Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım benim teşekkür ederim bu hazırlıkları hep tek başına yapıyor olmak güzel değik ama olsun elimden geldiğince tadını çıkarmaya çalışıyorum
sende aramıza hoşgeldin bol eksiler

Eşimin babası rahatsızdı o zamanlar brnde tek başıma yapmıştım hemde içime sinmesede hızlı hızlı bulmuştum gelinliği salonu filan bi kuzenimle hele gelinlik provasına 2 sefer gitmiştim sadece ama çok lafama takmamıştım hiçbirşeyde kötğ olmamıştı öyle takmayınca
Yani sende biraz sal ipleri stres yerine tadını çıkarmaya bakarsan bir anda bitecek mutlu günler kalacak hatta hatırlanmayacak bu günler sadece çektikleri düğün vidyosu kalıyo geriye ona da 3 kere bakıyo insan

Noldu cnm sana

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
( ) SchonerDuft
(25+25+45+65) Buki_89
(50 +25+30) Favelayn

Skor: 235

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+45+20) Luluuu94

Skor: 555

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan
lilipit [/QUOTE]

[Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
( ) SchonerDuft
(25+25+45+65) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 235

(30+50+40 ) kaptinn
(75) Blacksee55
(30+30+20) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+45) Luluuu94

Skor: 575

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Fatlerr çol ıyıı

Fitlerrrrrrr napıonuzz
SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan
lilipit

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
( ) SchonerDuft
(25+25+45+65) Buki_89
(50 ) Favelayn

Skor: 370

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55) Luluuu94

Skor: 655

Sonuc:

lilipit

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
( ) SchonerDuft
(25+25+45+65) Buki_89
(50+25+30) Favelayn

Skor: 493

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55) Luluuu94

Skor: 655

Sonuc:

lilipit

Sen bikere ondan daha güzelsin
ayyyhh cok sımartıyosun beniiii

beklemek değil kız köyde bayramda olması gerekiyo hem bayram hem fındk zamanıbaska zaman yapılmaz
seneye kalsın olmaz mı ahahaghdgdhdg haykırdım gülerken

Gerçekten tontikkkk ben 71,40 olmuşum nasıl bir azimse
maşallah diyorum verdiklerini aldın resmen

tatlııım noldu niye keyfn yok kötü bişey yk dimi hiç bişey için bozma morralinii

diyemem ki hayatta allaha havale ediyorum esimle aramin bozulmasini istemiyorum daha yeni yeni oturdu evliligimiz cocuk icn tedaviyede basladim onu kendime ve esime sitres yapmak istemiyorum
diyemem diye bişey yok saygısızlık yap demiyorm ki yapmasaı gerekeni söyliceksin sadece eşinle aranı bozmadan

Dinki menum
Sabah
Menemen yarim yumurta
1 dilim ekmek
Cay
Zeytin 5 tane

Ara
Mandalin

Oylen
1 kepce corba
Firnda karni bahar kuck bir tabak

Ara
Armut

Aksam
1 kase corba
1dlim ekmek
Kuck 1 tabak et sote

Ara
Cay
1 avuc kuru yemis
kuru yemişi öğle ara öğününe atabilirsin akşam cok aclık hisedersen onun yerne yogurt yersin
ama normalde menün gayet iyi duruyo bi süre dha böyle devame t bakalım

allah bagışlasın evladınızı bende zor alışıcam galiba hem ev hem calışma işine ama dayanıcam bi süre borclar bitene kadar sonrasını bilmiyorm bakalımm

Daha çok ufaksın çocuk yapna bencede canım çocuk içinde annenin doğru zamanını bulması beklemesi gerekiyor evlilik eşde değişiyor çocuk olunca 2 sene daha yapma derim en az
bn ufak olabilirimde eşim 28 yaşında o yüzden o beklemek istemiyo bende 1 sene bekleyelim dedim bakalım nasıl olcak bilmiyrm ama bence evlat herseye değer

cınıııımm bişey yazıcaksın galiba ama yazamıyo musun ki
hoşgeldin

evet evet bu arada evliliğe alışılır herbirşey yerine oturur çünki baba evinden çıkıp tek başına eşinle çekip çevireceğin bir evde olmak herşey insanın eline bakıyor zor oluyor ilk başlarda ama sonra alışkanlık oluyor 1 sene 2 senede tabi eşin iyiyse herşeyi kadına bırakmıyorsa
Başlarda fatura matura alışveriş hep bendeydi çocuk olunca daha iyi oldu

tanışalım adını yaşını filan yaz manolya bende yeni geldim ama komşum katılmış gruplara 3 sene önce o öğretti buraya tavsiye etti 12 kilo vermiş çıkmış burayı tavsiye etti sende benim gibi yeni gelsiysen bilmiyorsun yazmayı yardımcı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…