Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım noldu hayirdir

aslında haklısın çok haklısın nişana o kadar stres yaptım aylarca kalan bitek videolar resimler belki 3 kere bile bakmamışımdır daha düğüne de 10 ay var

olur canım neden olmasın ki

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
( ) SchonerDuft
(25+25+45+65) Buki_89
(50+25+30) Favelayn

Skor: 493

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55) Bir garip

Skor: 655

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

Fitlerr haydııı durmak yok

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal @Bir garip mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan
lilipit

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
(20 ) SchonerDuft
(25+25+45+65) Buki_89
(50+25+30) Favelayn

Skor: 513

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55) Bir garip

Skor: 655

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

Fitlerr haydııı durmak yok

soldan da vur ya evet hafta içi perşembe cuma tekim sıvı tüketecem sıfır ekmek yicim haftaya pazartesi 69u görecem tekrardan sporda yapacam

aslında haklısın çok haklısın nişana o kadar stres yaptım aylarca kalan bitek videolar resimler belki 3 kere bile bakmamışımdır daha düğüne de 10 ay var

Ay çok varmış nerdeyse 1 yıl var bu durumlarda en önemli şeyleri kafada düşünüyorum ben çok ayrıntıya inmeden ama stres için son 1 ayı bekle derim o zaman aileler de stres yapıyo hatta tartışmalar çıkıyo hazırlıklı olup arayı yumuşatacak sizsiniz o yüzden şimdiden stressiz olmak en iyi
hedef kilo yaz son kilo yazma yaş kaçtı
Hedef yazıyım tamam son kilo komikmi olmuş

miniminnacık

ben üstüme cok fazla sorumluluk almamaya calışıyorm beraber yapalm diyorm yapıcam seyleri bi tek tv keyfinde ellemiyrm ne isterse yapıyorm onun haricinde hep beraber yapıyorz alıştırmamak lazm :

ben üstüme cok fazla sorumluluk almamaya calışıyorm beraber yapalm diyorm yapıcam seyleri bi tek tv keyfinde ellemiyrm ne isterse yapıyorm onun haricinde hep beraber yapıyorz alıştırmamak lazm :
Aynen annelerinin evinde çok pis alışıyolar benimkide iyi alışmış içtiği bardağı makinaya koymaz tezgaha bile koymaz salonda bırakır

diğğğmiiiii

soldan da vur ya evet hafta içi perşembe cuma tekim sıvı tüketecem sıfır ekmek yicim haftaya pazartesi 69u görecem tekrardan sporda yapacam
69 71 senden başka rakam duymadım zati ne tür bagın varsa o rakamlarla kopamıyosn

yok canım sanmıyorum bizde öyle tartışma vs olacağını cünkü genelde bütün hazırlıkları ben yapıyorum nişanlıma soruyorum oda uzakta olduğu için aileler pek karışmıyor hatta hiç karışmıyor

diğğğmiiiii

69 71 senden başka rakam duymadım zati ne tür bagın varsa o rakamlarla kopamıyosn

bugün acımasız tarafımdan kalktım

valla bilemiyorum hadi kız senin 68,90 olsun
doğuma inşallah cınım normal zamanda 60üstüne cıkarsam kendime küserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…