Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Denetim kardeşim bu listeye nasıl giriliyor eskilerden mi olmak lazım bwn girecekmiyim ne yapıcam nasııııııl biiii listeeeee
ay öyle deme 32 yim bende korkmaya başlamalımıyım
fena fena kalbimi kırdın bak şimdi yaş kırk iş bitmiş mi diyosun kıııız denetiiiiim
Aman ağız tadıyla olsun herşey pozitif olsun gülüm
öyle olmaz cünkü ben de calışıyorum ve yoruluyorum anlayışlı olmaları lazım
Evet ama kadın olunca biraz bizim toplumda tersi olsada hem evde hem işte çalışılsada işte değişir inşallah bunlar ilerde ben oğluma öğretiyorum çamaşır serer toplar katlar odasına hiç karışmam kendi toplar masayı kurar evde öğrenmezse evlenince başka kızın canını yakmasın yazıktır
bugün acımasız tarafımdan kalktım

doğuma inşallah cınım normal zamanda 60üstüne cıkarsam kendime küserim
Anaaa nasıl yani hııh 60 ın üstü fena mı pomçik pomçik oluyo insan mini bi poaça kurabiye gibi ele geliyoz ne var
çay iciyom
1 tabak tavuk sote yedim suyunu yemiyom sulu yemek nasıl sote oluyosa anlayamadım
4 yk bulgur pilavi
5 yk kadar yoğurt
4 pilav olmamış gulüm
yulaf ezmesi yenmez mi hiç , tatlı krizlerine birebir
Yulaf tatlımıki ya sanki tatsız bişi gini adından
Valla anneleri alistiriyor benimki suyu bile benden istiyor cok burn kirn ediyorum ama yok yola gelicegi yok cocuk olsun da yola sokarim onu
Çocuk olunca olması gerekenden 3 kat yardım etmezse olmaz zaten ilk yıllar çocukla zor oluyo
yok kız sütle pişirip biraz süsleyince pudingten farkı kalmıyor
E şeker yok içinde nası fena bi pudik bu

Evt cnm ıkı haftada gırılıyor kural oyle
Aday olunan donemde ıstıkrarlı olan kısıler olmadıgından lıstede ıkı kısı kaldık
Deneme suresı bıuyuzden onemlı
Tamam inşallah ben istikrarlı olurum diyet yapmaz çok zor insan her sabah başlıycam diyor öğlene doğru canım başka şeyler istiyor irade işi gerçekten zor bence de deneme süresi lazım

Haftaya haftasonu eşimin eski arkadaşı ve onun eşi var onlara gitcez kız gıcık bi kız o zamana kadar 70 olamam dimi

Tamam inşallah ben istikrarlı olurum diyet yapmaz çok zor insan her sabah başlıycam diyor öğlene doğru canım başka şeyler istiyor irade işi gerçekten zor bence de deneme süresi lazım
Insallah
Menuler onemlı
Saglıklı beslenmeyen kaçamak yapan lısteye gıremıyr
Aslında buda ınsana dısıplın ve hırs kazandıyr
Ben lısteye gırcem dıye uc kılodan fazla verdıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…