- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.741
Vat arkadas millette hamıleyken bile ne şehvet varO günde 1 istio zaten ahaha yoksa eşi onu çekici bulmuyormuş
Üzülerek söylüyorumki 30 yaşındaymış;D
Aynen artık sırtım yere gelmez ahahah
Tamam bunu okudumya şuan daha sakinim
işte listeye girince teşvik oluyor ben öyle alıştım spora günde 15 dk leslie 1 mil yapabilirsin sonrasında 10 dk mekik şınav dambıl çalışsan senden fiti yok o eski arkadaş eşi de görsün nasıl fit olunurKorkuyom ben spor yapamazsam bide neyse girmiyim şimdilik
konu tam dedikoduluk ama yaaa
Yeni geldi bu bide yorum yapıyo demede
konu ne şu bdv deki hamile kadının kocasının haftada 1 istemesi miVat arkadas millette hamıleyken bile ne şehvet var
12 kasım oluyo şimdi takvime baktım haftaya pazarmışhaftaya dediğin ne zaman bence olursun
Oh maşalşah maşallah Allah bağışlasın yavrularını güzel kilo vermişsin emzirirken ben almıştım bak
Noluyor yavben bu sakin ol u liliye dememiş miydimck kafam karıstı su an
Kırkım cıkınca attım kendımı buraya12 kasım oluyo şimdi takvime baktım haftaya pazarmış
12 kasıma kadar 3.4 verilirmi verilmez dimikız da bi gıcıkki uzun ince
Oh maşalşah maşallah Allah bağışlasın yavrularını güzel kilo vermişsin emzirirken ben almıştım bak
konu ne şu bdv deki hamile kadının kocasının haftada 1 istemesi mi
evet öyleymiş ciddenKorkuyom ben spor yapamazsam bide neyse girmiyim şimdilik
konu tam dedikoduluk ama yaaa
Yeni geldi bu bide yorum yapıyo demede
hamileyken mi hergün diyomş o neymiş ne değilmiş cok şaşkınmVat arkadas millette hamıleyken bile ne şehvet var
hoş geldin öncelikle sende mi kalori sayanlardansınYulafı robatta çekip un haline getiriyorum , bir kaşık yulafı bir çay bardağı sütte pişiriyorum , 1 tatlı kaşığı kadar kakao ekliyorum. Buraya kadarı 110 kalori. Zaten puding kıvamında oluyor. Tadlandırmak içinde tatlandırıcı yada 1 adet meyve hakkımı kullanıyorum ( yarım muz 44 kalori , 1 tatlı kaşığı bal 20 kal vs )
Alıntı yapamadım neyse yulafa saman gibi diyenlere gelsin
Benim oğlum 8 yaşında başka yapamadık ama özeniyorum çok çocuklulara yaş 40 ama patlatırım belki bi tane daha bendeKırkım cıkınca attım kendımı buraya
Sende kac cocuk var kac yasındalar
He ayarla bebek o iş sende66 iyidir
ne var dediğimde be ne güzel yazmışım
ahahahahatm ayarlıcaz sakin ol bekle
kusarım bakben yımırta severim sabahları 2 yumurta yapıyorum birini ben yiyorum diğerini kocama bırakıyorm
ışk ılsın ne yılını
bnm eşim hiç iş yapmazmış evde ama dısarda calıştıı zamanlar cok yaparmış he yemek yapıyomş evde de bak cok sever yemek yapmayı baştan alışmş olması lazım sonra gercektn zor olur ona da karsısındakine de
benim bünye 61üstünü kaldırmıyo top gibi oluyorum
malesef cınıııım 2 hafta süren var kesin kural
aha hemen koşuyorum
hoşbulduk , şu sıralar saymıyorum aslında bi ara baya bi kilo vermiştim kalori sayarak ordan kalan bi alışkanlıkhoş geldin öncelikle sende mi kalori sayanlardansın
He yakonu ne şu bdv deki hamile kadının kocasının haftada 1 istemesi mi
Yap bea sende bı tane dahaBenim oğlum 8 yaşında başka yapamadık ama özeniyorum çok çocuklulara yaş 40 ama patlatırım belki bi tane daha bende
Ya kış geldi artık millet evden çıkmayacak gezmeyecek hep evde hep evde normal cinsellik artarHe yamıllet dusmus cınseellık derdıne
Bende yazdım bebegıne bak noluyok dedım
Sen daha durevet öyleymiş ciddengülme komsuna gelir basınalık bi olay
hamileyken mi hergün diyomş o neymiş ne değilmiş cok şaşkınm
Bence baharda artmaz mı cınsellıkYa kış geldi artık millet evden çıkmayacak gezmeyecek hep evde hep evde normal cinsellik artar
Güzel ama zor ya uykusuz geceler kayınvalide bi işe yaramaz hırka bile örmüyo bi tane bütün yük bende ama bi kardeşi olsaydı isterdim ilaç kullanıyorum artık şeker ilacı verdi doktor zor artıkYap bea sende bı tane daha
Cocuk cok olunca guzel oluyor
Dıgerı uc yasında
Ikı kolumda ıkı bebek cok tatlış
Bence baharda artmaz mı cınsellık
Insanın kanı kaynıyorkışın usuyor
Kım yıkancak dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?