- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.621
Yasları ne kadar yakın nasıl buyuttun onlarıBenimkiler 9-8yaslarinda kiz oglan var bir tanede da olursa kizims ogluma bac kardaş olsun.ben tup yaptiracagim olmuyor kg verdikten sonra
Allah yardimcimiz olsunBende iyim cok sukur zayiflamaya calisiyoz iste
Ben sonuncu gibi olsam yeter banahem kırmızı hem zayıfwuuu bizde böyle olcaz
Aynen eşim de dio bu nasıl rejimAksam olmamis canim aksama da pirasa yeseydin keske yogurtla
dha da bekleyemem diyosnolmazz öyle bigün bile erteleyemeyiz bayramda olmak zorunda
aa dimiEvet cnm evliyim iki tanede cocugum var :)
ben su an selena gibiyimBen sonuncu gibi olsam yeter banagigi hafif gibide olabilir
Sen bikere ondan daha güzelsindha da bekleyemem diyosnbizde eylül istiyoduk ekim oldu 1 ay daha beklemk zorunda kalmıştık
aa dimibende yapcm hemen cocuk zaten kilo alıyorum boşa gitmesin
ben su an selena gibiyim
dha da bekleyemem diyosnbizde eylül istiyoduk ekim oldu 1 ay daha beklemk zorunda kalmıştık
ben su an selena gibiyim
Gerçekten tontikkkk bengonoydooonnnn tontiiikkk
ahahahahae görmediikkkk kocişşci olcam ben sende öyle ol takılırız bazen mesaj atıyorum ben kociş napıyosun diye kociş çalışıyoooo diyo o da ayak uyduruyo bana cok gülüyorm
kaç kilosun şimdi kuzumBenimkiler 9-8yaslarinda kiz oglan var bir tanede da olursa kizims ogluma bac kardaş olsun.ben tup yaptiracagim olmuyor kg verdikten sonra
diyemem ki hayatta allaha havale ediyorum esimle aramin bozulmasini istemiyorum daha yeni yeni oturdu evliligimiz cocuk icn tedaviyede basladim onu kendime ve esime sitres yapmak istemiyorumcok haklısın canım sen ona hizmet etmek zorunda değilsn bi kac kere söyle bulasıklarını bırakma vs diye mecbur yıkıcak dagıtıyosa toplasın hizmetsici yok kv neyse yaşlıdır eli ayağı olursun gerekirse ama görümce cocuk yapmayı biliyosa arkasını da toplıcak
Dinki menumyok zevkli olmaya başladı böyle ugrasmak
o da dogruerteleyiverin düğünü bi haftacıkkk
vericeksin tabiki kuzu biraz daha istikrarlı ol menülerini de görelim spora yapabiliyo musun evde
Canim sen wn onemli ogunu yani kahvaltiyi niye yapmadin normal yemissin tulumba tatlisi hic olmamisGünaydın dünkü menümü yazayım ve gün içerisnde pek girmeyeceğim akşam kendime gelrisem girerim.
kızlar hiç tadım yok yaşam enerjim yok moralim bozuk ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
DÜN
sabah
yok
öğlen
tek lahmacun 1 ayran
ara 2 mandalina
akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık bulgur pilavı 2 kepe kuru fasulye
2 tulumba tatlısı
lilipit 20 dk kadar sporum var (zumba)
Bem ev hanımıyım, eskiden bankada çalışıyordum evlendikten sonra bıraktım çocuk oldu hastalıklarla uğraştık aslında açıkçası öyle zaman geçti diyimevet çalışıyorum 4 senedir aynı yerde arge elemanıyım buraya girdikten sonra kilo aldım zaten düğün derdine düşüp baya vermiştim ki geri almaya başladım tabi geceleri yemekleri yiyince
sen calışıyo musun pekiii
Düğününüz var sanırım şimdiden hayırkı uğurlu olsun evliliğin en heyecanlı günleri hazırlık aşamaları galiba kendine dert etme bu salon buldum bulamadım gelinlik oldu olmadı telaşesi bile güzel hatta eşinin tarafı ile en iyi anlaştığın günlerde evşenmeden önceki günlerdir heralde kıymetini bilemediksalon bulamadık hala onu çok takıyorum
merhaba hoş bulduuuum canımHos geldin :))
Adetliyken hep başım ağrır ilaç atarım 1-2 gün tamamen yatak döşek oluyorumGeçmiş olsun bas agris nadirde olsa regldende olur canim ben hic bilmezdim ikidir baş agrisi cektim
Daha çok ufaksın çocuk yapna bencede canım çocuk içinde annenin doğru zamanını bulması beklemesi gerekiyor evlilik eşde değişiyor çocuk olunca 2 sene daha yapma derim en azdha da bekleyemem diyosnbizde eylül istiyoduk ekim oldu 1 ay daha beklemk zorunda kalmıştık
ben su an selena gibiyim
Tanışamadık seninle galiba? ben emeldiyemem ki hayatta allaha havale ediyorum esimle aramin bozulmasini istemiyorum daha yeni yeni oturdu evliligimiz cocuk icn tedaviyede basladim onu kendime ve esime sitres yapmak istemiyorum
merhaba ben yeni geldim adım emel yazoyo okuyunca üzüldüm hayırdır canım havalardanmı kötüsün bunaldın bir anda havalar karardı bozuldu kış geldi belki ondan etkilemiştir seni ?Günaydın dünkü menümü yazayım ve gün içerisnde pek girmeyeceğim akşam kendime gelrisem girerim.
kızlar hiç tadım yok yaşam enerjim yok moralim bozuk ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
DÜN
sabah
yok
öğlen
tek lahmacun 1 ayran
ara 2 mandalina
akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık bulgur pilavı 2 kepe kuru fasulye
2 tulumba tatlısı
lilipit 20 dk kadar sporum var (zumba)
Ben daha tonti o zaman 73.4Gerçekten tontikkkk ben71,40 olmuşum nasıl bir azimse
Tüp midemi ameliyatmı olmayı istiyorsun bi komşu oldu baya kilo verdi 10 kilo verdi ama diyet veriyolarmış uymadı çok belli deil kilo verdiği baya şişmandı şimdi tekrardan ameliyat olacakmış midesini aldıracakmışBenimkiler 9-8yaslarinda kiz oglan var bir tanede da olursa kizims ogluma bac kardaş olsun.ben tup yaptiracagim olmuyor kg verdikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?