ılık su için tüm gaz ve ödemi atarsın am uyarayım sürekli pırt oırt yapıyorsun birde günde 3 lt kadar su içersen ödemlerin hemencecik gider

Tamam yarın deniyim hoşbulduk
Sıcak karşılamalar için teşekkürler hepinize

Öylemiiiii siz kaç yaşlardasınız
ben 24 yeni evlendimm 1 ay olmadı daha 159boyunda tahminen 56lı kilolardaym tartım yokta tartılamıyorumalcam dha
61den 52.9 a düştüm düğünden sonra tosun gibi yedim ve şiştim 3 hafftada 1 ay a tamamlayıp diyete başlıcam

Çalışıyormusun Allah bir yastıkta kocatsın

günaydın kızlarrrrr
gonoydooonnnn tontiiikkk

Valla bilemedimki. Guzel bi sebze corbasi yapsan onun yerine sanki dahami iyi :/

Biz ikimiz şey olucaz kiz görmemişin kocasi olmuş ahahahaha ee evet görmedik yani daha önceden
ahahahaha e görmediikkkk kocişşci olcam ben sende öyle ol takılırız bazen mesaj atıyorum ben kociş napıyosun diye kociş çalışıyoooo diyo o da ayak uyduruyo bana cok gülüyorm

Çalışıyormusun Allah bir yastıkta kocatsın
evet çalışıyorum 4 senedir aynı yerde arge elemanıyım buraya girdikten sonra kilo aldım zaten düğün derdine düşüp baya vermiştim ki geri almaya başladım tabi geceleri yemekleri yiyince
sen calışıyo musun pekiii

sağol yavrum yok reglden değil hiç böyle olmazdı niye oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…