- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.681
ben cok yedim midemle hiç alakası yokçok yedim galiba yada midem kücüldü
ben cok yedim midemle hiç alakası yok
ne yedin say bakimmrahatsız olduysan soda iç limonlu
4 kaşık bulgur cok olmsçay iciyom
1 tabak tavuk sote yedim suyunu yemiyom sulu yemek nasıl sote oluyosa anlayamadım
4 yk bulgur pilavi
5 yk kadar yoğurt
tatlım hedef kilonu söylememişsin ve takıma cok fazla ugramıyosun neden ? mesajı görünce bana hedef kilonu bildirebilir misin ?Ayyy çok güldümEvet ben daha diyet olayına henüz geçemedim doğru ama yavaş yavaş alisicaz ne de olsa buralarda yeniyiz Benim sorunum iradesizlik zaten demistim 2 verip 1 alıyorum o yüzden
yulaf ezmesi yenmez mi hiç , tatlı krizlerine birebirsu yulaf ezmesini bi bn yiyemedimafiyet olsun beybii
69 olucam inşallah , bende tam sana cevap yazıyordum
Ikimizin kilosu hemen hemen ayniEvet ama ben 68.60 gibi bir rakamdan 71,40 e çıktım
saman gibiyulaf ezmesi yenmez mi hiç , tatlı krizlerine birebir
bende baktım begenip begenip kacıyosn bi el ataym dedim69 olucam inşallah , bende tam sana cevap yazıyordum
Valla anneleri alistiriyor benimki suyu bile benden istiyor cok burn kirn ediyorum ama yok yola gelicegi yok cocuk olsun da yola sokarim onuAynen annelerinin evinde çok pis alışıyolar benimkide iyi alışmış içtiği bardağı makinaya koymaz tezgaha bile koymaz salonda bırakır
sen kaç kilosun kuzumIkimizin kilosu hemen hemen ayni
cocuk olunca mecbur yardım edicek ama keşke simdi de etseValla anneleri alistiriyor benimki suyu bile benden istiyor cok burn kirn ediyorum ama yok yola gelicegi yok cocuk olsun da yola sokarim onu
çalışmaya devam canım sen napıyosunNapiyosunuzz kizlar
yok kız sütle pişirip biraz süsleyince pudingten farkı kalmıyorsaman gibi
bende baktım begenip begenip kacıyosn bi el ataym dedim
ahaha yanlış demişim senin için hedefim 68,90 olsun sen 54 53 ile hamile kal 63 ile doğur en fazla 66 olsun sonra çıtır olursun yinebugün acımasız tarafımdan kalktım
doğuma inşallah cınım normal zamanda 60üstüne cıkarsam kendime küserim
hayır olamaz aslayok kız sütle pişirip biraz süsleyince pudingten farkı kalmıyor
bana cvp vermedin
Yav keptın lısteye gırecek var mı bu haftaçalışmaya devam canım sen napıyosunbugün cok boş kaldım size sardım herkese cvp veriyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?