- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.761
Bosver o zaman cnm seker onemlı hastalıkGüzel ama zor ya uykusuz geceler kayınvalide bi işe yaramaz hırka bile örmüyo bi tane bütün yük bende ama bi kardeşi olsaydı isterdim ilaç kullanıyorum artık şeker ilacı verdi doktor zor artık
Bendekı usengeclıkle senede bır yapardım herhalde. Evet bak buda doğru yıkanmak dert
Eskiden sobalı evde napıyolarmış buz gibi yıkan mıkan
bnm adım atsan ses gidiyo ama şükür biz öle paldır küldürcü değiliz sakinizHe ayarla bebek o iş sende
Bekleye bekleye zayıfladım ha
Gıt bak yorum yap
Senın komsular ne alemde taze gelın
ben geri kalmışımSen daha dur
Eskiden evlenmeden bankada çalışıyordum ortalık işlerine baktım çay filan sonra evlenince çalışacaktım olmadı çocuk oldu hepten eve tıkıldım ama konu komşum iyidir onlarla vakit geçiyor sobra oğlan okuldan geliyo filan akşam oluyor işte hayat böyle geçiyor artık çalışmam iş bulmam bile zorBosver o zaman cnm seker onemlı hastalık
Calısıyor musun
bnm adım atsan ses gidiyo ama şükür biz öle paldır küldürcü değiliz sakiniz
ben geri kalmışım
Aman bea evde olmakta ayrı guzelEskiden evlenmeden bankada çalışıyordum ortalık işlerine baktım çay filan sonra evlenince çalışacaktım olmadı çocuk oldu hepten eve tıkıldım ama konu komşum iyidir onlarla vakit geçiyor sobra oğlan okuldan geliyo filan akşam oluyor işte hayat böyle geçiyor artık çalışmam iş bulmam bile zor
ayy düşündüğüne bak verirsin 2 3 kilo arası biraz sıkı tut birde spor yap vermezsende sıkılaşırsın şoke olsun12 kasım oluyo şimdi takvime baktım haftaya pazarmış
12 kasıma kadar 3.4 verilirmi verilmez dimikız da bi gıcıkki uzun ince
Oh maşalşah maşallah Allah bağışlasın yavrularını güzel kilo vermişsin emzirirken ben almıştım bak
valla topikte bir ara patlama oldu 2si hüsran ile bitti o ayrı mesele de yani sana da uğur getirir bakarsınBenim oğlum 8 yaşında başka yapamadık ama özeniyorum çok çocuklulara yaş 40 ama patlatırım belki bi tane daha bende
hergün yapmak iyi kalori yaktırır yanlız 2 banyo 1 şey desek iyi kilo verilirHe yamıllet dusmus cınseellık derdıne
Bende yazdım bebegıne bak noluyok dedım
kışın daha iyi serin serinYa kış geldi artık millet evden çıkmayacak gezmeyecek hep evde hep evde normal cinsellik artar
kışın ter yok baharda tam denge yaz olmasın yeterBence baharda artmaz mı cınsellık
Insanın kanı kaynıyorkışın usuyor
Kım yıkancak dıye
nerde eşin bir gece dayanamıyorum ben onsuz 2 hafta onsuz düşünemiyorum duvara tırmanma durumları başladı mıYalnız bnm esım yok ıkı haftadır bdv konu acmaya gıdıyrm
OZledm cok ama oyle bısey olmuyorbucubucuu
bende öyle verdim kilo ama şimdi zor oluyor saymak
valla topikte bir ara patlama oldu 2si hüsran ile bitti o ayrı mesele de yani sana da uğur getirir bakarsın
hergün yapmak iyi kalori yaktırır yanlız 2 banyo 1 şey desek iyi kilo verilir
kışın daha iyi serin serinter derdi yok
kışın ter yok baharda tam denge yaz olmasın yeter
nerde eşin bir gece dayanamıyorum ben onsuz 2 hafta onsuz düşünemiyorum duvara tırmanma durumları başladı mı
o ne demek yapcaksın tabikiKorkuyom ben spor yapamazsam bide neyse girmiyim şimdilik
konu tam dedikoduluk ama yaaa
Yeni geldi bu bide yorum yapıyo demede
ne aşerdinkızlar ben yine aşermeye başladımacaba diyorum yoksa manyaklaştım mı ?
Yok bunu tutturamadıkOZledm cok ama oyle bısey olmuyor
Ben kapı duvar
Ya ben cok yoruluyrm tek ıstedııgm sey uyumak
Baska bısey ıstemıyrm hıc
Yazın hıc uygun degılharbı en tatlısı bahar
Bızım sevgılı olmamızda mart ayıydısızınle oda mı aynı yoksa bebegım
dün kruvasan ağımın içinde tadı vardır resmen sonra yaş pasta üstünde ananas gördüm ananaslı yaş pastane aşerdin
ay aşerme öyle mi oluyomş tadı mı geliyomş hiç bilmiyodm heeeeedün kruvasan ağımın içinde tadı vardır resmen sonra yaş pasta üstünde ananas gördüm ananaslı yaş pasta
bugünde ağzımda birşeyin tadı vardı ama aklımda değil ... hep tatlı şeyler aşeriyorum
Geçen ay öyle oldu bende tam bilmiyorumay aşerme öyle mi oluyomş tadı mı geliyomş hiç bilmiyodm heeeee
hadi hayırlısı o zaman kuzumGeçen ay öyle oldu bende tam bilmiyorum
Yalnız bnm esım yok ıkı haftadır bdv konu acmaya gıdıyrm
Ay hadi bakalım ama spor işi zor yaaaayy düşündüğüne bak verirsin 2 3 kilo arası biraz sıkı tut birde spor yap vermezsende sıkılaşırsın şoke olsun
Serinlikte daha iyi evet yabucubucuu
bende öyle verdim kilo ama şimdi zor oluyor saymak
valla topikte bir ara patlama oldu 2si hüsran ile bitti o ayrı mesele de yani sana da uğur getirir bakarsın
hergün yapmak iyi kalori yaktırır yanlız 2 banyo 1 şey desek iyi kilo verilir
kışın daha iyi serin serinter derdi yok
kışın ter yok baharda tam denge yaz olmasın yeter
nerde eşin bir gece dayanamıyorum ben onsuz 2 hafta onsuz düşünemiyorum duvara tırmanma durumları başladı mı
Niye aşeriyorsun acaba diyetten mi yoksa hamilelik filan mı olacak gibiGeçen ay öyle oldu bende tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?