- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.721
Daha evlenmeden baya tecrube edındın buralardanHemde nasihaftada bir seks yapiyormus. Normalmi dio
Daha evlenmeden baya tecrube edındın buralardanHemde nasihaftada bir seks yapiyormus. Normalmi dio
66 iyidirahaha yanlış demişim senin için hedefim 68,90 olsun sen 54 53 ile hamile kal 63 ile doğur en fazla 66 olsun sonra çıtır olursun yine
ne var dediğimde be ne güzel yazmışım
verdim yeni verdimdediğini anlamaya çalışıyordum
ahahahahaYav keptın lısteye gırecek var mı bu hafta
Bı ızne ayrılamadık
Is yerınde bılee daha kolay ızne ayrılıyrm
@Blacksee55
kusarım bakyapma yaaben samanda severim ordan geliyordur belki yulafa aşkım
ama dene bi lapasını bence içinde yulaf olduğunun bile farkına varmazsın
ışk ılsın ne yılınıYalanı süyleme bahh
bnm eşim hiç iş yapmazmış evde ama dısarda calıştıı zamanlar cok yaparmış he yemek yapıyomş evde de bak cok sever yemek yapmayı baştan alışmş olması lazım sonra gercektn zor olur ona da karsısındakine deEvet ama kadın olunca biraz bizim toplumda tersi olsada hem evde hem işte çalışılsada işte değişir inşallah bunlar ilerde ben oğluma öğretiyorum çamaşır serer toplar katlar odasına hiç karışmam kendi toplar masayı kurar evde öğrenmezse evlenince başka kızın canını yakmasın yazıktır
Anaaa nasıl yani hııh60 ın üstü fena mı pomçik pomçik oluyo insan mini bi poaça kurabiye gibi ele geliyoz ne var
malesef cınıııım 2 hafta süren var kesin kuralE ben giriyim diycem almıyosunuz 2 hafta varmış daha
aha hemen koşuyorumKomsuya ses gıdıyormus geceleri
O günde 1 istio zaten ahaha yoksa eşi onu çekici bulmuyormuşGünde anlamışım ben
Üzülerek söylüyorumki 30 yaşındaymış;DYası kucuk galıba
Cok cocukca yazmıs
Aynen artık sırtım yere gelmez ahahahDaha evlenmeden baya tecrube edındın buralardan
Tamam bunu okudumya şuan daha sakinimahahahahatm ayarlıcaz sakin ol bekle
Yulafı robatta çekip un haline getiriyorum , bir kaşık yulafı bir çay bardağı sütte pişiriyorum , 1 tatlı kaşığı kadar kakao ekliyorum. Buraya kadarı 110 kalori. Zaten puding kıvamında oluyor. Tadlandırmak içinde tatlandırıcı yada 1 adet meyve hakkımı kullanıyorum ( yarım muz 44 kalori , 1 tatlı kaşığı bal 20 kal vs )[/QUOTE]E şeker yok içinde nası fena bi pudik bu
Her cuma liste yenileniyor cuma günü girmek istersenDenetim kardeşim bu listeye nasıl giriliyor eskilerden mi olmak lazım bwn girecekmiyim ne yapıcam nasııııııl biiii listeeeee
fena fena kalbimi kırdın bak şimdi yaş kırk iş bitmiş mi diyosun kıııız denetiiiiim
Aman ağız tadıyla olsun herşey pozitif olsun gülüm
Evet ama kadın olunca biraz bizim toplumda tersi olsada hem evde hem işte çalışılsada işte değişir inşallah bunlar ilerde ben oğluma öğretiyorum çamaşır serer toplar katlar odasına hiç karışmam kendi toplar masayı kurar evde öğrenmezse evlenince başka kızın canını yakmasın yazıktır
Anaaa nasıl yani hııh60 ın üstü fena mı pomçik pomçik oluyo insan mini bi poaça kurabiye gibi ele geliyoz ne var
4 pilav olmamış gulüm
Yulaf tatlımıki ya sanki tatsız bişi gini adından
Çocuk olunca olması gerekenden 3 kat yardım etmezse olmaz zaten ilk yıllar çocukla zor oluyo
E şeker yok içinde nası fena bi pudik bu
Hemde nasihaftada bir seks yapiyormus. Normalmi dio
Tam hamilelik kafası bence ya eşine yazık
Günde anlamışım ben
Yulafı robatta çekip un haline getiriyorum , bir kaşık yulafı bir çay bardağı sütte pişiriyorum , 1 tatlı kaşığı kadar kakao ekliyorum. Buraya kadarı 110 kalori. Zaten puding kıvamında oluyor. Tadlandırmak içinde tatlandırıcı yada 1 adet meyve hakkımı kullanıyorum ( yarım muz 44 kalori , 1 tatlı kaşığı bal 20 kal vs )
aha bana laf sokmuşE şeker yok içinde nası fena bi pudik bu
Yulafı robatta çekip un haline getiriyorum , bir kaşık yulafı bir çay bardağı sütte pişiriyorum , 1 tatlı kaşığı kadar kakao ekliyorum. Buraya kadarı 110 kalori. Zaten puding kıvamında oluyor. Tadlandırmak içinde tatlandırıcı yada 1 adet meyve hakkımı kullanıyorum ( yarım muz 44 kalori , 1 tatlı kaşığı bal 20 kal vs )
Alıntı yapamadım neyse yulafa saman gibi diyenlere gelsin
A ben seni evli sandım paşam geldi yazınca hatta emziklimisin diye soracaktımDaha evlenmeden baya tecrube edındın buralardan
Yok ya bana dedi oaha bana laf sokmuş
4 kaşık bulgur cok olms3 yiceksin
şaka şaka iyi güzel begendim
akşam ekmek yemicemmDenetim kardeşim bu listeye nasıl giriliyor eskilerden mi olmak lazım bwn girecekmiyim ne yapıcam nasııııııl biiii listeeeee
fena fena kalbimi kırdın bak şimdi yaş kırk iş bitmiş mi diyosun kıııız denetiiiiim
Aman ağız tadıyla olsun herşey pozitif olsun gülüm
Evet ama kadın olunca biraz bizim toplumda tersi olsada hem evde hem işte çalışılsada işte değişir inşallah bunlar ilerde ben oğluma öğretiyorum çamaşır serer toplar katlar odasına hiç karışmam kendi toplar masayı kurar evde öğrenmezse evlenince başka kızın canını yakmasın yazıktır
4 pilav olmamış gulüm
Yulaf tatlımıki ya sanki tatsız bişi gini adından
Çocuk olunca olması gerekenden 3 kat yardım etmezse olmaz zaten ilk yıllar çocukla zor oluyo
E şeker yok içinde nası fena bi pudik bu
haftaya dediğin ne zaman bence olursunHaftaya haftasonu eşimin eski arkadaşı ve onun eşi var onlara gitcez kız gıcık bi kız o zamana kadar 70 olamam dimi
ben bu sakin ol u liliye dememiş miydimO günde 1 istio zaten ahaha yoksa eşi onu çekici bulmuyormuş
Üzülerek söylüyorumki 30 yaşındaymış;D
Aynen artık sırtım yere gelmez ahahah
Tamam bunu okudumya şuan daha sakinim
ay ne bilim bankalar ile uğraşıyorum geçici ile servis dışıyım66 iyidir
ne var dediğimde be ne güzel yazmışım
ahahahahatm ayarlıcaz sakin ol bekle
kusarım bakben yımırta severim sabahları 2 yumurta yapıyorum birini ben yiyorum diğerini kocama bırakıyorm
ışk ılsın ne yılını
bnm eşim hiç iş yapmazmış evde ama dısarda calıştıı zamanlar cok yaparmış he yemek yapıyomş evde de bak cok sever yemek yapmayı baştan alışmş olması lazım sonra gercektn zor olur ona da karsısındakine de
benim bünye 61üstünü kaldırmıyo top gibi oluyorum
malesef cınıııım 2 hafta süren var kesin kural
aha hemen koşuyorum
Ben evlıyım ıkı oglum var cnmA ben seni evli sandım paşam geldi yazınca hatta emziklimisin diye soracaktım
Yulafı robatta çekip un haline getiriyorum , bir kaşık yulafı bir çay bardağı sütte pişiriyorum , 1 tatlı kaşığı kadar kakao ekliyorum. Buraya kadarı 110 kalori. Zaten puding kıvamında oluyor. Tadlandırmak içinde tatlandırıcı yada 1 adet meyve hakkımı kullanıyorum ( yarım muz 44 kalori , 1 tatlı kaşığı bal 20 kal vs )E şeker yok içinde nası fena bi pudik bu
Ben evlıyım ıkı oglum var cnmA ben seni evli sandım paşam geldi yazınca hatta emziklimisin diye soracaktım
Korkuyom ben spor yapamazsam bide neyse girmiyim şimdilikHer cuma liste yenileniyor cuma günü girmek istersenlilipit liste ile ilgileniyor o sana yardımcı olur
...
hayır yaş kırk yakın gözlüğü takıyorum deyince suratıma tokat yemiş gibi oldum bende uzağı göremiyorum 3 gündür düzenli takıyorum gözlüğümüyoksa ruhumuz 18 liklere taş çıkartır dimii
sizin yorumlara kopuyorum su ankadın her yerde kadındır burda bile dedikodu
Yeni geldi bu bide yorum yapıyo demedetşk efendim
akşam ekmek yemicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?