- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.701
Ben onkez ayrıldıydım işyerinde ahahhaYav keptın lısteye gırecek var mı bu hafta
Bı ızne ayrılamadık
Is yerınde bılee daha kolay ızne ayrılıyrm
@Blacksee55
yapma yaahayır olamaz aslabi kere müsli yiyeym dedm gittim aldım sütü ziyan etmiş oldm o derece yani
Denetim kardeşim bu listeye nasıl giriliyor eskilerden mi olmak lazım bwn girecekmiyim ne yapıcam nasııııııl biiii listeeeeeSpor Etabı Başladi
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
(20+30+68)SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
(20 ) denetim
(25+25+45+65) Buki_89
(50+25+30) Favelayn
Skor: 513
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
(30+50+40 )kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30) mihracee
(65+30) Melekemal
(80+15+65+65+55) Bir garip
Skor: 655
Sonuc:
Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak
Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak
Fitlerr haydıııdurmak yok
ay öyle deme 32 yim bende korkmaya başlamalımıyım
Aman ağız tadıyla olsun herşey pozitif olsun gülümyok canım sanmıyorum bizde öyle tartışma vs olacağını cünkü genelde bütün hazırlıkları ben yapıyorum nişanlıma soruyorum oda uzakta olduğu için aileler pek karışmıyor hatta hiç karışmıyor
Evet ama kadın olunca biraz bizim toplumda tersi olsada hem evde hem işte çalışılsada işte değişir inşallah bunlar ilerde ben oğluma öğretiyorum çamaşır serer toplar katlar odasına hiç karışmam kendi toplar masayı kurar evde öğrenmezse evlenince başka kızın canını yakmasın yazıktıröyle olmaz cünkü ben de calışıyorum ve yoruluyorumanlayışlı olmaları lazım
Anaaa nasıl yani hııhbugün acımasız tarafımdan kalktım
doğuma inşallah cınım normal zamanda 60üstüne cıkarsam kendime küserim
4 pilav olmamış gulümçay iciyom
1 tabak tavuk sote yedim suyunu yemiyom sulu yemek nasıl sote oluyosa anlayamadım
4 yk bulgur pilavi
5 yk kadar yoğurt
Yulaf tatlımıki ya sanki tatsız bişi gini adındanyulaf ezmesi yenmez mi hiç , tatlı krizlerine birebir
Çocuk olunca olması gerekenden 3 kat yardım etmezse olmaz zaten ilk yıllar çocukla zor oluyoValla anneleri alistiriyor benimki suyu bile benden istiyor cok burn kirn ediyorum ama yok yola gelicegi yok cocuk olsun da yola sokarim onu
E şeker yok içinde nası fena bi pudik buyok kız sütle pişirip biraz süsleyince pudingten farkı kalmıyor
E ben giriyim diycem almıyosunuz 2 hafta varmış dahaYav keptın lısteye gırecek var mı bu hafta
Bı ızne ayrılamadık
Is yerınde bılee daha kolay ızne ayrılıyrm
@Blacksee55
Nası oKızlar bdv de super konu var
Bol reytınglı
Komsuya ses gıdıyormus geceleriNası o
Evt cnm ıkı haftada gırılıyor kural oyleE ben giriyim diycem almıyosunuz 2 hafta varmış daha
Tamam inşallah ben istikrarlı olurum diyet yapmaz çok zor insan her sabah başlıycam diyor öğlene doğru canım başka şeyler istiyor irade işi gerçekten zor bence de deneme süresi lazımEvt cnm ıkı haftada gırılıyor kural oyle
Aday olunan donemde ıstıkrarlı olan kısıler olmadıgından lıstede ıkı kısı kaldık
Deneme suresı bıuyuzden onemlı
Ha bende baba evine dönüşe baktım yaKomsuya ses gıdıyormus geceleri
Bana o şımarık hamile daha reytingli gibi geldiKızlar bdv de super konu var
Bol reytınglı
InsallahTamam inşallah ben istikrarlı olurum diyet yapmaz çok zor insan her sabah başlıycam diyor öğlene doğru canım başka şeyler istiyor irade işi gerçekten zor bence de deneme süresi lazım
Olursun hıc bozma dıyetınıHaftaya haftasonu eşimin eski arkadaşı ve onun eşi var onlara gitcez kız gıcık bi kız o zamana kadar 70 olamam dimi
Simarık mı oBana o şımarık hamile daha reytingli gibi geldiahaha
Hemde nasiSimarık mı o
Bakam bı
Tam hamilelik kafası bence ya eşine yazıkSimarık mı o
Bakam bı
Günde anlamışım benHemde nasihaftada bir seks yapiyormus. Normalmi dio
Hemde nasihaftada bir seks yapiyormus. Normalmi dio
Tam hamilelik kafası bence ya eşine yazık
Günde anlamışım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?