- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.781
bnm cok geç oluyo 8 gibi falan ancaAkşam kaçta yiyosunuz
anammmdün kruvasan ağımın içinde tadı vardır resmen sonra yaş pasta üstünde ananas gördüm ananaslı yaş pasta
bugünde ağzımda birşeyin tadı vardı ama aklımda değil ... hep tatlı şeyler aşeriyorum
herşeyim tamam bi bu eksikti çeyizimde hemen alayımsuna bayıldım
Desifre etmen beni
Ahahaha bu ne giiisuna bayıldım
heves eteyim erkenden kasım 6 da belli olur gecikirse test yaparımhadi hayırlısı o zaman kuzum
diyetten değil ben diyeti bırakmıştım terar adapte olmaya çalışıyorum...
Ay hadi bakalım ama spor işi zor yaaa
Serinlikte daha iyi evet ya
Niye aşeriyorsun acaba diyetten mi yoksa hamilelik filan mı olacak gibi
Ben diyet yapınca sürekli canım bişi çekiyo hele evde varsa hiç dayanamayıp gidip yiyorum sonra akşam yemem diyorum aonra sabah başlarım diyorum hep böyle devam
71.5sen kaç kilosun kuzum
tedaviden bahsetmişsin başladın mı başlayacak mısın
bence de almalısın sonra aaaa poncikin ceyizinde o bacak arasına konan soyma standı yok derlerherşeyim tamam bi bu eksikti çeyizimde hemen alayım
zaman pratik olma zamanıAhahaha bu ne giiiayy zamanı gelinleri neler buluyor
tm kuzum aynen bekleyelm bakalımmmmheves eteyim erkenden kasım 6 da belli olur gecikirse test yaparım
diyetten değil ben diyeti bırakmıştım terar adapte olmaya çalışıyorum...
bilmiyorum umarım vardır bir umut işte
6buçuk yedi gibiAkşam kaçta yiyosunuz
Basladim yarin hap aticam klomen tedavisi 5 ay olmasa doktorum asilana deditedaviden bahsetmişsin başladın mı başlayacak mısın
kür yapıyor musun peki inşallah yormadan gelir bebişBasladim yarin hap aticam klomen tedavisi 5 ay olmasa doktorum asilana dedi
Neler neler esime keci boynuzu bana hayit tohumu testere disli aslan pencesi sogan suyu incir kuru kasik cektirdim meryem ana eli otu kullandim kic biride ise yaramadi hormonlarim duzgun cikoyordu esim de doktora gitti sperm testleri guzel cikti rahim filmi cektitdim kanallarimda acik cikti insallah bu hormon tahlillerimde temiz cikarkür yapıyor musun peki inşallah yormadan gelir bebiş
Tamam canım oldu26.5.2017 yaziyor profilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?