- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.661
Canım noldu hayirdirGünaydın dünkü menümü yazayım ve gün içerisnde pek girmeyeceğim akşam kendime gelrisem girerim.
kızlar hiç tadım yok yaşam enerjim yok moralim bozuk ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
DÜN
sabah
yok
öğlen
tek lahmacun 1 ayran
ara 2 mandalina
akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık bulgur pilavı 2 kepe kuru fasulye
2 tulumba tatlısı
lilipit 20 dk kadar sporum var (zumba)
aslında haklısın çok haklısın nişana o kadar stres yaptım aylarca kalan bitek videolar resimler belki 3 kere bile bakmamışımdırEşimin babası rahatsızdı o zamanlar brnde tek başıma yapmıştım hemde içime sinmesede hızlı hızlı bulmuştum gelinliği salonu filan bi kuzenimle hele gelinlik provasına 2 sefer gitmiştim sadece ama çok lafama takmamıştım hiçbirşeyde kötğ olmamıştı öyle takmayınca
Yani sende biraz sal ipleri stres yerine tadını çıkarmaya bakarsan bir anda bitecek mutlu günler kalacak hatta hatırlanmayacak bu günler sadece çektikleri düğün vidyosu kalıyo geriye ona da 3 kere bakıyo insan
olur canım neden olmasın kiayyyhh cok sımartıyosun beniiii
seneye kalsın olmaz mıahahaghdgdhdg haykırdım gülerken
maşallah diyorumverdiklerini aldın resmen
tatlııım noldu niye keyfn yok kötü bişey yk dimi hiç bişey için bozma morralinii
diyemem diye bişey yok saygısızlık yap demiyorm ki yapmasaı gerekeni söyliceksin sadece eşinle aranı bozmadan
kuru yemişi öğle ara öğününe atabilirsin akşam cok aclık hisedersen onun yerne yogurt yersin
ama normalde menün gayet iyi duruyo bi süre dha böyle devame t bakalım
allah bagışlasın evladınızı bende zor alışıcam galiba hem ev hem calışma işine ama dayanıcam bi süre borclar bitene kadar sonrasını bilmiyorm bakalımm
bn ufak olabilirimde eşim 28 yaşında o yüzden o beklemek istemiyo bende 1 sene bekleyelim dedim bakalım nasıl olcak bilmiyrm ama bence evlat herseye değer
cınıııımm bişey yazıcaksın galiba ama yazamıyo musun ki
hoşgeldin
hedef kilo yaz son kilo yazmaBen kilomı yazıyım herkesler yazmış oraya
soldan da vurayyyhh cok sımartıyosun beniiii
seneye kalsın olmaz mıahahaghdgdhdg haykırdım gülerken
maşallah diyorumverdiklerini aldın resmen
tatlııım noldu niye keyfn yok kötü bişey yk dimi hiç bişey için bozma morralinii
diyemem diye bişey yok saygısızlık yap demiyorm ki yapmasaı gerekeni söyliceksin sadece eşinle aranı bozmadan
kuru yemişi öğle ara öğününe atabilirsin akşam cok aclık hisedersen onun yerne yogurt yersin
ama normalde menün gayet iyi duruyo bi süre dha böyle devame t bakalım
allah bagışlasın evladınızı bende zor alışıcam galiba hem ev hem calışma işine ama dayanıcam bi süre borclar bitene kadar sonrasını bilmiyorm bakalımm
bn ufak olabilirimde eşim 28 yaşında o yüzden o beklemek istemiyo bende 1 sene bekleyelim dedim bakalım nasıl olcak bilmiyrm ama bence evlat herseye değer
cınıııımm bişey yazıcaksın galiba ama yazamıyo musun ki
hoşgeldin
Ay çok varmış nerdeyse 1 yıl var bu durumlarda en önemli şeyleri kafada düşünüyorum ben çok ayrıntıya inmeden ama stres için son 1 ayı bekle derim o zaman aileler de stres yapıyo hatta tartışmalar çıkıyo hazırlıklı olup arayı yumuşatacak sizsiniz o yüzden şimdiden stressiz olmak en iyiaslında haklısın çok haklısın nişana o kadar stres yaptım aylarca kalan bitek videolar resimler belki 3 kere bile bakmamışımdırdaha düğüne de 10 ay var
olur canım neden olmasın ki
Hedef yazıyım tamam son kilo komikmi olmuşhedef kilo yaz son kilo yazmayaş kaçtı
miniminnacıkAy çok varmış nerdeyse 1 yıl var bu durumlarda en önemli şeyleri kafada düşünüyorum ben çok ayrıntıya inmeden ama stres için son 1 ayı bekle derim o zaman aileler de stres yapıyo hatta tartışmalar çıkıyo hazırlıklı olup arayı yumuşatacak sizsiniz o yüzden şimdiden stressiz olmak en iyi
Hedef yazıyım tamam son kilo komikmi olmuş
miniminnacık
ben üstüme cok fazla sorumluluk almamaya calışıyorm beraber yapalm diyorm yapıcam seyleri bi tek tv keyfinde ellemiyrm ne isterse yapıyorm onun haricinde hep beraber yapıyorz alıştırmamak lazm :evet evet bu arada evliliğe alışılır herbirşey yerine oturur çünki baba evinden çıkıp tek başına eşinle çekip çevireceğin bir evde olmak herşey insanın eline bakıyor zor oluyor ilk başlarda ama sonra alışkanlık oluyor 1 sene 2 senede tabi eşin iyiyse herşeyi kadına bırakmıyorsa
Başlarda fatura matura alışveriş hep bendeydi çocuk olunca daha iyi oldu
Yaşım 40 yakın gözlüğü takıyomhedef kilo yaz son kilo yazmayaş kaçtı
Aynen annelerinin evinde çok pis alışıyolar benimkide iyi alışmış içtiği bardağı makinaya koymaz tezgaha bile koymaz salonda bırakırben üstüme cok fazla sorumluluk almamaya calışıyorm beraber yapalm diyorm yapıcam seyleri bi tek tv keyfinde ellemiyrm ne isterse yapıyorm onun haricinde hep beraber yapıyorz alıştırmamak lazm :
diğğğmiiiiiaslında haklısın çok haklısın nişana o kadar stres yaptım aylarca kalan bitek videolar resimler belki 3 kere bile bakmamışımdırdaha düğüne de 10 ay var
olur canım neden olmasın ki
69 71 senden başka rakam duymadım zati ne tür bagın varsa o rakamlarla kopamıyosnsoldan da vurya evet hafta içi perşembe cuma tekim sıvı tüketecem sıfır ekmek yicim haftaya pazartesi 69u görecem tekrardan sporda yapacam
ay öyle deme 32 yim bende korkmaya başlamalımıyımYaşım 40 yakın gözlüğü takıyom
Ay çok varmış nerdeyse 1 yıl var bu durumlarda en önemli şeyleri kafada düşünüyorum ben çok ayrıntıya inmeden ama stres için son 1 ayı bekle derim o zaman aileler de stres yapıyo hatta tartışmalar çıkıyo hazırlıklı olup arayı yumuşatacak sizsiniz o yüzden şimdiden stressiz olmak en iyi
Hedef yazıyım tamam son kilo komikmi olmuş
diğğğmiiiii
69 71 senden başka rakam duymadım zati ne tür bagın varsa o rakamlarla kopamıyosn
öyle olmaz cünkü ben de calışıyorum ve yoruluyorumAynen annelerinin evinde çok pis alışıyolar benimkide iyi alışmış içtiği bardağı makinaya koymaz tezgaha bile koymaz salonda bırakır
valla bilemiyorum hadi kız senin 68,90 olsundiğğğmiiiii
69 71 senden başka rakam duymadım zati ne tür bagın varsa o rakamlarla kopamıyosn
bugün acımasız tarafımdan kalktımyok canım sanmıyorum bizde öyle tartışma vs olacağını cünkü genelde bütün hazırlıkları ben yapıyorum nişanlıma soruyorum oda uzakta olduğu için aileler pek karışmıyor hatta hiç karışmıyor
doğuma inşallah cınım normal zamanda 60üstüne cıkarsam kendime küserimvalla bilemiyorum hadi kız senin 68,90 olsun
bugün acımasız tarafımdan kalktım
doğuma inşallah cınım normal zamanda 60üstüne cıkarsam kendime küserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?