Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahaha yanlış demişim senin için hedefim 68,90 olsun sen 54 53 ile hamile kal 63 ile doğur en fazla 66 olsun sonra çıtır olursun yine
66 iyidir

verdim yeni verdim dediğini anlamaya çalışıyordum
ne var dediğimde be ne güzel yazmışım

Yav keptın lısteye gırecek var mı bu hafta
Bı ızne ayrılamadık
Is yerınde bılee daha kolay ızne ayrılıyrm
@Blacksee55
ahahahaha tm ayarlıcaz sakin ol bekle

yapma yaa ben samanda severim ordan geliyordur belki yulafa aşkım
ama dene bi lapasını bence içinde yulaf olduğunun bile farkına varmazsın
kusarım bak ben yımırta severim sabahları 2 yumurta yapıyorum birini ben yiyorum diğerini kocama bırakıyorm

Yalanı süyleme bahh
ışk ılsın ne yılını

bnm eşim hiç iş yapmazmış evde ama dısarda calıştıı zamanlar cok yaparmış he yemek yapıyomş evde de bak cok sever yemek yapmayı baştan alışmş olması lazım sonra gercektn zor olur ona da karsısındakine de
benim bünye 61üstünü kaldırmıyo top gibi oluyorum

E ben giriyim diycem almıyosunuz 2 hafta varmış daha
malesef cınıııım 2 hafta süren var kesin kural
Komsuya ses gıdıyormus geceleri
aha hemen koşuyorum

E şeker yok içinde nası fena bi pudik bu[/QUOTE]
Yulafı robatta çekip un haline getiriyorum , bir kaşık yulafı bir çay bardağı sütte pişiriyorum , 1 tatlı kaşığı kadar kakao ekliyorum. Buraya kadarı 110 kalori. Zaten puding kıvamında oluyor. Tadlandırmak içinde tatlandırıcı yada 1 adet meyve hakkımı kullanıyorum ( yarım muz 44 kalori , 1 tatlı kaşığı bal 20 kal vs )
Alıntı yapamadım neyse yulafa saman gibi diyenlere gelsin

Günde anlamışım ben
O günde 1 istio zaten ahaha yoksa eşi onu çekici bulmuyormuş
Yası kucuk galıba
Cok cocukca yazmıs

Üzülerek söylüyorumki 30 yaşındaymış;D
Daha evlenmeden baya tecrube edındın buralardan
Aynen artık sırtım yere gelmez ahahah
ahahahaha tm ayarlıcaz sakin ol bekle
Tamam bunu okudumya şuan daha sakinim

E şeker yok içinde nası fena bi pudik bu
Yulafı robatta çekip un haline getiriyorum , bir kaşık yulafı bir çay bardağı sütte pişiriyorum , 1 tatlı kaşığı kadar kakao ekliyorum. Buraya kadarı 110 kalori. Zaten puding kıvamında oluyor. Tadlandırmak içinde tatlandırıcı yada 1 adet meyve hakkımı kullanıyorum ( yarım muz 44 kalori , 1 tatlı kaşığı bal 20 kal vs )[/QUOTE]

Ay hemen kaydetcem bucu bende yapacam ya meyve koyarım balın kalorisi azmış şaşırdım bal koyarım olmazsa tatlı çok seviyorum ben çiyalı yapıcam bide onun tarifini buldum

Her cuma liste yenileniyor cuma günü girmek istersen lilipit liste ile ilgileniyor o sana yardımcı olur
...
hayır yaş kırk yakın gözlüğü takıyorum deyince suratıma tokat yemiş gibi oldum bende uzağı göremiyorum 3 gündür düzenli takıyorum gözlüğümü yoksa ruhumuz 18 liklere taş çıkartır dimii

Ay hemen kaydetcem bucu bende yapacam ya meyve koyarım balın kalorisi azmış şaşırdım bal koyarım olmazsa tatlı çok seviyorum ben çiyalı yapıcam bide onun tarifini buldum[/QUOTE]
chialıyı pek beğenmedim ben , chia yoğurt ve muzla çok güzel oluyor

aha bana laf sokmuş

4 kaşık bulgur cok olms 3 yiceksin
şaka şaka iyi güzel begendim

tşk efendim
akşam ekmek yemicemm

ay ne bilim bankalar ile uğraşıyorum geçici ile servis dışıyım

E şeker yok içinde nası fena bi pudik bu
Yulafı robatta çekip un haline getiriyorum , bir kaşık yulafı bir çay bardağı sütte pişiriyorum , 1 tatlı kaşığı kadar kakao ekliyorum. Buraya kadarı 110 kalori. Zaten puding kıvamında oluyor. Tadlandırmak içinde tatlandırıcı yada 1 adet meyve hakkımı kullanıyorum ( yarım muz 44 kalori , 1 tatlı kaşığı bal 20 kal vs )
Alıntı yapamadım neyse yulafa saman gibi diyenlere gelsin [/QUOTE]
hoş geldin öncelikle sende mi kalori sayanlardansın

Korkuyom ben spor yapamazsam bide neyse girmiyim şimdilik
sizin yorumlara kopuyorum su an kadın her yerde kadındır burda bile dedikodu
konu tam dedikoduluk ama yaaa
tşk efendim

akşam ekmek yemicemm
Yeni geldi bu bide yorum yapıyo demede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…