- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.601
hep strestensağol yavrum yok reglden değil hiç böyle olmazdı niye oldu bilmiyorum
hep strestenneyi takıyosn anlat ablana
Bugunde devam et bari ucuncu gunu uygula kiv bravuu ben uc gunde indimdi.afiyet olsun caya devam ozaman :)Dün detoks yaptim guzel inmis kilom acaba 3 günlük listeyle devam etsem mi yoksa normal diyet mi yapsam onu düşünüyom suan
Ayy sagolasin bebegim kaydettim hemendün elma çayı detoksu yaptim ya cok iyi gelmis bugun bogazlarim inmişti caylar gercekten ise yariyii
Ben olurum vallaahahahahae görmediikkkk kocişşci olcam ben sende öyle ol takılırız bazen mesaj atıyorum ben kociş napıyosun diye kociş çalışıyoooo diyo o da ayak
Canım bulursun kendini strese sokmasalon bulamadık hala onu çok takıyorum
bulursunuzzz erkek tarafı için farketmiyo zaten siz bi hafta öncesine yada sonrasına tutun salonu haber verin şu güne bulabildik diye onların salon derdi yok zaten köyde olcaksalon bulamadık hala onu çok takıyorum
Hos geldin :))merhaba kızlar
ben yeni geldiiiiiiiiiiiim
size katılmaya geldim müsaitseniz ismim emel
ahahahahaha amma olur heeeeBen olurum vallakarşımizdaki buna değer demekki kaynanana at kiz öyle mesaj sonra ayy anneciim yanlış olmuş kocacigima aticaktim de el birligiyle kadini delirtelim ahahahha
Canım bulursun kendini strese sokma
Geçmiş olsun bas agris nadirde olsa regldende olur canim ben hic bilmezdim ikidir baş agrisi cektimgünaydın kızlaarrr
ben çok kötüyüm dün salon baktık eve gitmem 8i buldu hiç bişey yiyemedim yanımdada yicek bişey yoktuo zaman bi baş ağrısı başladı hala başım ağrıyor bide regl oldum karnım ağrıyor eve gidince yemek yedim 8i geçiyodu saat açlıktan ağrıyodur diye düşündüm ama yok geçmedi
Hahahaha mal gibi hemdeahahahahaha amma olur heeeeakşam zaten araya fitne sokmaya calıştıda ben erken uyandım yemedim kaldı öle mal gibi
Esimle kac kare kavga ettim bosanma asamasina bile geldik ben ona gelmesin demiyorumki gelip 5 gun durucana 2 3 dursn esime dedim sen olsan karirmisn okadar hayir dedi sonunda biliyorum yoruldunu goruyirumda ama ben ne diyebilirimki napimki onlar cansa sende canansin dedi bende kiyamadim bidahada bisey demedim napim o dusunmuyor.u akli yokmu insan utanir ben annemlere bile gidince annem kardeslerin yapar diyorda valla yerin dibine giriyorum kimse kimse hizmet etmek zorunda degilki baya yazdim cok derdim varmis kusura bakmayinAyy öküze bak :S ben kovardim valla. Ne mantikla gelir hemen evlendikten sonra
Ben olurum vallakarşımizdaki buna değer demekki kaynanana at kiz öyle mesaj sonra ayy anneciim yanlış olmuş kocacigima aticaktim de el birligiyle kadini delirtelim ahahahha
Canım bulursun kendini strese sokma
sonrasına tutamayız kız nasıl tutalım önce düğün sonra kına olur mubulursunuzzz erkek tarafı için farketmiyo zaten siz bi hafta öncesine yada sonrasına tutun salonu haber verin şu güne bulabildik diye onların salon derdi yok zaten köyde olcak
sağol kuzum ya ilk kez oluyo anlayamadım ben açlığa yordumGeçmiş olsun bas agris nadirde olsa regldende olur canim ben hic bilmezdim ikidir baş agrisi cektim
Allah yardimcin olsun canim. Adamın ailesi öküzse adamin sucu yok ama keske birsey dese. Gorumcede okuzun onde gideniymis. Niye hizmet ediyorsunki. Madem okadar kaliyor o artik misafirlikten cikmis. Onada is yaptirEsimle kac kare kavga ettim bosanma asamasina bile geldik ben ona gelmesin demiyorumki gelip 5 gun durucana 2 3 dursn esime dedim sen olsan karirmisn okadar hayir dedi sonunda biliyorum yoruldunu goruyirumda ama ben ne diyebilirimki napimki onlar cansa sende canansin dedi bende kiyamadim bidahada bisey demedim napim o dusunmuyor.u akli yokmu insan utanir ben annemlere bile gidince annem kardeslerin yapar diyorda valla yerin dibine giriyorum kimse kimse hizmet etmek zorunda degilki baya yazdim cok derdim varmis kusura bakmayin
yok zevkli olmaya başladı böyle ugrasmakHahahaha mal gibi hemdeayy ne komik. Yeme kiz yoksa erken yaslanirsin. Birak kendi haline
o da dogrubuluyoruzda çok pahalı ucuz olanlarda hiçbişeye benzemiyor heryeri kolonlu
sonrasına tutamayız kız nasıl tutalım önce düğün sonra kına olur mubulsak tutcaz dün bitane baktık 8500
sağol kuzum ya ilk kez oluyo anlayamadım ben açlığa yordum
vericeksin tabiki kuzu biraz daha istikrarlı ol menülerini de görelim spora yapabiliyo musun evdeKizlar bende gram eksilme yok ya niye boyle oluyor veremicemmi kilolari bide ilacada badliycam napicm ben bilmiyorum
cok haklısın canım sen ona hizmet etmek zorunda değilsn bi kac kere söyle bulasıklarını bırakma vs diye mecbur yıkıcak dagıtıyosa toplasın hizmetsici yok kv neyse yaşlıdır eli ayağı olursun gerekirse ama görümce cocuk yapmayı biliyosa arkasını da toplıcakEsimle kac kare kavga ettim bosanma asamasina bile geldik ben ona gelmesin demiyorumki gelip 5 gun durucana 2 3 dursn esime dedim sen olsan karirmisn okadar hayir dedi sonunda biliyorum yoruldunu goruyirumda ama ben ne diyebilirimki napimki onlar cansa sende canansin dedi bende kiyamadim bidahada bisey demedim napim o dusunmuyor.u akli yokmu insan utanir ben annemlere bile gidince annem kardeslerin yapar diyorda valla yerin dibine giriyorum kimse kimse hizmet etmek zorunda degilki baya yazdim cok derdim varmis kusura bakmayin
Evet canim sagol ozmnlar takim pek bi sessizdi ❤ hayirli olsun Allah mutlulugu eksik etmesin yuvanizdangel gel arada bende ugrarım bi ara 6. takımdan cıkmıyodm benevlendm canım şükür sonunda
Bende iyim cok sukur zayiflamaya calisiyoz isteSelam iyiyiz cok şükür yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsın
Gelinliğe gireyimde gerisi mühim değil ozamanben nisanımda sistim zaten sicaklardan birde zayifladim diye hava atıyordum
amiiinnnnEvet canim sagol ozmnlar takim pek bi sessizdi ❤ hayirli olsun Allah mutlulugu eksik etmesin yuvanizdan
yok zevkli olmaya başladı böyle ugrasmak
o da dogruerteleyiverin düğünü bi haftacıkkk
vericeksin tabiki kuzu biraz daha istikrarlı ol menülerini de görelim spora yapabiliyo musun evde
Evet cnm evliyim iki tanede cocugum var :)amiiinnnnsağol canııım sen evliydin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?