Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunde devam et bari ucuncu gunu uygula kiv bravuu ben uc gunde indimdi.afiyet olsun caya devam ozaman :)

ahahahaha e görmediikkkk kocişşci olcam ben sende öyle ol takılırız bazen mesaj atıyorum ben kociş napıyosun diye kociş çalışıyoooo diyo o da ayak
Ben olurum valla karşımizdaki buna değer demekki kaynanana at kiz öyle mesaj sonra ayy anneciim yanlış olmuş kocacigima aticaktim de el birligiyle kadini delirtelim ahahahha

salon bulamadık hala onu çok takıyorum
Canım bulursun kendini strese sokma

Ben olurum valla karşımizdaki buna değer demekki kaynanana at kiz öyle mesaj sonra ayy anneciim yanlış olmuş kocacigima aticaktim de el birligiyle kadini delirtelim ahahahha

ahahahahaha amma olur heeee akşam zaten araya fitne sokmaya calıştıda ben erken uyandım yemedim kaldı öle mal gibi

Geçmiş olsun bas agris nadirde olsa regldende olur canim ben hic bilmezdim ikidir baş agrisi cektim

Ayy öküze bak :S ben kovardim valla. Ne mantikla gelir hemen evlendikten sonra
Esimle kac kare kavga ettim bosanma asamasina bile geldik ben ona gelmesin demiyorumki gelip 5 gun durucana 2 3 dursn esime dedim sen olsan karirmisn okadar hayir dedi sonunda biliyorum yoruldunu goruyirumda ama ben ne diyebilirimki napimki onlar cansa sende canansin dedi bende kiyamadim bidahada bisey demedim napim o dusunmuyor.u akli yokmu insan utanir ben annemlere bile gidince annem kardeslerin yapar diyorda valla yerin dibine giriyorum kimse kimse hizmet etmek zorunda degilki baya yazdim cok derdim varmis kusura bakmayin

buluyoruzda çok pahalı ucuz olanlarda hiçbişeye benzemiyor heryeri kolonlu

bulursunuzzz erkek tarafı için farketmiyo zaten siz bi hafta öncesine yada sonrasına tutun salonu haber verin şu güne bulabildik diye onların salon derdi yok zaten köyde olcak
sonrasına tutamayız kız nasıl tutalım önce düğün sonra kına olur mu bulsak tutcaz dün bitane baktık 8500

Geçmiş olsun bas agris nadirde olsa regldende olur canim ben hic bilmezdim ikidir baş agrisi cektim
sağol kuzum ya ilk kez oluyo anlayamadım ben açlığa yordum

Allah yardimcin olsun canim. Adamın ailesi öküzse adamin sucu yok ama keske birsey dese. Gorumcede okuzun onde gideniymis. Niye hizmet ediyorsunki. Madem okadar kaliyor o artik misafirlikten cikmis. Onada is yaptir

Hahahaha mal gibi hemde ayy ne komik. Yeme kiz yoksa erken yaslanirsin. Birak kendi haline
yok zevkli olmaya başladı böyle ugrasmak
o da dogru erteleyiverin düğünü bi haftacıkkk

Kizlar bende gram eksilme yok ya niye boyle oluyor veremicemmi kilolari bide ilacada badliycam napicm ben bilmiyorum
vericeksin tabiki kuzu biraz daha istikrarlı ol menülerini de görelim spora yapabiliyo musun evde

cok haklısın canım sen ona hizmet etmek zorunda değilsn bi kac kere söyle bulasıklarını bırakma vs diye mecbur yıkıcak dagıtıyosa toplasın hizmetsici yok kv neyse yaşlıdır eli ayağı olursun gerekirse ama görümce cocuk yapmayı biliyosa arkasını da toplıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…