Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dha da bekleyemem diyosn bizde eylül istiyoduk ekim oldu 1 ay daha beklemk zorunda kalmıştık

aa dimi bende yapcm hemen cocuk zaten kilo alıyorum boşa gitmesin

ben su an selena gibiyim

beklemek değil kız köyde bayramda olması gerekiyo hem bayram hem fındk zamanıbaska zaman yapılmaz

Gerçekten tontikkkk ben 71,40 olmuşum nasıl bir azimse

Günaydın dünkü menümü yazayım ve gün içerisnde pek girmeyeceğim akşam kendime gelrisem girerim.
kızlar hiç tadım yok yaşam enerjim yok moralim bozuk ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
DÜN

sabah
yok
öğlen
tek lahmacun 1 ayran
ara 2 mandalina
akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık bulgur pilavı 2 kepe kuru fasulye
2 tulumba tatlısı

lilipit 20 dk kadar sporum var (zumba)

diyemem ki hayatta allaha havale ediyorum esimle aramin bozulmasini istemiyorum daha yeni yeni oturdu evliligimiz cocuk icn tedaviyede basladim onu kendime ve esime sitres yapmak istemiyorum

yok zevkli olmaya başladı böyle ugrasmak

o da dogru erteleyiverin düğünü bi haftacıkkk

vericeksin tabiki kuzu biraz daha istikrarlı ol menülerini de görelim spora yapabiliyo musun evde
Dinki menum
Sabah
Menemen yarim yumurta
1 dilim ekmek
Cay
Zeytin 5 tane

Ara
Mandalin

Oylen
1 kepce corba
Firnda karni bahar kuck bir tabak

Ara
Armut

Aksam
1 kase corba
1dlim ekmek
Kuck 1 tabak et sote

Ara
Cay
1 avuc kuru yemis

Canim sen wn onemli ogunu yani kahvaltiyi niye yapmadin normal yemissin tulumba tatlisi hic olmamis

Bem ev hanımıyım, eskiden bankada çalışıyordum evlendikten sonra bıraktım çocuk oldu hastalıklarla uğraştık aslında açıkçası öyle zaman geçti diyim
Evlenince çok kilo alınır aman diyim dikkat
salon bulamadık hala onu çok takıyorum
Düğününüz var sanırım şimdiden hayırkı uğurlu olsun evliliğin en heyecanlı günleri hazırlık aşamaları galiba kendine dert etme bu salon buldum bulamadım gelinlik oldu olmadı telaşesi bile güzel hatta eşinin tarafı ile en iyi anlaştığın günlerde evşenmeden önceki günlerdir heralde kıymetini bilemedik
merhaba hoş bulduuuum canım
Geçmiş olsun bas agris nadirde olsa regldende olur canim ben hic bilmezdim ikidir baş agrisi cektim
Adetliyken hep başım ağrır ilaç atarım 1-2 gün tamamen yatak döşek oluyorum

dha da bekleyemem diyosn bizde eylül istiyoduk ekim oldu 1 ay daha beklemk zorunda kalmıştık

aa dimi bende yapcm hemen cocuk zaten kilo alıyorum boşa gitmesin

ben su an selena gibiyim
Daha çok ufaksın çocuk yapna bencede canım çocuk içinde annenin doğru zamanını bulması beklemesi gerekiyor evlilik eşde değişiyor çocuk olunca 2 sene daha yapma derim en az

diyemem ki hayatta allaha havale ediyorum esimle aramin bozulmasini istemiyorum daha yeni yeni oturdu evliligimiz cocuk icn tedaviyede basladim onu kendime ve esime sitres yapmak istemiyorum
Tanışamadık seninle galiba? ben emel
Tedavin iyi geçsin inşallah hayırlısı olsun canım

merhaba ben yeni geldim adım emel yazoyo okuyunca üzüldüm hayırdır canım havalardanmı kötüsün bunaldın bir anda havalar karardı bozuldu kış geldi belki ondan etkilemiştir seni ?

Benimkiler 9-8yaslarinda kiz oglan var bir tanede da olursa kizims ogluma bac kardaş olsun.ben tup yaptiracagim olmuyor kg verdikten sonra
Tüp midemi ameliyatmı olmayı istiyorsun bi komşu oldu baya kilo verdi 10 kilo verdi ama diyet veriyolarmış uymadı çok belli deil kilo verdiği baya şişmandı şimdi tekrardan ameliyat olacakmış midesini aldıracakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…