- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.641
Bem ev hanımıyım, eskiden bankada çalışıyordum evlendikten sonra bıraktım çocuk oldu hastalıklarla uğraştık aslında açıkçası öyle zaman geçti diyim
Evlenince çok kilo alınır aman diyim dikkat
Düğününüz var sanırım şimdiden hayırkı uğurlu olsun evliliğin en heyecanlı günleri hazırlık aşamaları galiba kendine dert etme bu salon buldum bulamadım gelinlik oldu olmadı telaşesi bile güzel hatta eşinin tarafı ile en iyi anlaştığın günlerde evşenmeden önceki günlerdir heralde kıymetini bilemedik
merhaba hoş bulduuuum canım
Adetliyken hep başım ağrır ilaç atarım 1-2 gün tamamen yatak döşek oluyorum
Eşimin babası rahatsızdı o zamanlar brnde tek başıma yapmıştım hemde içime sinmesede hızlı hızlı bulmuştum gelinliği salonu filan bi kuzenimle hele gelinlik provasına 2 sefer gitmiştim sadece ama çok lafama takmamıştım hiçbirşeyde kötğ olmamıştı öyle takmayıncasağol canım benim teşekkür ederimbu hazırlıkları hep tek başına yapıyor olmak güzel değik ama olsun elimden geldiğince tadını çıkarmaya çalışıyorum
sende aramıza hoşgeldin bol eksiler
Merhaba hosgeldınTanışamadık seninle galiba? ben emel
Tedavin iyi geçsin inşallah hayırlısı olsun canım
Noldu cnm sanaGünaydın dünkü menümü yazayım ve gün içerisnde pek girmeyeceğim akşam kendime gelrisem girerim.
kızlar hiç tadım yok yaşam enerjim yok moralim bozuk ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
DÜN
sabah
yok
öğlen
tek lahmacun 1 ayran
ara 2 mandalina
akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık bulgur pilavı 2 kepe kuru fasulye
2 tulumba tatlısı
lilipit 20 dk kadar sporum var (zumba)
Cok guzelDinki menum
Sabah
Menemen yarim yumurta
1 dilim ekmek
Cay
Zeytin 5 tane
Ara
Mandalin
Oylen
1 kepce corba
Firnda karni bahar kuck bir tabak
Ara
Armut
Aksam
1 kase corba
1dlim ekmek
Kuck 1 tabak et sote
Ara
Cay
1 avuc kuru yemis
merhabaMerhaba hosgeldın
Merhaba
merhaba yenimi geldin sende bende bugün geldim ismin neydi kilon kaç
Evet ama ben 68.60 gibi bir rakamdan 71,40 e çıktımBen daha tonti o zaman 73.4
Ben kilomı yazıyım herkesler yazmış orayaEvet ama ben 68.60 gibi bir rakamdan 71,40 e çıktım
ayyyhh cok sımartıyosun beniiiiSen bikere ondan daha güzelsin
seneye kalsın olmaz mıbeklemek değil kız köyde bayramda olması gerekiyo hem bayram hem fındk zamanıbaska zaman yapılmaz
maşallah diyorumGerçekten tontikkkk ben71,40 olmuşum nasıl bir azimse
tatlııım noldu niye keyfn yok kötü bişey yk dimi hiç bişey için bozma morraliniiGünaydın dünkü menümü yazayım ve gün içerisnde pek girmeyeceğim akşam kendime gelrisem girerim.
kızlar hiç tadım yok yaşam enerjim yok moralim bozuk ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
DÜN
sabah
yok
öğlen
tek lahmacun 1 ayran
ara 2 mandalina
akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık bulgur pilavı 2 kepe kuru fasulye
2 tulumba tatlısı
lilipit 20 dk kadar sporum var (zumba)
diyemem diye bişey yok saygısızlık yap demiyorm ki yapmasaı gerekeni söyliceksin sadece eşinle aranı bozmadandiyemem ki hayatta allaha havale ediyorum esimle aramin bozulmasini istemiyorum daha yeni yeni oturdu evliligimiz cocuk icn tedaviyede basladim onu kendime ve esime sitres yapmak istemiyorum
kuru yemişi öğle ara öğününe atabilirsin akşam cok aclık hisedersen onun yerne yogurt yersinDinki menum
Sabah
Menemen yarim yumurta
1 dilim ekmek
Cay
Zeytin 5 tane
Ara
Mandalin
Oylen
1 kepce corba
Firnda karni bahar kuck bir tabak
Ara
Armut
Aksam
1 kase corba
1dlim ekmek
Kuck 1 tabak et sote
Ara
Cay
1 avuc kuru yemis
allah bagışlasın evladınızı bende zor alışıcam galiba hem ev hem calışma işine ama dayanıcam bi süre borclar bitene kadar sonrasını bilmiyorm bakalımmBem ev hanımıyım, eskiden bankada çalışıyordum evlendikten sonra bıraktım çocuk oldu hastalıklarla uğraştık aslında açıkçası öyle zaman geçti diyim
Evlenince çok kilo alınır aman diyim dikkat
Düğününüz var sanırım şimdiden hayırkı uğurlu olsun evliliğin en heyecanlı günleri hazırlık aşamaları galiba kendine dert etme bu salon buldum bulamadım gelinlik oldu olmadı telaşesi bile güzel hatta eşinin tarafı ile en iyi anlaştığın günlerde evşenmeden önceki günlerdir heralde kıymetini bilemedik
merhaba hoş bulduuuum canım
Adetliyken hep başım ağrır ilaç atarım 1-2 gün tamamen yatak döşek oluyorum
bn ufak olabilirimde eşim 28 yaşında o yüzden o beklemek istemiyo bende 1 sene bekleyelim dedim bakalım nasıl olcak bilmiyrm ama bence evlat herseye değerDaha çok ufaksın çocuk yapna bencede canım çocuk içinde annenin doğru zamanını bulması beklemesi gerekiyor evlilik eşde değişiyor çocuk olunca 2 sene daha yapma derim en az
cınıııımm bişey yazıcaksın galiba ama yazamıyo musun ki
evet evet bu arada evliliğe alışılır herbirşey yerine oturur çünki baba evinden çıkıp tek başına eşinle çekip çevireceğin bir evde olmak herşey insanın eline bakıyor zor oluyor ilk başlarda ama sonra alışkanlık oluyor 1 sene 2 senede tabi eşin iyiyse herşeyi kadına bırakmıyorsaayyyhh cok sımartıyosun beniiii
seneye kalsın olmaz mıahahaghdgdhdg haykırdım gülerken
maşallah diyorumverdiklerini aldın resmen
tatlııım noldu niye keyfn yok kötü bişey yk dimi hiç bişey için bozma morralinii
diyemem diye bişey yok saygısızlık yap demiyorm ki yapmasaı gerekeni söyliceksin sadece eşinle aranı bozmadan
kuru yemişi öğle ara öğününe atabilirsin akşam cok aclık hisedersen onun yerne yogurt yersin
ama normalde menün gayet iyi duruyo bi süre dha böyle devame t bakalım
allah bagışlasın evladınızı bende zor alışıcam galiba hem ev hem calışma işine ama dayanıcam bi süre borclar bitene kadar sonrasını bilmiyorm bakalımm
bn ufak olabilirimde eşim 28 yaşında o yüzden o beklemek istemiyo bende 1 sene bekleyelim dedim bakalım nasıl olcak bilmiyrm ama bence evlat herseye değer
cınıııımm bişey yazıcaksın galiba ama yazamıyo musun ki
hoşgeldin
tanışalım adını yaşını filan yaz manolya bende yeni geldim ama komşum katılmış gruplara 3 sene önce o öğretti buraya tavsiye etti 12 kilo vermiş çıkmış burayı tavsiye etti sende benim gibi yeni gelsiysen bilmiyorsun yazmayı yardımcı olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?