- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.841
Ben canım çekince yapıyorum canım hemen oluyor zaten. Elim alıştı yapa yapaHergun mu pisiyo
Ben karismam artikkkkkkkkkk ni yirsin yiBen canım çekince yapıyorum canım hemen oluyor zaten. Elim alıştı yapa yapabiz ozleyince sevinmiyorsun
Nankör yaaaBen karismam artikkkkkkkkkk ni yirsin yi
Sen ne zaman ozledn ki
Bence görürsün kuzum biraz sık dişini tedaviyi düşünCuma 81,4 çıktım
Dün 79,7 ciktim bu cuma 78 görmeyi cok isterdim regl olcam olsun yine idemli hali az cikarsam mutlu olurum..
Tasinma arefesinde ancak bu kadar oluyo isteBıraz az gıbı bu sefer ama guzel tabıkı
Tedavi sürecin de yap bunları hangisi uyu gelir sana bilmiyorum ben tedavi dönemleri yapıyorum normal de hiç yapmadım kür ama eşim keçi boynuzu pekmezi içiyor ara vererekNeler neler esime keci boynuzu bana hayit tohumu testere disli aslan pencesi sogan suyu incir kuru kasik cektirdim meryem ana eli otu kullandim kic biride ise yaramadi hormonlarim duzgun cikoyordu esim de doktora gitti sperm testleri guzel cikti rahim filmi cektitdim kanallarimda acik cikti insallah bu hormon tahlillerimde temiz cikar
Canım sabah yedinmi yemedinmi onu anlamadim. Öğün atlama canimMerhaba kizlar bir dizinizliyoryz esimle vallaa harunlarinnfotolarini alip dolaba asasim var hepsi fitler sinir oldum kendimeee.
Ay cok pis gaza geldim sabah kalkip yuruyus falan yapasim geldi((
Oglumj uyutup bacaklara karnima strec sarip spor yapacagim. Yazarim
Menum
Sabah yok
Oglen yarim porsiyon yogurtlu kofte
Ara 1 mandalina
4 puskevit
Aksam 1 kase iskembe corbasi ekmeksiz kahvalti sucuk yumjrta peynir zeyrin domates
Ara yarim elma yarim armut
HmmmKizlar unutmadan menüm
Sabah
2 bisküvi
1 kahve
Öğle
Patates püresi (sade süt) yagsiz
Dana bonfile ufak
1 cola light
Aksam
Yayla corbasi
Cok guzellEmziren anne menüsü
Kalkınca
Ceviz suyu
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
9:00 kahvaltı
Yarım dilim ekmek
Patates salatası (orta boy patates ve bir yumurta ile yapılmış)
Domates, salatalık
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
11:00
Tarçınlı süt
13:30
Karışık Sebzeli karnabahar yemeği 1tabak
Kavun
Salata
Aşure 2-3 yemek kaşığı
18:45
Kuru fasulye (küçük bir tabak)
Karabuğday pilavı (4yemek kaşığı)
Salata
Ayran
Dereotlu yoğurt
Nar
Canım işyerinde birsey bulamadım sabah 5de çıktım evden ahahahHmmmkahvaltı 2 biskuvi
Yok canım ama ben patlıcan yemeğine mantar atmıştım@Blacksee55 kuzum sen mi mantar.soteye patlıcan koymuştun
Yimek yiii gii ac kalmaNaber gizlaaben ac ac oturuyom
Ara ve aksam olmamis canım pilavi ne kadar yedin yanina proteinde ekleseydin keskeMenum
Sabah yumurta
Yarim ddomates
otlu peynir
3 dilim ekmek
1 bardaj cay
Oglen
Sogurme (patlican domates biber kozleme)
1 kase yogurrt
Ara
Balli ev yapimi sikma meyve suyu
Aksam
Sebzeli pilav
Yogurt
Form kraker alsan daha iyiydi sekerle baslama guneCanım işyerinde birsey bulamadım sabah 5de çıktım evden ahahah
Yok canım ama ben patlıcan yemeğine mantar atmıştımbizim bi ara mantar takıntımız vardi durmadan her menüde mantar vardi
Yimek yiii gii ac kalma
Bende merak ediyom canimmm. Sen hemencik verirsin zaten bizim gibi dombili diilsinForm kraker alsan daha iyiydi sekerle baslama gune
Ac kalmam lazim benimhakettim ki yarin kac cikacam acaba
Onu kullan bitir hamis kalirsin seker hapi yumodlarin etrafdaki yag yakıyor hem ig vermende yardimci olur. Ben de kullanıyorum insilun direnci varGüzel ama zor ya uykusuz geceler kayınvalide bi işe yaramaz hırka bile örmüyo bi tane bütün yük bende ama bi kardeşi olsaydı isterdim ilaç kullanıyorum artık şeker ilacı verdi doktor zor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?